Ζώδια Οκτώβριος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

zvdia-didymos

Οκτώβριος 2020 Δίδυμοι Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι όλο αυτό το μήνα, οι υπολογισμοί θα είναι πολύ σημαντικοί.

Αναλύστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας συγκεκριμένης κατάστασης στη δουλειά σας. Ελέγξτε ξανά το υπόλοιπο του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Μια ανάλυση κόστους / οφέλους για την τωρινή σας ευτυχία και την μελλοντική, απαιτεί διάφορα κριτήρια. Τι καταστρώνετε;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μέχρι την 4 Οκτωβρίου, θα πρέπει να έχετε σχηματίσει ιδέα για το ιδανικό αποτέλεσμα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Στη συνέχεια, στις 8 και 9, θα είστε έτοιμοι για μια εντελώς νέα οπτική. Αν ανυπομονείτε να τη βρείτε, κατευθυνθείτε στο πλησιέστερο σημείο παρατήρησης: Μερικές φορές, η σφαιρική θέαση 360 μοιρών του περιβάλλοντος, είναι ό,τι χρειάζεστε για να δείτε τα πράγματα διαφορετικά!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

Στις 14 του μήνα, οι φίλοι σας έχουν μερικές συμβουλές και θα είναι καλό να ακούσετε. Μέχρι τις 19 και 20 αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε οικονομία – και έχετε δίκιο. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε για καινούργια κουρτίνα στο μπάνιο, αφού η παλιά είναι σε καλή κατάσταση!

xartomanteia

Στις 26 Οκτωβρίου θα μπείτε στον πειρασμό να κάνατε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας… Αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα την ολοκληρώσετε. Αγαπητοί Δίδυμοι, φροντίστε να έχετε μαζί σας κάποιον πραγματικά ικανό και γνώστη, πριν ξεκινήσετε τις εργασίες. Αν στις 30 του μήνα οραματιστείτε τα αποτελέσματα που θέλετε, θα είστε στα μισά του δρόμου!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Δίδυμοι προβλέψεις καριέρας

Πόσο καιρό έχετε να κάνετε στον εαυτό σας ουσιαστικές ερωτήσεις για τη σταδιοδρομία σας; Αν νιώθετε να ολοκληρώνεστε πνευματικά από τη δουλειά, αν αυτό που κάνετε επιφέρει κάποια διαφορά στον κόσμο… Και αν είστε ευτυχείς και χαρούμενοι!

zwdia-tarw-zodia-19Αν οι απαντήσεις είναι εξαιρετικά θετικές, οι πρώτες μέρες του φετινού Οκτωβρίου είναι ιδανικές για να θέσετε τις δύσκολες ερωτήσεις. Ακόμα κι αν είναι λίγο άβολο, σίγουρα αξίζει τον κόπο. Εάν παραμείνετε αδιάφοροι, κάποιες παλαιότερες αποφάσεις θα επιστρέψουν και θα σας στοιχειώσουν αργότερα!

Στις 6 Οκτωβρίου προσέξτε, γιατί κάποιος έχει κρυφή ατζέντα και όταν την ανακαλύψετε δεν θα σας αρέσει. Στις 11 και 12 του μήνα, η δημιουργικότητα είναι το μεγαλύτερο προσόν σας: Να την πάρετε μαζί σας στη δουλειά!

Στις 17 Οκτωβρίου τα πράγματα εξελίσσονται ακριβώς όπως θέλετε. Στις 22 οι διαπληκτισμοί είναι διασκεδαστικοί, επειδή είστε καλοί σε αυτούς!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

Στις 24 του μήνα, ένα δύσκολο πρόβλημα θα δοκιμάσει την αντίληψή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πραγματικά όλες τις λεπτομέρειες για οτιδήποτε κάνετε. Εάν δεν είστε σίγουροι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε έλεγχο με έναν ειδικό ότι είστε άρτια εκπαιδευμένοι!

Στις 27 Οκτωβρίου έχετε πολλή ενέργεια. Χρησιμοποιήστε τη με σύνεση – και αν θέλετε να φλερτάρετε, προχωρήστε! Αγαπητοί Δίδυμοι, στις 30 του μήνα είστε έτοιμοι για μια νέα δέσμευση με έναν από τους συνεργάτες σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75