Ζώδια Οκτώβριος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Pisces09

Οκτώβριος 2020 Ιχθύες Το ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι καθώς αρχίζει ο μήνας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Δεν θέλετε να εμπλακείτε σε πράγματα που δεν κατανοείτε πλήρως.

Οπωσδήποτε ακούστε και μελετήστε προτάσεις… Αλλά μην δεσμευτείτε σε τίποτα και μην υπογράψετε κάτι.

Θα υπάρξει αρκετός χρόνος για αποφάσεις, μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή πληροφοριών.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στις 4 Οκτωβρίου σκεφτείτε δύο φορές πριν πείτε αυτό που είναι στο μυαλό σας. Μπορεί να είναι ένα πολιτικά ευαίσθητο θέμα, επομένως είναι καλύτερο να βαδίσετε προσεκτικά.

Αν πιστεύετε ότι πρέπει να βοηθήσετε έναν φίλο που έχει ανάγκη με κάθε τρόπο γύρω στις 9 του μήνα, κάντε το. Ακόμα κι αν σημαίνει να φύγετε νωρίς από τη δουλειά, το καλό που θα κάνετε θα αξίζει τη θυσία!

chartomantia-098

Στις 11 και 12 Οκτωβρίου όλα πάνε καλά. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι ωραίο. Το αξίζετε. Μέχρι τις 16, κάποια αγάπη θα έρθει στον δρόμο σας. Στη συνέχεια, οι μέρες στις 19 και 20 του μήνα θα είναι δημιουργικές. Φροντίστε να παραμένετε σε καλή φυσική κατάσταση. Θα σας βοηθήσει για να επωφεληθείτε από την έμπνευση που κυκλοφορεί γύρω σας.

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Στις 24 Οκτωβρίου μην προσπαθήσετε να διαχειριστείτε τις σχέσεις άλλων ανθρώπων. Κάντε τις προτάσεις σας – αλλά στο τέλος πρέπει να αφήσετε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι σκοπεύουν για τις σχέσεις τους. Στις 29 του μήνα κάτι πρέπει να προσέξετε ξανά. Ιχθύες, αν υπάρχει προδοσία στον ορίζοντα, δράστε προτού να είναι αργά!

zwdia-66

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Ιχθύες προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας συμβουλεύει να είστε πιο προσεκτικοί την 1η και 2η μέρα του μήνα. Υπάρχουν άνθρωποι που παραμονεύουν, χωρίς να έχουν στόχο το συμφέρον σας… Παραμείνετε σε επαγρύπνηση, κρατήστε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας!

Εφόσον έχετε ξεκάθαρη ιδέα για το τι συμβαίνει, μπορείτε να πείτε σε αυτούς τους δημιουργούς προβλημάτων πως τους έχετε καταλάβει. Γύρω στις 6 Οκτωβρίου οι δυνάμεις του καλού θα δράσουν υπέρ σας… Και όλοι θα δουν τη δική σας πλευρά της ιστορίας ξεκάθαρα!

taro-6-9

Οι μέρες στις 11 και 12 του μήνα θα διέπονται από υψηλή ενέργεια. Μην ξεχάσετε να πάτε στο μάθημα γιόγκα, όπως και να εκμεταλλευτείτε όλη τη δημιουργική σας έμπνευση. Αυτό το σαββατοκύριακο θα σας τονώσει, για να επιστρέψετε στη δουλειά με εντελώς νέα οπτική. Στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2020, θα αλληλεπιδράτε χωρίς εμπόδια και προβλήματα σε κάθε είδος επικοινωνία. Αν θέλετε να κάνετε μια κίνηση, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Μετά τις 20 του μήνα ο χαρακτήρας και τα ταλέντα σας εκτιμούνται, από συνεργάτες και ανωτέρους σας. Βεβαιωθείτε ότι η οικονομική σας ανταμοιβή το αντικατοπτρίζει!
Αγαπητοί Ιχθύες, μπορεί στις 24 Οκτωβρίου το χάρισμά σας στην κριτική να ξεφύγει λίγο. Τιθασεύστε τον επικριτή που έχετε μέσα σας. Μέχρι τις 29 του μήνα θα ήταν καλό να προχωρήσετε με προσοχή. Μείνετε σε εγρήγορση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76