Ζώδια Νοέμβριος 21 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις

Aquarius

Ζώδια Νοέμβριος 21 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .  .

Ζώδια Νοέμβριος 21 Υδροχόος : Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας και θα επεξεργαστείτε τις μισοτελειωμένες δουλειές από το παρελθόν. Όμως με κάποιον τρόπο ο εσωτερικός σας Κρόνος μετατόπισε αυτή την ενέργεια προς την καριέρα σας.

Είναι ακόμα η εποχή του Σκορπιού και υπερφορτίζεται με τους τρεις εσωτερικούς πλανήτες, που σχηματίζουν ένα stellium στο ζώδιο: τον Άρη, τον Ερμή και τον Ήλιο. Ήρθε η ώρα να εξετάσετε ώριμα το παρόν σας και να αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε για να γίνει καλύτερο.

Από τη φύση σας έχετε κοφτερή ματιά για όσα χρίζουν βελτίωσης. Τις πρώτες εβδομάδες του μήνα, ο Άρης θα τετραγωνίζει τον Κρόνο στον 1ο σας Οίκο.

zodia-taro-45

Αυτό μπορεί να προκαλέσει μια μικρή τριβή μεταξύ του πώς βλέπετε τον εαυτό σας και του πώς σας βλέπουν οι άλλοι – ειδικά στη δουλειά. Σ’ αυτό το σημείο, θα αναρωτηθείτε αν η καριέρα σας ήταν πηγή χαράς ή τρόμου. Αν νιώσετε ανεκπλήρωτοι τότε ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση για να κάνετε αλλαγές. Δεν σημαίνει πως θα μαζέψετε τα πράγματά σας, θα εγκαταλείψετε τη δουλειά σας και θα πάρετε τα βουνά, αλλά τουλάχιστον κάτι πρέπει να γίνει.

Υπάρχει επίσης πιθανότητα να ασχολείστε με θέματα εξουσίας στη δουλειά σας. Σ’ αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναζητήσετε άλλα άτομα που έχουν τα ίδια προβλήματα . Να δημιουργήσετε μαζί ένα σχέδιο δράσης. Η Νέα Σελήνη αυτόν τον μήνα θα κάνει αντίθεση στον Ουρανό στον 4ο Οίκο σας.

μελλοντολόγος

Ζώδια Νοέμβριος 21 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .  .

Είναι μια συνέχεια του τετραγώνου Κρόνου/ Άρη καθώς η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον 10ο Οίκο. Τα καλά νέα είναι πως αυτή είναι η αρχή ενός νέου κύκλου, αλλά θα χρειαστεί να κινηθείτε με προσοχή και υπομονή. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε την επαγγελματική σας ζωή να επηρεάσει τη ζωή στο σπίτι σας. Ο Ουρανός μπορεί να σας κάνει να παίρνετε αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή σας, οπότε φροντίστε να το σκεφτείτε δύο φορές πριν δράσετε.

Η Πανσέληνος αυτού του μήνα θα είναι μια Σεληνιακή Έκλειψη, φέρνοντας το τέλος ενός εκλειπτικού κύκλου που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο της περασμένης χρονιάς. Αυτό συμβαίνει στον 5ο Οίκο, της απόλαυσης και της διασκέδασης.

xartomanteia

Ζώδια Νοέμβριος 21 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .  .

Μπορεί να υπήρχε ανομβρία σ’ αυτόν τον τομέα της ζωής σας… παρά τις προσπάθειές σας να κάνετε τα πράγματα να ανθίσουν. Δεδομένου ότι αυτές οι εκλείψεις συμβαίνουν στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, η πρόθεση εδώ είναι να σας κάνει να εξερευνήσετε νέους δρόμους για να βρείτε ξεχωριστές πηγές για χαρούμενες περιπέτειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υπάρχει πιθανότητα αυτή η Έκλειψη να φωτίσει ένα παιδικό χόμπι που έχετε εγκαταλείψει. Ίσως ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τα παλιά σας ενδιαφέροντα γιατί μπορεί να γίνουν μια νέα πηγή ενθουσιασμού στη ζωή σας. Αυτό θα είναι πολύ απαραίτητο με τις πολλές αλλαγές που θα περάσει ο κόσμος αυτή τη στιγμή.

zodia-zvdia-75

Η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό την ίδια μέρα με την Έκλειψη, στον 4ο και τον 12ο Οίκο σας. Όταν η Αφροδίτη διέρχεται από τον 12ο Οίκο το κεντρικό θέμα είναι η εύρεση ομορφιάς σε μυστηριώδη μέρη. Με την προσθήκη του Ουρανού στο μείγμα, παίρνετε μια χροιά εξέγερσης και ανεξάρτητης σκέψης που δημιουργεί μια παιχνιδιάρικη διάθεση για αταξίες.

Μπορεί να είναι μια εποχή που θέλετε να εξαπατήσετε το σύστημα και να κάνετε προόδους παρασκηνιακά. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε κάτι ακραίο και δεν υπάρχει ανησυχία, μήπως σας πιάσουν.

zwdia-fotia

Ζωδια Νοέμβριος 21 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .  .

Ο μήνας φτάνει στο τέλος του με έναν Ερμή cazimi (η φάση κατά την οποία ο Ερμής αγγίζει την καρδιά του ήλιου) στον Τοξότη, δίνοντας έναν ελπιδοφόρο τόνο για την επόμενη χρονιά. Αυτή η διέλευση συμβαίνει στον Οίκο της φιλίας και της κοινότητας.

Ήρθε η ώρα να επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας και να μοιραστείτε βαθιές ιδέες. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή ενός κύκλου βαθύτερης σύνδεσης και αμοιβαίας κατανόησης. Ο Ερμής στον Τοξότη σας βοηθά να βρείτε σημαντικές σχέσεις που σας κάνουν να βλέπετε τον κόσμο με διαφορετικό μάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις