Ζώδια Οκτώβριος 2019 – Αγάπη στα Βάθη της Ψυχής

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

Ζώδια Οκτώβριος Αστρολογία, Το Πλανητικό Σκηνικό του Οκτωβρίου 2019 .

Ζώδια Οκτώβριος  : Η ενέργεια του Σκορπιού θα αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στην ατμόσφαιρα, από τις πρώτες κιόλας μέρες αυτού του μήνα… Είναι το ζώδιο στο οποίο θα περάσει ο Ερμής στις 3 Οκτωβρίου.

Θα τον ακολουθήσουν η Αφροδίτη και ο Ήλιος, στις 8 και 23 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του Σκορπιού, θα παίξει επίσης καίριο ρόλο: Επιστρέφει σε ορθή πορεία στην έναρξη του μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι θα σας προσφερθούν απλόχερα οι «ιδιότητες» του Σκορπιού… Αξιοποιήστε την επιμονή του, τη δύναμη αλλά και το μεταμορφωτικού του χάρισμα!

zodia-taro-45

Ο Ερμής θα είναι αρκετά δραστήριος, όσο αφορά τις όψεις που θα σχηματίσει. Αρχικά θα βρεθεί σε μια αντίθεση με τον Ουρανό, μεταξύ 6 και 8 Οκτωβρίου. Αλλά από τις 13 έως τις 21 του μήνα θα διαμορφώσει αρμονικές σχέσεις με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα.

Διαβλέπεται ότι θα προκύψουν κάποιες πυρετώδεις μέρες, που ίσως τις δυσκολέψουν οι φόβοι σας. Θα τους κεντρίσει το αίσθημα ασφάλειας και αξιών που διέπει τον καθένα, όπως η λαχτάρα να κάνετε αλλαγές που θα αυξήσουν το εισόδημά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζώδια Οκτώβριος

Μεταξύ 6 και 8 Οκτωβρίου, τα άστρα σας συστήνουν να αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις ή τον σχεδιασμό νέων επιχειρηματικών κινήσεων. Ωστόσο, οι μέρες αυτές ενδείκνυνται για να απελευθερωθείτε από προκαταλήψεις που αφορούν τα χρήματα ή τις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να ναυαγήσουν κάποια ταξιδιωτικά σας σχέδια, είτε να προκύψουν δυσχέρειες με τον τεχνολογικό σας εξοπλισμό στον εργασιακό χώρο.

Από τις 13 Οκτωβρίου και μετά θα ανακτήσετε την ευστροφία σας! Θα είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε τα «δεύτερα» επίπεδα σε όλων των ειδών τις καταστάσεις και τις σχέσεις σας. Αυτές οι ποιότητες που υποστηρίζονται από τον Πλούτωνα, θα συνδυαστούν με τον ρεαλισμό του Κρόνου και τη φαντασία / ιδεαλισμό του Ποσειδώνα.

Η οξύτητα της σκέψης σας για ό,τι αφορά το χρήμα, θα τονωθεί. Επίσης, θα είστε σε θέση να δείτε ακόμα και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας, με πιο αντικειμενική και πραγματιστική οπτική!

tarw-taro-xartomanteia

Η πνευματική σας διαύγεια και η ευχέρεια στην εστίαση τώρα, θα ευνοήσουν τη συλλογή καινούργιων πληροφοριών, την μελέτη και την έρευνα. Το διάστημα μεταξύ 13 και 21 Οκτωβρίου είναι ιδανικό για να διαμορφώσετε μακροχρόνια επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε διαπραγματεύσεις και να υπογράψετε συμφωνίες. Να ξέρετε ότι θα είστε πιο πειστικοί και αποφασιστικοί για όσα σκέπτεστε – αλλά και πιο μυστικοπαθείς!

Η Αφροδίτη δεν νιώθει ιδιαίτερα δυναμική μέσα στα εδάφη του Σκορπιού. Γι’ αυτό η διέλευσή της σε αυτό το ζώδιο, μπορεί να κεντρίσει κάποιες δυσάρεστες πτυχές του χαρακτήρα σας: Ζήλια, κτητικότητα ή και μια εμμονική εστίαση σε μια σχέση, είτε ανασφάλειες που αφορούν χρήματα. Από την άλλη πλευρά, θα υπάρχει η διάθεση να γίνουν βαθύτερες οι σχέσεις σας… Να βιώσετε την σύμπνοια με το έτερό σας ήμισυ!

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Οκτώβριος

Μέσα από τον Σκορπιό, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τα «μυστικά» κάποιων σχέσεων ανεξαρτήτως τύπου. Στο διάστημα 19 με 26 Οκτωβρίου, θεά της αρμονίας θα σχηματίσει μια σειρά ευνοϊκής όψεων με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Αυτές θα ενισχύσουν τόσο τη συναισθηματική ωρίμανσή σας, όσο και το πύρινο πάθος και τις επιδέξιες επενδύσεις!

Κοινά οικονομικά και πηγές, είναι πιθανό να αποτελέσουν θέματα συζήτησης μέσα στα ζευγάρια. Αλλά να ξέρετε ότι θα καταλήξετε στις πλέον εμπνευσμένες λύσεις, σε όποιο θέμα κι αν προκύψει.

Όσοι βρίσκονται σε στάδιο αναζήτησης μιας καινούργιας σχέσης: Αυτή την εποχή θα έλκονται περισσότερο από ώριμα και σταθερά άτομα, που θέλουν να εξερευνήσουν το βάθος της ψυχής τους και τη δύναμη του ερωτισμού!

zodia-astra-tarot

Ζωδια Οκτώβριος

Ωστόσο, μπορεί οι σχέσεις να είναι πρακτικά ή οικονομικά ορμώμενες… Παρά την επιρροή λίγων ημερών από τον Ποσειδώνα, που ίσως να παρασύρει τη φαντασία σας. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να βιώσετε ξανά την τρυφερότητα και το ρομάντζο. Αλλά σε γενικές γραμμές, η διέλευση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό ενεργοποιεί την ανάγκη ελέγχου και κυριαρχίας στους δεσμούς με τους άλλους!

Μετά τις 26 Οκτωβρίου, η αστρολογική ατμόσφαιρα δυσχεραίνει. Αναμένεται ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, και μια αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό. Πρόκειται για όψεις που θα σχετίζονται σε μια ισχυρή εσωτερική ανάγκη να προκαλέσετε την εξουσία, ειδικά την αντρική κυριαρχία.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κανείς δεν αμφισβητεί το μεγαλείο της ώθησης για ανεξαρτητοποίηση και μεταμόρφωση… Γι’ αυτό ενδέχεται να προκύψουν απογοητεύσεις, εξαιτίας μιας μειωμένης ικανότητας για δράση. Αποφύγετε να πυροδοτήσετε διενέξεις με υψηλά ιστάμενους, με τις αρχές ή τους δασκάλους σας!

Ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό στις 4 Οκτωβρίου. Αυτό το γεγονός υποδεικνύει μια αναποφασιστικότητα στις κινήσεις σας. Τα άστρα σας ενημερώνουν ότι θα υπάρχουν διαθέσεις άμυνας – επίθεσης… Αλλά θα είναι «χρυσωμένες» με γοητευτικές, σαγηνευτικές και ευγενικές συμπεριφορές. Ίσως υπάρξει και τάση επιβολής μια αρμονίας, ευθέως ή με την προσποίηση ότι δεν βλέπει κάποιος τις άσχημες πτυχές κάποιων σχέσεων!

Στις 31 Οκτωβρίου ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος μέσα στον Σκορπιό. Αυτό σημαίνει ότι τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν, ίσως γίνετε μάρτυρες αποκαλύψεων ή μυστικών που θα δημοσιοποιηθούν. Ίσως υπάρξουν δολοπλοκίες ή και θεωρίες συνωμοσίας με σημαντικό αντίκτυπο σε όλους, που θα καταλήξουν σε αποσυμπίεση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

taro-zodia-098