Ζώδια Νοέμβριος 2020

storm

Ζώδια Νοέμβριος 2020 .

Ζώδια Νοέμβριος 2020 : Το κυριότερο αστρολογικό γεγονός του φετινού Νοεμβρίου, είναι η επανάληψη της συνόδου Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Αυτή είναι και η τελευταία από μια τριάδα συνόδων ανάμεσά τους στη διάρκεια του 2020.

Η πρώτη έγινε στις 5 Απριλίου, που και οι δύο πλανήτες ήταν ορθόδρομοι. Η δεύτερη ακολούθησε στις 30 Ιουνίου, με τους δύο πλανήτες ανάδρομους. Η τρίτη και τελευταία, τελειοποιείται στις 12 Νοεμβρίου!

zodia-taro-45

Εν συντομία, θα λέγαμε ότι ο Απρίλιος ήταν μια καίρια στιγμή για πολλές αλλαγές. Η πρώτη σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα επηρέασε τη ζωή όλων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου στη δεύτερη σύμπραξη, υπήρξαν δισταγμοί και επαναξιολογήσεις, ακόμα και ανατροπές. Άρα αναμένεται ότι τον Νοέμβριο θα μπορείτε να δείτε τα πάντα πιο ξεκάθαρα, με την εμπειρία που έχετε αποκομίσει ως τώρα!

Οι σύνοδοι μεταξύ των Δία και Πλούτωνα, μεταξύ άλλων σχετίζονται με ευρείες υγειονομικές επιδημίες. Και το πρώτο μισό του 2020 αποτέλεσε μια φάση που ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός ασθενών, επέφερε κοινωνικές και οικονομικές, ακόμα και νομοθετικές αλλαγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Νοέμβριος 2020 .

Γι’ αυτό αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο να υπάρξει κάποιοι είδους αποτίμηση: Πρέπει όλοι να είναι σε θέση να αντιδρούν πιο ώριμα και υπεύθυνα, πιο αποτελεσματικά… Υπήρξε επαρκές διάστημα για να κατανοήσετε και να μάθετε πολλά, από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο!

Κάτι ανάλογο αναμένεται και σε προσωπικό επίπεδο, ως αποτέλεσμα των αλλαγών από αυτό τον νέο υπαρξιακό κύκλο στις 5 Απριλίου. Είχατε αρκετό χρόνο για να ανασυγκροτηθείτε, να ανασυσταθείτε. Να διαμορφώσετε τις στρατηγικές σας, ώστε να ξεπεράσετε προβλήματα και να προοδεύσετε για να υλοποιήσετε σχέδια και όνειρα.

Υπήρξε αρκετός χρόνος για να κατανοήσετε τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή σας: Να αναθεωρήσετε ιδέες και φιλοσοφίες σας σε σχέση με τη δύναμη και τον πλούτο, τις υλικές και μη υλικές πηγές σας!

μελλοντολόγος

Όσα συνέβησαν από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο, απέδειξαν κάτι σημαντικό… Ότι για να ανοίξετε έναν καινούργιο προσωπικό και κοινωνικό κύκλο, πρέπει πρώτα να απαλλαγείτε από ξεπερασμένες αξίες ή συστήματα και εργασιακές πρακτικές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μπορεί να αποτελέσει η δημόσια εκπαίδευση: Ένα σύστημα υποανάπτυκτο και άκαμπτο, χωρίς σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, προσβάσιμες πλατφόρμες διαδικτυακών προγραμμάτων κλπ, κλπ!

Οι συνέπειες όλων αυτών αναμένεται να φανούν μέσα στο φετινό Νοέμβριο. Η πρόοδος, οι αναδομήσεις και ανασυστάσεις μπορούν να επιτευχθούν μόνο με μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια. Αναδιαρθρώσεις που έγιναν άτολμα στις 5 Απριλίου και επανεξετάστηκαν αρχές του Ιούλη, πρέπει τώρα να εφαρμοστούν με τόλμη και την μέγιστη ειλικρίνεια!

Διαβαστε επισης : Αριθμός Πορείας Ζωής -Το φτασμένο κάθε ζωδίου

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Νοέμβριος 2020 .

Το ίδιο ισχύει και για όσα πρέπει να αλλάξει ο καθένας ατομικά στη ζωή του. Κανείς δεν μπορεί πλέον να κρυφθεί από αυτές τις αλλαγές, ούτε να ξεφύγει από τις συνέπειές τους!

Το αστρολογικό περιβάλλον του φετινού Νοεμβρίου, δείχνει ότι πρέπει να τελειοποιηθούν και να εφαρμοστούν λύσεις σε σχέση με

την πανδημία… Και ο τουρισμός μπορεί να παράσχει κάποια πολύτιμα μαθήματα προς αυτή την κατεύθυνση!

Μιας και η σύνοδος των Δία – Πλούτωνα συντελείται μέσα στον Αιγόκερω, ίσως αντιληφθείτε ότι ο χρόνος είναι ένας ιδιαίτερα πολύτιμος παράγοντας… Και μπορεί κάποιοι να τον σπατάλησαν σε ανώφελες συγκρούσεις.

Η επανάληψη αυτής της σύμπραξης τώρα που η χρονιά οδεύει στο τέλος της, σας αναγκάζει να διαμορφώσετε γνώμη και να αναρωτηθείτε αν ήταν χρόνος χαμένος ή αξιοποιημένος: Για όσους αναμάσησαν τις ίδιες περιοριστικές και πεπαλαιωμένες απόψεις, ήταν χαμένος. Όσοι οραματίστηκαν μια αλλαγή, αξιοποίησαν τον χρόνο για να στραφούν προς όσα είναι πραγματικά σημαντικά!

chartomantia-098

Η προσωπική διαφώτιση που βίωσε ο καθένας ατομικά, μπορεί να επιφέρει κοινωνικές αλλαγές… Που να οδηγήσουν και σε ριζικές πολιτικές ανατροπές, για παράδειγμα. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι εκλογικές αναμετρήσεις σε διάφορες χώρες μέσα στο 2020, μπορεί να έχουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες επιπτώσεις!

Η αλήθεια είναι ότι η ανθρωπότητα διανύει μια περίοδο με σπουδαίες υλικές δυνατότητες. Η υφιστάμενη υγειονομική κρίση δεν τις απομακρύνει, απλώς αναγκάζει τους πάντες να ξεπεράσουν άλλο ένα εμπόδιο. Μπορείτε να αναμένετε ως αποτέλεσμα να πραγματωθεί αυτή η δυνατότητα, μετά από μια περίοδο κρίσης που θέτει τα πράγματα σε νέες βάσεις και με νέες πρακτικές!

Όσον αφορά τα οικονομικά συστήματα, αυτές οι αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν ομαλά, χωρίς αντεγκλήσεις ή προκλήσεις. Αλλά τέτοιας έκτασης αλλαγές μπορούν παράλληλα να αποκαλύψουν καθετί διεφθαρμένο, άτιμο, ανήθικο, καταχρηστικό, πεπαλαιωμένο και απολυταρχικό!

zwdia-tarw-1

Ζωδια Νοέμβριος 2020 .

Η νέα αρχή που προσδοκούν όλοι αποφασιστικά μέσα στο φετινό Νοέμβριο, εξαρτάται από τα πεπραγμένα και τις συνειδητοποιήσεις του καθενός από τον Μάρτιο μέχρι τώρα. Η ευκαιρία να ανατραπούν πολλά προς το καλύτερο, δεν έχει χαθεί. Άρα είναι καιρός να κάνουν όλοι τη μέγιστη προσπάθειά τους, προκειμένου να αξιοποιήσουν αυτή την εποχή τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο!

Ο Νοέμβριος διαφαίνεται εξαιρετικά δυναμικός, φέρνοντας ισχυρά και μεταμορφωτικά γεγονότα. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να κάνουν αλλαγές, τις οποίες δεν θεωρούσαν καν εφικτές… Δρώντας είτε συνειδητά για την ανάγκη να γίνουν, είτε επειδή αναγκάζονται από τις συνθήκες.

Αλλά σε κάθε περίπτωση, υπάρχει το περιθώριο να νιώσετε τελικά σημαντική ανακούφιση. Γιατί θα καταφέρετε να ξεπεράσετε φόβους ή εσώτερα αναχώματα, να μπείτε σε ένα καινούργιο μονοπάτι με θετική κατεύθυνση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζωδια Νοέμβριος 2020 .

Περνώντας στους πλανήτες που κινούνται γρήγορα, όλοι θα ωφεληθούν από αναστροφές: Ο Ερμής επιστροφή σε ορθή πορεία στις 3 Νοεμβρίου μέσα στον Ζυγό, όπως και ο Άρης στις 13 του μήνα μέσα στον Κριό.

Αυτοί θα φροντίσουν να λάβει καίρια υποστήριξη κάθε διάθεσή σας για επέκταση, αλλαγή και πρόοδο. Η σκέψη σας θα είναι πιο διαυγής και θα είστε πιο ικανοί να επιτυγχάνετε πράγματα!

Ο Σκορπιός θα είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος: Φιλοξενεί τον Ήλιο μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, ενώ θα υποδεχθεί τον Ερμή και την Αφροδίτη από τις 10 και 21 του μήνα αντίστοιχα. Λάβετε υπόψιν την ενέργεια του Άρη μέσα στον Κριό που κυβερνά, όπως και την ενέργεια της συνόδου των Δία – Πλούτωνα.

zwdia-3-zodia

Όλα αυτά σκιαγραφούν ένα αστρολογικό περιβάλλον που πιέζει αλλά και βοηθά… Για να κάνετε αλλαγές που αναβάλατε ή ξεκινήσετε και εγκαταλείψατε, για αποφάσεις και εγχειρήματα που αιωρούνται ίσως και από την αρχή του χρόνου!

Η Αφροδίτη θα διασχίζει τον Ζυγό που κυβερνά, μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Θα σχηματίσει τετράγωνο με τους Δία, Κρόνο και Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω. Ως αποτέλεσμα, ο ερωτικός τομέας σας θα είναι έντονος αλλά ασταθής. Θα υπάρξουν κρίσεις και συγκρούσεις, πάθη, ζήλια και έντονη ερωτική έλξη… Γι’ αυτό απαιτείται προσοχή και σύνεση!

Διαβαστε επισης : Αριθμός Πορείας Ζωής -Το φτασμένο κάθε ζωδίου

tarw-taro-xartomanteia

Ο φετινός Νοέμβριος θα κλείσει με μια Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στους Διδύμους στις 30. Θέματα που αφορούν τις επικοινωνίες και τη γνώση θα ενεργοποιηθούν. Είναι καλή στιγμή να απαλλαγείτε από ξεπερασμένες ιδέες και να ανανεώσετε κάποιες θέσεις σας, ώστε να αποκτήσετε μια φρέσκια και πιο ρεαλιστική οπτική για τη ζωή.

Απομακρυνθείτε από στενόμυαλες ή περιοριστικές στρατηγικές επικοινωνίας, κάντε τα πάντα για να εμπλουτίσετε το γνωστικό σας πεδίο. Και όλα αυτά πρέπει να αρχίσουν, καλλιεργώντας την ικανότητά σας να ακούτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy