Ζώδια Οκτώβριος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Οκτώβριος 2020 Παρθένος Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι η πνευματική σας περιέργεια οξύνεται.

Αυτή θα σας οδηγήσει σε κάθε είδους συναρπαστικές νέες κατευθύνσεις, από την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα.

Οπότε αν έχετε μια ιδέα, ακολουθήστε τη!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κάθε είδους ανακαλύψεις, που θα διαμορφώσουν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή για τα επόμενα χρόνια. Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου θα ακολουθήσετε μια παρόρμηση, που θα οδηγήσει σε πολύ μαγικό ρομαντισμό… Επομένως μην προσπαθήσετε να ελέγξετε το ένστικτό σας: Αν σας λέει «πηγαίνετε», γιατί να πείτε όχι;

Στις 13 του μήνα, ένα οικονομικό δίλημμα να σας δεσμεύσει. Απελευθερωθείτε και αναζητήστε την πραγματική αιτία του προβλήματος. Και να θυμάστε ότι η πρόληψη είναι πάντα προτιμητέα από την θεραπεία. Στις 17 και 18 Οκτωβρίου, προσέξτε πώς θα εκφράσετε αυτό που θέλετε. Η σαφήνεια μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας αυτή τη στιγμή!

zwdia-66

Μέχρι τις 22 του μήνα θα πάρετε μια γεύση από το τι σημαίνει να είστε αουτσάιντερ – και ίσως να σας αρέσει! Στις 26 Οκτωβρίου, ένα μειονέκτημα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

Αγαπητοί Παρθένοι, στις 30 του μήνα οι οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να ανταγωνίζονται τις επαγγελματικές επιθυμίες. Κοιτάξτε προσεκτικά το πρόβλημα, για να βρείτε μια λύση που θα ευχαριστεί όλες τις πλευρές.

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Παρθένος προβλέψεις καριέρας

Συμπεριφέρεστε έξυπνα τις πρώτες μέρες του μήνα και είστε περίεργοι. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να ικανοποιήσετε αυτή σας την περιέργεια: Όποια πληροφορία κι αν ψάχνετε, η έρευνα θα σας πάει μακριά… Και η πολλή έρευνα θα σας προωθήσει ακόμα περισσότερο!

chartomantia-098

Αν τα ερωτήματά σας αφορούν την εργασία, πάρτε χρόνο για να βρείτε τις απαντήσεις. Αυτό θα ευχαριστήσει εσάς και οι συνεργάτες σας. Γύρω στις 7 Οκτωβρίου μπορεί να εμφανίσετε όλες τις ενδείξεις ερωτευμένου… Ενός ερωτευμένου με τη δουλειά του!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

Είστε λίγο ζαλισμένοι όταν επιλέγετε τι θα φορέσετε κάθε πρωί. Μήπως αισθάνεστε ενθουσιασμό όταν ανοίγετε τον υπολογιστή σας; Δεν μπορείτε παρά να θαυμάσετε την κομψή εμφάνιση του πρόσφατου excel στην οθόνη σας; Φαίνεται ότι έχετε παθιαστεί με τη δουλειά σας. Εξαιρετικά!

Στις 14 Οκτωβρίου, μην αφήσετε έναν κακόκεφο συνεργάτη να σας χαλάσει τη διάθεση. Μέχρι τις 20, η κακή διάθεση στο γραφείο θα είναι παρελθόν. Στις 24 του μήνα θα περιμένετε μερικά υπέροχα νέα στο τέλος της εργάσιμης ημέρας!
Στις 30 ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων. Αγαπητοί Παρθένοι, αν υπάρχει ένταση στο γραφείο, δείτε τη ως το τίμημα της εργασιακής δραστηριότητας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75