Ζώδια Οκτώβριος 2020 Λέων μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-lewn-ilios

Οκτώβριος 2020 Λέων Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι την 1η και 2η μέρα ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με το εγώ σας.

Σε τελική ανάλυση, μια υγιής αίσθηση του εαυτού σας είναι σημαντική για να προχωρήσετε στη ζωή…

Αλλά ένα εύθραυστο και υπερβολικά διογκωμένο εγώ, βρίσκεται πάντα σε διαμάχη με τους άλλους και δεν σας εξελίσσει!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Λέοντες, αρκετά με τους κοντόφθαλμους αγώνες για την υπεροχή. Όχι μόνο σας δυσαρεστούν, μειώνουν και τις μακροπρόθεσμες πιθανότητες να πετύχετε όσα θέλετε πραγματικά. Καθώς ξεκινά ο φετινός Οκτώβριος, κάντε μια ειλικρινή αυτοαξιολόγηση. Τι αξίζει να κρατήσετε και ποια στοιχεία σας μπορείτε να αφήσετε. Στη συνέχεια πρέπει να αλλάξετε ανάλογα και το σχέδιο δράσης σας!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Λέων μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε σε μια υγιή καθημερινότητα. Βεβαιωθείτε ότι σας παράσχει απόλαυση και ευχαρίστηση, γιατί μόνο τότε θα παραμείνετε προσηλωμένοι. Μέχρι τις 12 του μήνα έχετε δημιουργική προδιάθεση για να κάνετε κάτι όμορφο! Μέχρι τις 18 να ακούτε τους μεγαλύτερούς σας: Έχουν κάποιες διορατικές σοφές συμβουλές για εσάς!

zwdia-3-zodia

Στις 22 Οκτωβρίου θα πετύχετε κάτι υπέροχο. Φροντίστε να φοράτε κάτι λαμπερό στον εορτασμό! Στις 26 του μήνα ετοιμαστείτε για τον ρομαντισμό, γιατί ο ρομαντισμός είναι έτοιμος για εσάς!

Αγαπητοί Λέοντες, γύρω στις 29 πρέπει να εξετάσετε κάποια παλιά συναισθηματικά ζητήματα. Είναι καιρός να τα ξεπεράσετε, για να πάψουν να επηρεάζουν ανθυγιεινά το εγώ σας. Κλείστε τον φετινό Οκτώβριο στις 31, χωρίς να αφήσετε τίποτα να εμποδίσει μια καλή στιγμή!

prodosia

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Λέων προβλέψεις καριέρας

Αυτό τον μήνα πρέπει να σκάψετε κάτω από την επιφάνεια όσον αφορά την εργασία σας. Όποιο κι αν είναι το αντικείμενό σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την ουσία αυτού που κάνετε!

Μόνο αφού βάλετε τα πράγματα σε σειρά, θα μπορέσετε να καταλήξετε και για το επόμενο βήμα σας: Θα είναι ένα μεγάλο βήμα αντίθετα στους κανόνες; Θα παραμείνετε στον δρόμο που βρίσκεστε; Όλα εξαρτώνται από εσάς!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Λέων μηνιαίες προβλέψεις

Στις 3 Οκτωβρίου είστε έτοιμοι για ρομαντισμό, όπως και για να αναλάβετε ένα νέο έργο στη δουλειά. Ασχοληθείτε και με τα δύο, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Μέχρι τις 6 του μήνα αποβάλετε τυχόν υπολείμματα αλαζονείας, που μαστίζουν τη στάση σας απέναντι σε συναδέλφους. Θα φτάσετε πολύ πιο μακριά, αν δείχνετε στους άλλους τον σεβασμό που δικαιούνται!

Σκεφτείτε κάποιες χρηματοοικονομικές δεσμεύσεις – αλλά μην υπογράψετε κάτι μέχρι τις 13 Οκτωβρίου. Στις 17 και 18 το κεφάλι σας θα είναι γεμάτο υπέροχες ιδέες! Στις 22 του μήνα να περιμένετε την μία μεγάλη επιτυχία μετά την άλλη. Φανταστικά!
Αγαπητοί Λέοντες, εμπιστευτείτε έναν συνάδελφο. Και κλείστε τον μήνα στις 30, έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι εντυπωσιακό!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65