Ζώδια Νοέμβριος 2020 Λέων μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-lewn-ilios

Νοέμβριος 2020 Λέων Ανυπομονείτε όπως όλοι να βγει ο Ερμής από τον ανάδρομο κύκλο του, έτσι δεν είναι;

Αυτό θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου, αγαπητοί Λέοντες!

Ωστόσο, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επανέλθει η επικοινωνία σε ομαλή λειτουργία.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς στο μεταξύ, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ενέργεια εξισορρόπησης που διαχέει ο Ερμής από το Ζυγό. Ξεκινήσετε αμέσως να επιδιορθώνετε μια προσωπική σχέση, που έχει «τσαλακωθεί» τις τελευταίες εβδομάδες. Αν πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη, κάντε το με όλη σας την ειλικρίνεια!

Στις 19 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και μπορεί να βιώσετε άγχος και απογοητεύσεις. Μερικές φορές φαίνεται να μην έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθείτε, επειδή δεν μπορείτε να κάνετε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Λέων μηνιαίες προβλέψεις

Παράλληλα, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό που κυβερνά. Και αυτός σας επισημαίνει πως δεν μπορείτε να εξαναγκάσετε κάτι για να συμβεί. Αν και η υπομονή δεν είναι το ισχυρότερο χαρακτηριστικό σας, τώρα θα χρειαστείτε αρκετή απ’ αυτή!

Η Αφροδίτη μπαίνει στον μυστηριώδη και μαγνητικό Σκορπιό στις 21 Νοεμβρίου. Παράλληλα, ο Ήλιος περνά στον τολμηρό Τοξότη. Ίσως υπάρξουν κάποιες δυσχέρειες, καθώς η Αφροδίτη θα εξερευνά τη σκοτεινή της πλευρά και ενθαρρύνει να κάνετε το ίδιο. Μπορεί να προσελκύεστε λάθος τύπους ανθρώπων ή το αντίστροφο… Θα είναι δύσκολο να αγνοήσετε την έντονη χημεία – αλλά μερικές φορές σας τραβά σε λάθος κατεύθυνση!

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Λέων προβλέψεις καριέρας

Αν εργάζεστε από το σπίτι, τα πράγματα θα είναι λίγο τεταμένα τις πρώτες μέρες του φετινού Νοεμβρίου. Μια αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό, θα κάνει κάπως ασταθή την ενέργεια στους οίκους σας του σπιτιού και της καριέρα. Γι’ αυτό προσέξτε να μην αφήσετε το επαγγελματικό άγχος να επηρεάσει την οικογενειακή σας ζωή!

Ο Ερμής λήγει την ανάδρομη πορεία του στις 3 Νοεμβρίου, αν και θα παραμείνει η επιρροή της σκιάς του μέχρι τις 19. Δεν αποκλείεται να γίνουν μέρος της καθημερινότητας τα τεχνολογικά προβλήματα και οι παρανοήσεις!

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 14 Νοεμβρίου, θα κάνει χρήσιμες όψεις με τους Πλούτωνα – Δία – Κρόνο. Αυτές μπορούν να βοηθήσουν να κλείσετε επιχειρηματικές συμφωνίες ή να αποκτήσετε μια νέα θέση. Απλώς να εστιάσετε το πώς οι σχέσεις σας επηρεάζουν την εργασία και το αντίστροφο… Προκειμένου να φροντίσετε να εξισορροπήσετε τους δύο τομείς!

taro-6-9
Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη από τις 21 Νοεμβρίου, φωταγωγώντας τη δημιουργική σας έκφραση. Αυτή η ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι το Χειμερινό Ηλιοστάσιο… Γι’ αυτό φροντίστε να γνωστοποιήσετε τις ιδέες σας και να είστε πιο συντονισμένοι με την καινοτόμα πλευρά σας!

Η Πανσέληνος αναδύεται στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου, δίνοντάς σας την ενέργεια να επεκτείνετε το δίκτυό σας καθώς κλείνει ο μήνας. Συνδεθείτε με όποιον τρόπο μπορείτε, με άτομα που σας πιστεύουν και μπορούν να βοηθήσουν να προοδεύσετε επαγγελματικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra