Ζώδια Νοέμβριος 2020 Τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

sagittarius

Νοέμβριος 2020 Τοξότης Ο επεκτατικός Δίας θα βρεθεί σε σύνοδο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, για τελευταία φορά φέτος στις 12 Νοεμβρίου.

Αυτή θα είναι ένδειξη πως είστε στα πρόθυρα να πετύχετε υπέροχα πράγματα!

Έχετε την τύχη στο πλευρό σας… αν και δεν τη χρειάζεστε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Τοξότες, καταβάλατε πραγματικές προσπάθειες για να γίνετε καλύτεροι σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Και αυτές είναι πλέον εμφανείς – και οι ανταμοιβές θα είναι σύντομα δικές σας. Ο επιθετικός Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό που κυβερνά, στις 13 Νοεμβρίου. Αυτός θα φροντίσει να ανανεώσει τόσο το θάρρος όσο και την αυτοπεποίθησή σας!

Αν διστάζατε να συζητήσετε κάτι με έναν προϊστάμενο ή τον ιδιοκτήτη του σπιτιού σας, μπορείτε τώρα να ξεκαθαρίσετε τα θέματά σας. Η Αφροδίτη της αγάπης σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 16 του μήνα και πρέπει να επωφεληθείτε από την εξαιρετικά καλή τύχη που φέρνουν στο δρόμο σας!

zwdia-66

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

Πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία και να δείτε πού θα σας οδηγήσει. Σίγουρα σας αρέσει να ρισκάρετε – και τώρα τα ρίσκα μπορούν να αποδώσουν μεγάλα κέρδη. Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις Νοεμβρίου και θα σας προσφέρει έναν ολόκληρο μήνα γεμάτο περιπέτεια και ανάπτυξη!

Σας αρέσει να επεκτείνετε τον κόσμο σας, ταξιδεύοντας και γνωρίζοντας άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς. Αν αυτό δεν είναι εφικτό υπό τους υγειονομικούς περιορισμούς, ακολουθήστε διαφορετική διαδρομή για το σπίτι από τη δουλειά ή δοκιμάστε μια άγνωστη κουζίνα. Νέες ευκαιρίες για μάθηση, είναι παντού… ακόμη και κοντά στο σπίτι σας!

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Τοξότης προβλέψεις καριέρας

Οι φλογεροί τρόποι σας είναι λίγο πιο χαλαροί τις πρώτες ημέρες αυτού του μήνα, επειδή αισθάνεστε πιο σκεφτικοί. Τα επαγγελματικά σας δεν προχωρούν τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε, κάτι που σας κάνει να εστιάζετε στη δημιουργία ουσιαστικότερων θεμάτων. Αυτό θα εξυπηρετήσει αυτή την περίοδο, την ακόρεστη δίψα σας για γνώση!

Υπάρχει πολύ εσωτερική ανάπτυξη, που θα είναι αρκετά απαιτητική. Θα είστε πιο αφοσιωμένοι και συνδεδεμένοι με τις δημιουργικές σας επιθυμίες, ειδικά όταν ο Ήλιος μπει στο δικό σας τυχερό ζώδιο στις 21 Νοεμβρίου. Ο λόγος για αυτή την αλλαγή, είναι ότι βιώνετε μια επαγγελματική αφύπνιση!

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

taro-6-9

Η Έκλειψη Σελήνης στις 30 του μήνα, θα σας ωθήσει σε μια καριέρα εντελώς διαφορετική από αυτή που είχατε προγραμματίσει… Σκεφτείτε τη ως ένα δώρο σας από το σύμπαν, καθώς ερευνάτε θέματα που κάποτε θεωρούσατε απαγορευτικά ακόμη και για μελέτη.

Αγαπητοί Τοξότες, μπορείτε ακόμη να πάρετε πράγματα από θέματα φιλοσοφικά και θεωρητικά: Αυτά θα λειτουργήσουν τώρα ως πηγή για την επιχειρηματική σας έμπνευση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia