Ζώδια Νοέμβριος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

Νοέμβριος 2020 Παρθένος Ο γκουρού της επικοινωνίας και κυβερνήτης σας Ερμής, γυρίζει ορθόδρομος στις 3 Νοεμβρίου.

Τώρα μπορείτε να προσβλέπετε σε πιο θετικές κατευθύνσεις!

Είναι η στιγμή που θα συνειδητοποιήσετε τι πήγε τελικά στραβά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από χαμένες συνδέσεις και ακυρωμένα ταξιδιωτικά σχέδια, μέχρι τεχνολογικές δυσλειτουργίες, όλα θα αρχίσουν επιτέλους να επιστρέφουν στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αλλά προσέξτε ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω: Αυτός ο αγχωτικός συνδυασμός μπορεί να αλλάξει το σκεπτικό σας και να σας δυσκολέψει να εστιάσετε στις λεπτομέρειες μιας επαγγελματικής κατάστασης!

Θα είστε περήφανοι που ολοκληρώσατε τη δουλειά, οπότε μην μείνετε πολύ σε μία απογοητευτική στιγμή. Συνεχίστε να εστιάζετε στο μέλλον… όχι στη στιγμή!

tarw-zwdia

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

Ο Ερμής φεύγει από το Ζυγό για να ξαναμπεί στον περίεργο Σκορπιό, στις 10 του μήνα. Τώρα οι ερευνητικές σας δυνάμεις θα ενεργοποιηθούν ξανά. Ο Σκορπιός γνωρίζει τα καλύτερα σημεία για να αναζητήσετε γνώσεις, δίνοντάς σας το θάρρος να μπείτε ακόμα και σε «σκοτεινές» γωνιές για τις πληροφορίες που θέλετε!

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη από τις 21 Νοεμβρίου, ανοίγοντας έναν μήνα τόλμης και ρίσκου. Η αλήθεια είναι ότι είστε από τις λιγότερο πιθανές ιδιοσυγκρασίες που θα τολμήσουν να πάρουν ρίσκα: Εσείς δοκιμάσετε τα νερά αργά και σπάνια θα κινηθείτε πέρα από τις δυνατότητές σας. Ακόμα κι αν είστε πρόθυμοι για αυθόρμητες στιγμές, πιθανότατα δεν αφήνεστε εντελώς σ’ αυτές!

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Παρθένος προβλέψεις καριέρας

Ενώ ο κόσμος έχει σταθεροποιηθεί για ό,τι θα ακολουθήσει στις εργασιακές πολιτικές, εσείς εργάζεστε για να αλλάξετε την επαγγελματική σας ζωή. Αυτό θα απαιτήσει έναν επαναπροσδιορισμό στις 14 Νοεμβρίου… Με την επισήμανση ότι δεν γνωρίζετε πώς να τονώσετε το κύρος σας!

Η Έκλειψη Σελήνης στις 30 Νοεμβρίου, μπορεί να βοηθήσει να αναβαθμίσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Στην πορεία θα σας προσφέρει και τη φήμη που έχετε ανάγκη. Απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας αλλά μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα!

Ο Νοέμβριος έχει μια δική του περίπλοκη ενέργεια, γι’ αυτό δεν πρέπει να δείξετε αδιαφορία αυτή τη στιγμή. Εν τω μεταξύ, χρησιμοποιήστε την ορμή σας για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό όραμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο και να ενισχύσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό!

Η μόνη συμβουλή που χρειάζεστε, είναι να συνειδητοποιήσετε πως οι διπλές σχέσεις δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Αντιθέτως, ίσως να στοχεύουν στο να σας συντρίψουν ή να σας εξαπατήσουν. Φροντίστε να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Μην αγνοείτε τα σημάδια και τις συμπεριφορές, ανθρώπων που δεν φαίνονται ιδιαίτερα αξιόπιστοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65