Ζώδια Οκτώβριος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

scorpio-sign1

Οκτώβριος 2020 Σκορπιός Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι ξεκινάτε τον μήνα σε μια πραγματική ευδαιμονία!

Ναι, παίρνετε ό,τι θέλετε την πρώτη και δεύτερη μέρα του.

Νιώθετε καλά, φαίνεστε υπέροχοι και όλοι θέλουν να γίνουν φίλοι σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Σκορπιοί, αισθάνεστε εξοικειωμένοι με τον κόσμο και ευθυγραμμισμένοι με τους συνανθρώπους σας. Αναρωτιέστε τι συμβαίνει; Τίποτα ανησυχητικό, απλώς μερικές φορές τα πράγματα κυλούν προς όφελός σας!

Γύρω στις 7 Οκτωβρίου, το αφεντικό σας θα έχει φανταστική διάθεση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση. Ή μια αύξηση και μια προαγωγή. Και μην ντραπείτε να μιλήσετε… Σε τελική ανάλυση, όποιος είναι αψεγάδιαστος θα πάρει και το μπόνους των διακοπών!

zwdia-66

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 12 του μήνα, είστε έτοιμοι να βάλετε λίγο ρομαντισμό στη ζωή σας. Σχεδιάστε μια υπέροχη ημέρα για εσάς και το ταίρι σας. Και αν είστε ελεύθεροι, ίσως ήρθε η ώρα να πάτε σε κάποιες οντισιόν για εκείνο τον πολυπόθητο ρόλο!

Στις 16 Οκτωβρίου δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας σχέσεις. Αν σκέφτεστε πάντα τη δουλειά δεν δίνετε στους δικούς σας ανθρώπους την προσοχή που τους αξίζει… Και αν είστε πάντα στη δουλειά, δεν τους δίνετε το χρόνο που χρειάζονται!

chartomantia-098

Γύρω στις 20 του μήνα πρέπει να προσπαθήσετε να παραμερίσετε τον έλεγχο. Δεν μπορείτε να είστε υπεύθυνοι όλη την ώρα! Περάστε τη μέρα στις 25 σχεδιάζοντας. Αγαπητοί Σκορπιοί, στις 30 Οκτωβρίου να είστε προσεκτικοί με μια πρόταση που ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή… Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Σκορπιός προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι πρέπει να ρίξετε μια ματιά γύρω σας την πρώτη μέρα του μήνα. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να πηγαίνει καλύτερα στην επαγγελματική σας ζωή; Αν όχι, σημαίνει ότι κάνετε κάτι πολύ σωστά!

Στις 2 Οκτωβρίου μπορεί να εκπλαγείτε από ένα έργο, που ίσως θεωρούσατε ότι πάει στραβά. Ξαφνικά προχωρά πραγματικά τέλεια. Είστε πάντα γοητευμένοι με την καριέρα σας – αλλά αυτός ο μήνας φτάνει την άνοδό σας σε εκθαμβωτικά νέα ύψη!

zwdia-zodia-astrologia-65

Έως τις 6 του μήνα ετοιμαστείτε να βάλετε υπογραφές για να κάνετε κάτι επίσημο: Και οι δύο πλευρές είναι περισσότερο από έτοιμες – και μετά γιορτάστε! Στις 11 και 12 Οκτωβρίου αφήστε τη φαντασία σας να περιπλανηθεί στο μέλλον. Φέρτε όσα σκεφτείτε μαζί σας στο γραφείο. Στις 17 του μήνα πρέπει να κάνετε κάτι που δεν σας βγαίνει πάντα φυσικά: Να είστε προσεκτικοί στις επιχειρηματικές σας συναλλαγές. Ακόμα κι αν είναι άβολο στην αρχή, θα είναι ευχάριστο στην πορεία!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

Αν αισθάνεστε άγχος στις 21 Οκτωβρίου, η καλύτερη λύση είναι να πάτε για γυμναστική ή μια βόλτα κατά το μεσημεριανό διάλειμμα. Αν χειριστείτε τα άσχημα συναισθήματα με υγιή τρόπο, θα επιστρέψετε στη δουλειά με μια νέα οπτική. Στις 25 του μήνα, τα άστρα σας συστήνουν να βοηθήσετε κάποιον. Αγαπητοί Σκορπιοί, θα είστε ευγνώμονες και θα νιώσετε υπέροχα. Στις 30 Οκτωβρίου ανατρέξτε στον υπέροχο μήνα που περάσατε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76