Ζώδια Νοέμβριος 21 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

nea-selini-ixtheis

Ζώδια Νοέμβριος 21 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Νοέμβριος 21 Ιχθύες : Ο Νοέμβριος είναι η εποχή του Σκορπιού και υπάρχουν πολλές συγγένειες μεταξύ σας. Αυτός ο γεμάτος δοκιμασίες μήνας, θα είναι λίγο πιο εύκολος για εσάς.

Φέτος τον Νοέμβριο, τρεις από τους πιο κοντινούς πλανήτες θα βρίσκονται στο Σκορπιό, με αποτέλεσμα πολλοί τομείς της ζωής, να αφορούν θέματα που σχετίζονται μ’ αυτό το ζώδιο.

Ο Ερμής, ο Άρης και ο Ήλιος που βρίσκονται στον 9ο Οίκο σας, απαιτούν ανώτερη εκπαίδευση και σημαντική εστίαση στις σπουδές σας. Ο Νοέμβριος δεν φαίνεται να είναι ο μήνας των πράξεων, αλλά της συλλογής πληροφοριών και του συλλογισμού.

zodia-taro-45

Αυτόν τον μήνα ενσαρκώνετε το αρχέτυπο του μαθητή. Ο Άρης στον Σκορπιό θα τετραγωνίσει τον Κρόνο, που διασχίζει τον 12ο Οίκο σας από πέρυσι τον Δεκέμβριο, για τελευταία φορά. Το τετράγωνο με τον πλανήτη πολεμιστή, απαιτεί την ενεργή επιδίωξη των στόχων σας. Δεδομένου ότι οι μελέτες και η συλλογή πληροφοριών είναι ο κύριος στόχος αυτού του μήνα, αυτό θα εκδηλωθεί με τη μορφή της ανάγκης να μάθετε κάτι πιο γρήγορα από ό, τι έχετε συνηθίσει.

Να είστε έτοιμοι για έναν ταραχώδη μήνα. Ακόμα κι αν φαίνεται αδύνατο να βρείτε το χρόνο για ένα διάλειμμα ώστε να διαλογιστείτε και να τσεκάρετε τον εαυτό σας, αυτό θα πρέπει στην πραγματικότητα να είναι η προτεραιότητά σας. Ο Νοέμβριος είναι ένας κρίσιμος κομβικός μήνας που θα αναμορφώσει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο – κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο έργο.

zwdia-66

Ζώδια Νοέμβριος 21 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αφιερώστε τουλάχιστον μία ολόκληρη μέρα χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα… γιατί θα το χρειαστείτε. Η Νέα Σελήνη αυτού του μήνα θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον 3ο Οίκο σας. Ο τρίτος οίκος ασχολείται επίσης με την εκπαίδευση, αλλά η αντίθεση με τον 9ο Οίκο, αφορά τις λεπτομέρειες και τις μικρότερες καθημερινές μαθησιακές εμπειρίες.

Έχοντας μια τόσο φιλοσοφική Νέα Σελήνη που αντιτίθεται στον Ουρανό σε ένα σταθερό ζώδιο, θα σας κάνει να επανεξετάσετε μερικές από τις υποθέσεις σας. Οι πιθανότητες είναι ότι τα πράγματα που μαθαίνετε αυτόν τον μήνα θα είναι τόσο δραματικά, που μπορεί να προκαλέσουν γνωστική ασυμφωνία. Είναι απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο για να ανασυνθέσετε τις δομές των πεποιθήσεών σας. Είναι σημαντικό να μην αντισταθείτε στην αλήθεια, όσο δύσκολη κι αν είναι. Η καλύτερη συμβουλή, είναι να είστε ανοιχτοί στην αίσθηση της περιέργειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Η Πανσέληνος αυτόν τον μήνα είναι αρκετά θεαματική καθώς είναι η τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη του κύκλου, στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020. Η Πανσέληνος που συμβαίνει στον 4ο Οίκο σας έρχεται να επαναπροσδιορίσει το σπίτι σας, την άνεση και τη σχέση με την οικογένειά σας. Ίσως χρειαστεί να δείξετε σημαντική υπομονή με τους ανθρώπους που ζείτε, καθώς υποδεικνύει συγκρούσεις. Στο ζώδιο των Διδύμων, οι αντίθετες απόψεις δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητες.

Το ζώδιο του αέρα έχει την ανάγκη να λάβει υπόψη και τις δύο πλευρές και δυσκολεύεται αρκετά να αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη. Αυτό ανοίγει χώρο για ζητήματα «γκρίζας ζώνης» με μεγάλη πιθανότητα να επικρατήσει μια κατάσταση του στυλ «συμφωνούμε πως διαφωνούμε». Να θυμάστε πως δεν έχει νόημα να μαλώνετε με κάποιον που δεν θέλει να σας ακούσει. Το καλύτερο είναι να τα παρατήσετε και να προχωρήσετε.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Νοέμβριος 21 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η Έκλειψη υποστηρίζεται επίσης από ένα τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού. Αυτή η διέλευση συμβαίνει στον 11ο και τον 3ο Οίκο σας και υποδηλώνει γενναιόδωρη υποστήριξη από φίλους, κοινωνικά μέσα ή ακόμη και νέα μέλη της κοινότητάς σας. Τα καλά νέα είναι ότι παρόλο που μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες στο οικογενειακό περιβάλλον… υπάρχει ταυτόχρονα πολλή αγάπη. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να επικεντρωθείτε στα άτομα που έχουν την ίδια άποψη με εσάς.

Να ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε στους φίλους σας μέσα από τις προκλήσεις που παρουσιάζονται αυτόν τον μήνα. Υπάρχει μια αίσθηση ότι σας εκτιμούν για την ιδιαιτερότητα και την πρωτοτυπία σας. Ο μήνας ολοκληρώνεται με μια θετική νότα!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζωδια Νοέμβριος 21 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Με ένα cazimi του Ερμή στον 10ο Οίκο σας. Αυτός είναι ο Οίκος της καριέρας και το βασίλειο του Τοξότη στο χάρτη σας. Σημαίνει πως τα επιμελή αποτελέσματα της μελέτης σας θα αρχίσουν να αποδίδουν τον επόμενο μήνα.

Ο Ερμής είναι ένας διανοούμενος πλανήτης και διευκολύνει τη διαδικασία. Δεδομένου ότι αυτό συμβαίνει στον Οίκο της καριέρας σας, είναι ένας καλός οιωνός για πετυχημένα αποτελέσματα. Υπάρχει πιθανότητα τα νέα σας ευρήματα να είναι χρήσιμα σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων. Κατά κάποιο τρόπο, είστε ο ιεροκήρυκας των καλών ειδήσεων, οπότε μην φοβάστε να μοιραστείτε όσα μάθατε με τον κόσμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988