Ζώδια Νοέμβριος 2020 Ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

taurus_content_628x575

Νοέμβριος 2020 Ταύρος Ο ομιλητικός Ερμής, βρίσκεται στον Ζυγό που κυβερνάται από την Αφροδίτη.

Εκεί θα επιστρέψει επιτέλους σε ορθή πορεία, στις 3 του μήνα!

Και στις 6 Νοεμβρίου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον φιλόδοξο Κρόνο, κάνοντας πιθανώς πιο άκαμπτη τη σκέψη και θολώνοντας την κρίση σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αναβάλλετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, ειδικά για θέματα που αφορούν τον έρωτα ή τα οικονομικά. Η υπέροχη Αφροδίτη που σας κυβερνά, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία του πεπρωμένου σας στις 16 Νοεμβρίου. Η όψη θα σας κάνει ν’ αναρωτιέστε αν κάποιος ή κάτι ήταν γραφτό να συμβεί!

Αλλά όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο περισσότερο εξασθενίζει η μαγεία. Εδώ η λογική έχει λιγότερη σημασία από την απλή πεποίθηση, η θετική σκέψη κάνει τη διαφορά!

chartomantia-098

Από τις 21 Νοεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, ο Ήλιος θα διαμένει στο συναρπαστικό ζώδιο του Τοξότη. Αυτό σημαίνει πως ίσως μετατραπείτε σε λάτρεις της αδρεναλίνης. Και για έναν τυπικό Ταύρο που συνήθως λατρεύει να παίζει εκ τους ασφαλούς, θα είναι μια τεράστια απόκλιση!

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

Μην κατηγορείτε τους αγαπημένους σας αν τώρα αμφισβητούν τις ενέργειές σας… Ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντά σας. Αλλά η αγάπη περιπλέκεται, καθώς η Αφροδίτη περνά στον μυστικοπαθή Σκορπιό επίσης στις 21 του μήνα. Η θεά της αρμονίας δεν νιώθει ιδιαίτερα άνετα στον μυστικιστικό κόσμο του Σκορπιού, κάτι που θα αντιληφθείτε πλήρως!

Μπορεί τώρα να προσπαθήσετε να κρύψετε πράγματα, με τα οποία συνήθως είστε πιο ανοιχτοί. Να ξέρετε ότι η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί αν δεν μοιραστείτε λεπτομέρειες – και αυτό να οδηγήσει σε οικονομικά ή νομικά προβλήματα!

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Ταύρος προβλέψεις καριέρας

Αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για να κάνετε τεράστιες διορθωτικές επιχειρηματικές αλλαγές, Ταύρε. Θα αποκτήσετε ένα νέο επίπεδο ευαισθητοποίησης, καθώς μετατοπίζετε την εστίαση από τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε και κάτι πιο πρακτικό!

zwdia-66

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

Είτε είστε επιχειρηματίες είτε ελεύθεροι επαγγελματίες, η επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομο στις 3 Νοεμβρίου, θα ανοίξει το μυαλό και την οπτική σας. Και μια ισχυρή σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα στον απαιτητικό Αιγόκερω στις 12 του μήνα, θα αλλάξει κάτι σημαντικό στη ζωή σας γενικά!

Πλέον θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να διευρύνετε το πνεύμα σας. Ίσως να προβείτε σε αγορές ακινήτων ή άλλα συμβόλαια που σχετίζονται με τη στέγαση. Αλλά να δώσετε προσοχή στα ψιλά γράμματα, πριν υπογράψετε οποιαδήποτε συμφωνία στις 14 Νοεμβρίου: Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο αντίθετό σας ζώδιο του Σκορπιού!

zodia-zvdia-75
Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, περνά στον Σκορπιό και στον έβδομο οίκο σας στις 21 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα ο Ήλιος μπαίνει στον γενναιόδωρο Τοξότη. Θα υπάρξει μεγάλη τύχη στα οικονομικά σας αυτή την περίοδο, πιθανώς και σε μια συνεργασία!

Ο μήνας κλείνει με μια Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στις 30 Νοεμβρίου. Επειδή θα αφυπνίσει τον προσωπικό σας δεύτερο οίκο, είναι καιρό να απελευθερωθείτε από μια παλιά συνήθεια για να ανοίξετε χώρο για κάτι καινούργιο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra