Ζώδια Οκτώβριος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-zygos-erwtika-mystika

Οκτώβριος 2020 Ζυγός Με κάποιες εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες αναμένεται να ανοίξετε τον μήνα.

Σε αυτό θα συμβάλλει μια μετακίνηση της Αφροδίτης που σας κυβερνά…

Στις 2 Οκτωβρίου περνά στην γήινη Παρθένο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στο εξής θα κοιτάτε τους πάντες και τα μάτια με πιο κριτική ματιά, αγαπητοί Ζυγοί. Και κάποιες λεπτομέρειες που θα εντοπίζετε, δεν θα σας αρέσουν. Αλλά να θυμάστε ότι θα κερδίσετε περισσότερα, αν προσφέρετε εποικοδομητικές απόψεις αντί για κάθετες αποδοκιμασίες!

Στις 13 Οκτωβρίου ανοίγει άλλος ένας «απειλητικός» κύκλος του Ερμή, επειδή γυρίζει ανάδρομος. Αλλά αυτή τη φορά, στην ατμόσφαιρα εμπλέκεται η συναισθηματική ενέργεια του Σκορπιού!
Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις, για το ποιος είπε τι και σε ποιον. Ίσως να εκτοξευθούν και πολλές άδικες κατηγορίες. Εσείς φροντίστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας όπου και άμα χρειαστεί… Όπως και να αναλάβετε την ευθύνη για τα όποια δικά σας λάθη!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 16 του μήνα, στα δικά σας ειρηνευτικά εδάφη. Δεν αποκλείεται να σας ζητηθεί να λειτουργήσετε ως «διαιτητές» ανάμεσα σε δύο φίλους που συγκρούονται. Εξίσου πιθανό είναι να τεθείτε ως ενδιάμεσοι, για ένα γνωστό σας ζευγάρι που χωρίζει. Το να βρίσκεστε στο μέσο καταστάσεων μπορεί να είναι μια εξαιρετικά άβολη, αν και πλεονεκτική θέση. Ωστόσο, το να ακούτε τις θέσεις και των δύο πλευρών, θα σας καταστήσει τους πλέον ικανούς κριτές!

Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας εκλεπτυσμένο ζώδιο από τις 27 Οκτωβρίου. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, θα αποζητάτε μόνο ήρεμες και γαλήνιες ρομαντικές καταστάσεις… Δεν έχετε καμία απολύτως διάθεση για εντάσεις και δράματα. Γι’ αυτό θα παραχωρείτε με χαρά κάτι, προκειμένου να κάνετε ένα άλλο άτομο ευτυχισμένο!

zwdia-tarw-zodia-19Αγαπητοί Ζυγοί, είναι στη φύση σας να σας έλκει ασυναίσθητα καθετί όμορφο και ισορροπημένο. Γι’ αυτό γνωρίζετε ότι θα ήταν άδικος κόπος, να προσπαθήσετε έστω να επεξεργαστείτε κάτι που ανήκει σε όλο το σύμπαν… Και με αυτό το σκεπτικό θα κλείσετε τον φετινό Οκτώβριο!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Ζυγός προβλέψεις καριέρας

Υποδεχθείτε έναν θαυμάσιο καινούργιο μήνα! Θα έχετε πολλά θέματα και ευκαιρίες στο εξής, για να είστε χαρούμενοι σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα μετρήσετε πολλές νίκες και απίστευτες νέες προοπτικές σύντομα!

Για αυτά θα φροντίσει η φορτισμένη με δράση Πανσέληνος, την πρώτη κιόλας μέρα του φετινού Οκτωβρίου… Θα αναδυθεί στο αντίθετό σας ζώδιο του ορμητικού Κριού. Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτησή σας τώρα. Δεν πρέπει να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις, ειδικά στον τομέα σας των οικονομικών!

Αγαπητοί Ζυγοί, δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Επί αυτού, ίσως χρειαστεί να σχεδιάσετε έναν πιο αυστηρό προϋπολογισμό. Προσέξτε ιδιαίτερα στις 13 Οκτωβρίου, που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού!

taro-6-9
Θα νιώσετε τη εσώτερη ζυγαριά σας να ισορροπεί και πάλι, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 16 του μήνα. Πρόκειται για μια αφθονία εύνοιας και τύχης, που θα αγγίξει όλες τις πτυχές της επαγγελματικής σας ζωής. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ανανεώσετε και να αποστείλετε το βιογραφικό σας, για θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν. Επίσης, ενδείκνυται για να δώσετε ξανά κίνηση σε ένα εγχείρημα που βάλατε σε αναμονή!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

Ίσως χρειαστεί να επιστρέψετε σε κάποιες αποφάσεις σας γύρω στις 27 Οκτωβρίου. Ο Ερμής περνά με την όπισθεν στο δικό σας ζώδιο, κεντρίζοντας κάποιες αναταραχές ή παρεξηγήσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Αν επιστρατεύσετε την υπομονή και τη φυσική σας ευφυΐα, θα καταφέρετε να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε!

Αγαπητοί Ζυγοί, ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες ανατροπές και βαθιές αναζητήσεις: Να ερευνήσετε τι πραγματικά θέλετε για τη ζωή σας, με αφορμή την Πανσέληνο στον Ταύρο… Η ανάδυσή της την τελευταία μέρα του μήνα στις 31, θα πιστοποιήσει ότι ο Οκτώβριος ήταν μια περίοδος ευημερίας και μόνο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra