Ζώδια Νοέμβριος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

scorpio

Νοέμβριος 2020 Σκορπιός Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 3 Νοεμβρίου…

Αλλά μπαίνει ξανά στο δικό σας αποφασιστικό ζώδιο μια εβδομάδα αργότερα.

Όταν αποφασίσετε πως θέλετε να φτάσετε στην ουσία των πραγμάτων, δεν μπορείτε να σταματήσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε ήδη διαμορφώσει τις απόψεις σας για ένα συναρπαστικό θέμα ή ένα άτομο με το οποίο έχετε εμμονή. Το βλέμμα σας είναι έντονο καθώς κοιτάζετε το άγνωστο. Ο ισχυρός συγκυβερνήτης σας ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 13 Νοεμβρίου, στον επιθετικό Κριό – το άλλο ζώδιο που κυβερνά. Αυτός θα σας δώσει το θάρρος να ακολουθήσετε αυτά που πραγματικά θέλετε. Όταν η επιθυμία συναντά την προσπάθεια, είστε σχεδόν ασταμάτητοι. Αν υπάρχει κάποιο εμπόδιο στο δρόμο σας, πρόκειται να αποδεκατιστεί!

xartomanteiaΖώδια Νοέμβριος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 14 του μήνα, θα βοηθήσει να εξερευνήσετε τη σκοτεινή πλευρά σας… Αυτή που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα σε άλλους ανθρώπους. Όταν αγκαλιάζετε τις σκιερές πτυχές σας, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κάποιες ακατέργαστες και ασυγκράτητες κοσμικές δυνάμεις. Ευτυχώς, γνωρίζετε πολύ καλά τα προσωπικά σας όρια!

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 21 Νοεμβρίου, αν και αυτή δεν θα είναι μια ιδανική συνεργασία. Θέματα που αφορούν την επιθυμία σας για έλεγχο, θα πιέσουν πολύ κάποιο άτομο τώρα. Η αδιαπραγμάτευτη τάση σας να έχετε πάντα δίκιο, εμφανίζεται σαν ελιτίστικη και εγωιστική. Ναι, η αυτοπεποίθησή σας είναι ενεργοποιημένη για κάποιον… Αλλά με τι τίμημα;

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Σκορπιός προβλέψεις καριέρας

Μια πιθανή απώλεια δομής στην καθημερινότητά σας, επηρεάζει τα επαγγελματικά σας έργα. Αυτό οφείλεται στις παράλληλες ανάδρομες πορείες του Ερμή και του Άρη. Αλλά ο Ερμής επιστρέψει ορθόδρομος στις 3 Νοεμβρίου: Ένα έργο μπορεί να ανατεθεί εκ νέου σε εσάς, ενώ ευκαιρίες που φάνταζαν χαμένες θα επανέλθουν στο δρόμο σας!

Από τις 13 του μήνα τελειώνει το χάος και θα επικρατήσει πλέον η ηρεμία στη ζωή σας. Επιπλέον, στις 21 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να ζητήσετε μια αύξηση: Η Αφροδίτη συναντά τον Ήλιο και ο τραπεζικός σας λογαριασμός θα γεμίσει χρήματα!

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

Παράλληλα, ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και στον χρηματοοικονομικό οίκο σας. Φροντίστε να επιθεωρήσετε τα έξοδά σας αυτό το διάστημα και μην αναλαμβάνετε περιττά ρίσκα… Η Έκλειψη Σελήνης στις 30 Νοεμβρίου θα μπορούσε να αδειάσει το ταμείο σας, ενώ λαχταράτε περισσότερα χρήματα. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε έναν πιο αποδοτικό προϋπολογισμό αυτό τον μήνα. Έτσι θα διασφαλίσετε ότι δεν θα ξεφύγετε από τα όριά σας ούτε θα φαλιρίσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75