Ζώδια Οκτώβριος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Οκτώβριος 2020 Αιγόκερως Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι μπορεί να αισθάνεστε λίγο αποκομμένοι…

Τις πρώτες μέρες του μήνα, ίσως να είστε σαν παρατηρητές της ζωής σας.

Εάν συμβαίνει αυτό, αναρωτηθείτε γιατί.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υπάρχει κάτι που σας κάνει να νιώθετε άβολα, παρά τα όσα παραδέχεστε στον εαυτό σας; Αισθάνεστε ανασφαλείς; Συχνά, η αποστασιοποίηση από τα πράγματα είναι σημάδι ότι είστε φορτισμένοι με κάποιο τρόπο. Σκεφτείτε το, αγαπητοί Αιγόκεροι!

Η απεμπλοκή δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την κατάστασή σας. Η απόσπαση μπορεί να εμποδίσει τα αντανακλαστικά σας, να δώσει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Όσο δύσκολο κι αν είναι, πρέπει να έρθετε σε επαφή με όλα τα συναισθήματά σας… Θα διαπιστώσετε πως ό,τι σας έκανε να φοβάστε, δεν είναι τόσο κακό όσο νομίζατε!

zwdia-66

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, όλα όσα προκύψουν θα είναι ευνοϊκά για εσάς. Βιώνετε μια θαυμάσια περίοδο και πρέπει να φροντίσετε να την απολαύσετε. Γύρω στις 11 του μήνα, η μουσική, η ζωγραφική ή η γραφή είναι εξαιρετικοί τρόποι διοχέτευσης της δημιουργικής σας ενέργειας!

Εάν δεν θέλετε να κάνετε κάτι από αυτά, απλά βγείτε και πηγαίνετε μια ωραία βόλτα. Ακόμα και αυτό θα σας γεμίσει έμπνευση. Στις 16 Οκτωβρίου, η αγάπη υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Τι είναι αυτό το ερωτικό μήνυμα, στα εισερχόμενα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου;

chartomantia-098

Στις 20 του μήνα, μην πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά. Εάν άλλα άτομα έχουν κακή διάθεση, πιθανότατα δεν έχει καμία σχέση με εσάς. Μετά τις 26, εστιάστε την ενέργειά σας στην εργασία. Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2020, θα είστε έτοιμοι να κάνετε άλματα σε μερικά έργα που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία σας!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Αιγόκερως προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν την αντικειμενικότητα, όταν πρόκειται να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Μπορεί τις πρώτες δύο μέρες του φετινού Οκτωβρίου να μην έχετε την απαραίτητη απόσταση από ένα έργο… Για να καταλήξετε σε αμερόληπτη κρίση, μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου με διαυγή οπτική.

Καλέστε έναν συνάδελφο από άλλο τμήμα ή έναν ειδικό από άλλο τομέα. Αυτό που χρειάζεστε, είναι μια εμπεριστατωμένη και αντικειμενική ανάλυση. Μέχρι τις 6 του μήνα, θα αποκομίσετε τα οφέλη της ισορροπημένης απόφασής σας!

taro-6-9

Γύρω στις 13 Οκτωβρίου, θα είστε έτοιμοι να έρθετε σε επαφή με συναδέλφους για τους οποίους αισθανόσασταν διστακτικά. Ανοιχτείτε περισσότερο, αφήστε τους να δουν ότι έχετε κι άλλες πτυχές πέρα από το προσωπικό σας έργο. Στις 17 του μήνα, υπάρχει μια συναρπαστική φρεσκάδα σε όλες τις ιδέες σας. Οι γύρω σας το χειροκροτούν πραγματικά. Φροντίστε να ακολουθείτε τις προτάσεις που ήδη έχετε, για υποστήριξη!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Στις 23 Οκτωβρίου αρχίστε να κάνετε καινούργια σχέδια: Έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν στη συνέχεια. Μέχρι τις 26 έχετε επικεντρωθεί πλήρως στην καριέρα σας – και οι ανώτεροί σας το αντιλαμβάνονται!

Αγαπητοί Αιγόκεροι, κάντε έναν έλεγχο στην πορεία σας όσο ο μήνας φτάνει στο τέλος του. Βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε προς την κατεύθυνση που θέλετε γύρω στις 30 Οκτωβρίου… Πρέπει να είστε σίγουροι για τον προορισμό σας, όταν μετακινείστε τόσο γρήγορα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76