Ζώδια Νοέμβριος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-karkinos

Νοέμβριος 2020 Καρκίνος Άραγε μπορούν τα ταξίδια, η τεχνολογία και η επικοινωνία να επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς;

Μπορεί, όταν ο Ερμής λήξει τον τρομακτικό ανάδρομο κύκλο του στις 3 Νοεμβρίου…

Σε αυτό ελπίζουν όλοι, αγαπητοί Καρκίνοι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής παραμένει στον Ζυγό που εστιάζει στις σχέσεις. Άρα μπορείτε να περιμένετε ότι όλες οι ρομαντικές παρεξηγήσεις θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν, με την επιστροφή του σε ορθόδρομο. Στις 10 Νοεμβρίου ο Ερμής θα μπει ξανά στον μυστικοπαθή Σκορπιό: Αυτή είναι η στιγμή να υιοθετήσετε ένα πιο χαμηλό προφίλ!

Παρόλο που η περιέργειά σας θα είναι μεγάλη, θα διστάζετε να μοιραστείτε όσες πληροφορίες μαθαίνετε. Αν κάτι μοιράζεστε τώρα, θα είναι μόνο με τον καλύτερο φίλο σας και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

zwdia-66

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη θα σχηματιστεί στις 14 Νοεμβρίου επίσης στο Σκορπιό. Τώρα το απόκρυφο θα είναι ιδιαίτερα δελεαστικό: Ίσως αρχίσετε να μαθαίνετε μόνοι σας να διαβάζετε τις κάρτες Ταρώ. Οι πάντες εξελίσσονται στη διάρκεια μιας Νέας Σελήνης – και η επιρροή του Σκορπιού θα είναι εξαιρετικά προκλητική!

Ο Ήλιος περνά στον συναρπαστικό Τοξότη στις 21 του μήνα, ανοίγοντας έναν μήνα περιπέτειας. Αγκαλιάστε αυτή την ευκαιρία για να εξερευνήσετε την άγρια πλευρά σας, καθώς αφήνετε τις αναστολές σας και ρισκάρετε περισσότερο. Αντισταθείτε στην επιθυμία να προγραμματίσετε… Ο αυθορμητισμός οδηγεί σε εμπειρίες ζωής!

xartomanteia

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Καρκίνος προβλέψεις καριέρας

Αυτός ο μήνας μπορεί να σας φανεί σαν μια έκρηξη από το παρελθόν, που σας επιτρέπει να κάνετε ένα βήμα στο μέλλον! Όλοι οι Καρκίνοι έχουν περάσει δύσκολα το μεγαλύτερο μέρος του 2020. Αλλά καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 3 Νοεμβρίου στον Ζυγό, θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας παλιές διαφωνίες!

Η διευθέτηση νομικών εγγράφων και ζητημάτων που αφορούν τρίτους, μπορεί να είναι καρποφόρα ειδικά σε οικονομικό επίπεδο. Στις 12 του μήνα, η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στο αντίθετο σε εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Δεν υπάρχει διέξοδος από μια στάσιμη κατάσταση!

zwdia-zodia-33

Όσοι βιώνετε οικονομικές διαμάχες, θα δείτε τώρα μια καρμική ανταμοιβή των καλών σας πράξεων. Στις 13 Νοεμβρίου ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία, μετά από μια πολύ κουραστική μάχη στο ζώδιο του Κριού. Αυτός ο μήνας αποτελεί μια από τις περιόδους που αλλάζουν το παιχνίδι για εσάς… Κάτι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη στον υδάτινο Σκορπιό στις 14 του μήνα, θα σας απελευθερώσει από πολύ πόνο. Θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε μπροστά, με την ευκαιρία να βελτιώσετε την σταδιοδρομία σας. Η μετάβαση της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 21 Νοεμβρίου, θα είναι μια χρήσιμη συγκυρία για τον τραπεζικό σας λογαριασμό: Οι επενδύσεις θα αποδώσουν καλά και θα κάνετε υγιή βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση!

Στις 30 ο μήνας τελειώνει με μια ευεργετική Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης, στους ευφυείς Διδύμους και τη ζώνη σας της πνευματικότητας. Αυτή θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τους φόβους σας. Είναι σημαντικό να τιμήσετε τις προγονικές ρίζες σας και να εκτιμήσετε τη διαισθητική καθοδήγησή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75