Ζώδια Οκτώβριος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-erwtikes-karkinos

Οκτώβριος 2020 Καρκίνος Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι ίσως αναζητήσετε μια νέα συνεργασία στην αρχή του μήνα…

Είτε είναι ρομαντική είτε επιχειρηματική, καλύτερα να συγκρατηθείτε και να μην βιαστείτε να την επισημοποιήσετε.

Δώστε περισσότερο χρόνο για να επιβεβαιώσετε ότι μπορείτε να δεσμευτείτε πραγματικά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορεί να μην είστε σίγουροι ακόμη για αν εμπιστεύεστε τους άλλους εμπλεκόμενους. Ίσως έχετε καλό λόγο να τους αμφισβητείτε, ίσως και όχι… Αλλά είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, να ακούτε τις δικές σας συναισθηματικές απαντήσεις. Σε τελική ανάλυση, αν δεν το κάνετε εσείς, ποιος θα το κάνει;

Γύρω στις 7 Οκτωβρίου, λίγη εξισορρόπηση θα έχει μεγάλη διάρκεια. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο, κάντε πιλάτες ή γιόγκα. Μόλις βρείτε τις ισορροπίες σας, ξαφνικά τα προβλήματα στην εργασία θα χαθούν και τα ρομαντικά ζητήματα θα επιλυθούν από μόνα τους!

zwdia-66

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Στις 13 και 14 του μήνα, μην αφήσετε μια σύγκρουση να σας απογοητεύσει… Είναι καλό να μιλάτε για τον εαυτό σας μερικές φορές! Στις 18 Οκτωβρίου μπορεί να παρερμηνευτείτε. Γι’ αυτό ας έχετε μαζί σας ένα λεξικό, ώστε να επεξηγήσετε τυχόν περίπλοκες λέξεις στους συνομιλητές σας.

Στις 22 του μήνα εκφραστείτε! Γιατί να μην βάψετε το σαλόνι σας σε ζεστό ροζ χρώμα; Διακοσμήστε το με δερμάτινα μαξιλάρια. Αν στις 27 Οκτωβρίου τα πράγματα δεν είναι όσο ομαλά θα θέλατε, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδρομή. Στις 30 Οκτωβρίου, προσφέρετε στον εαυτό σας ένα σάντουιτς ή τη σούπα που σας αρέσει: Το σπιτικό φαγητό θαλπωρής, είναι ακριβώς αυτό που επιθυμείτε!

chartomantia-098

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Καρκίνος προβλέψεις καριέρας

Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι τις πρώτες μέρες του μήνα, οι συνάδελφοι μπορεί να σας δημιουργούν νεύρα. Μπορεί να είναι οι καλύτεροι, πιο σκεπτόμενοι και πιο σκληρά εργαζόμενοι στον πλανήτη… Αλλά το να περνάτε 10 ώρες την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα μαζί τους, γίνεται κουραστικό κατά διαστήματα!

Τέτοια συναισθήματα δεν σας κάνουν κακούς ανθρώπους, σας κάνουν απλώς ανθρώπους. Αν αισθάνεστε τσαντισμένοι, δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο. Κάντε μια βόλτα ή απολαύσετε ένα μεσημεριανό γεύμα μόνοι, θα αποδειχθεί βοηθητικό!

Μέχρι τις 6 Οκτωβρίου θα έχετε απομονωθεί αρκετά, ώστε να επικοινωνήσετε ξανά όμορφα με άλλους. Γύρω στις 9 βεβαιωθείτε ότι έχετε οργανώσει τις ιδέες σας, για να πολεμήσετε πλέον γι’ αυτές!

taro-6-9
Γύρω στις 10 του μήνα είστε έτοιμοι να βοηθήσετε μερικούς συναδέλφους. Αν στις 14 νιώσετε την ανάγκη να ξεσπάσετε στο αφεντικό σας, το καλύτερο είναι να μην το κάνετε!

Στις 20 και 21 Οκτωβρίου θα λάμπετε. Αγαπητοί Καρκίνοι, όλοι θα θέλουν να κάνουν ακριβώς αυτό που θέλετε. Μόνο προσέξτε να μην κάνετε κατάχρηση αυτής της νέας δύναμής σας!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Στις 24 του μήνα κάντε τις επαγγελματικές σας επικοινωνίες – και μετά ασχοληθείτε με πράγματα που αφορούν το σπίτι σας. Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου θα είστε στην εξαιρετική θέση, να φροντίζετε τον εαυτό σας και τους άλλους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76