Ζώδια Οκτώβριος 2020 Ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-tayros-erwtika-xaraktiristika

Οκτώβριος 2020 Ταύρος Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι μπορεί να αισθάνεστε παθιασμένοι στην αρχή του μήνα.

Μπορεί να είστε κατά κάποιον τρόπο ζηλιάρηδες ή/και κάπως ευέξαπτοι…

Φαίνεται ότι θα ενεργείτε λίγο κτητικά, αγαπητοί Ταύροι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αναρωτηθείτε γιατί αισθάνεστε έτσι και ποιους αφορά: Έχετε ανασφάλεια για τον εαυτό σας ή κάποιος έχει κακή συμπεριφορά απέναντί σας; Εάν είναι το δεύτερο, αντιμετωπίστε την κατάσταση το συντομότερο!

Μην αφήσετε μια παρεξήγηση να καταστρέψει τη διάθεσή σας. Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός που έρχεται στο δρόμο σας στη διάρκεια του φετινού Οκτωβρίου. Αντί να αφήσετε όσα νιώθετε να σας απογοητεύσουν, προτιμήστε να τα σκεφτείτε με άλλο τρόπο. Δεν συμβαίνει κάθε ημέρα να σας προκαλεί κάποιος τέτοιου είδους συναισθήματα… Μήπως αυτό το άτομο είναι πιο σημαντικό για εσάς από όσο παραδέχεστε;

tarw-zwdia

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, είστε έτοιμοι να γοητεύσετε και να αφοπλίσετε συναισθηματικά τους άλλους.. Και μην ανησυχείτε, δεν θα κάνετε κακό. Στην πραγματικότητα μπορεί να κάνετε περισσότερο καλό, με τα χαμόγελα και τα κομπλιμέντα που μεταδίδετε στον κόσμο!

Γύρω στις 9 του μήνα μπορεί να προκύψει μια μάχη ισχύος. Είστε έτοιμοι να την χειριστείτε; Στις 14 μπορεί οι άλλοι να θέλουν να προχωρήσουν, ενώ εσείς θέλετε να περιμένετε και να δείτε πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Ή ίσως να ισχύει το αντίστροφο. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα πράγματα πριν κάνετε την επόμενη κίνηση!

chartomantia-098

Στις 18 Οκτωβρίου να εξετάσετε τις επιλογές σας πολύ προσεκτικά. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στην καλύτερη δυνατή απόφαση. Στις 21 του μήνα στήστε μια συμμαχία στον εργασιακό χώρο… Γιατί όχι και μία στο σπίτι!

Αγαπητοί Ταύροι, στις 26 μπορεί να νιώθετε κάπως νωχελικοί. Θα σας ωφελήσει να κοιμηθείτε και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Φροντίστε στις 30 Οκτωβρίου να μην παρασυρθείτε από κάτι που λάμπει… Δεν είναι χρυσός!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Ταύρος προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι τις πρώτες μέρες του μήνα, η δουλειά μπορεί να σας φαίνεται σαν μια παθιασμένη ερωτική σχέση: Τη μια στιγμή θα σηκώνεστε, την επόμενη θα πέφτετε. Τη μια στιγμή θα είστε βαθιά ικανοποιημένοι και χαρούμενοι, την επόμενη θα ζηλεύετε και θα είστε γεμάτοι κακεντρέχεια!

Είναι υπέροχο να έχετε πάθος για τη δουλειά σας… Αλλά μήπως τα πράγματα είναι λίγο εκτός ελέγχου; Κάτι συμβαίνει. Αν δεν ξέρετε την πηγή αυτών των ακραίων συναισθημάτων, διατρέχετε τον κίνδυνο να εξουθενωθείτε. Αφήστε τη δουλειά να είναι η δουλειά σας, όχι πηγή δράματος!

zodia-zvdia-75

Πρέπει να βάλετε τα πράγματα σε σειρά, για να επιστρέψετε στον συνήθη παραγωγικό εαυτό σας. Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου θα αισθάνεστε πολύ πιο σταθεροί στα πόδια σας, σε αρμονία με τον χώρο εργασίας και σε ειρήνη με τον κόσμο. Στις 13 του μήνα, οι φίλοι θα είναι η καλύτερη πηγή συμβουλών για την επίλυση επαγγελματικών προβλημάτων. Θα σας δώσουν εξαιρετικές ιδέες για το πώς να προσεγγίσετε τους ανωτέρους για ένα θέμα που σας απασχολεί!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

Στις 17 Οκτωβρίου θα μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε ένα σύστημα ψυχαγωγίας για το γραφείο, αντίστοιχο με του σπιτιού σας. Αντισταθείτε στην παρόρμηση! Όχι μόνο είναι ακριβό, θα αποσπά και την προσοχή σας!
Αγαπητοί Ταύροι, στις 22 του μήνα φροντίστε να λαμβάνετε τα εύσημα που σας αναλογούν. Αν χρειαστεί, να παλέψετε για αυτό. Στις 27 ερευνήστε στο διαδίκτυο περί τέχνης και πολιτισμού. Στις 30 Οκτωβρίου το υποσυνείδητό σας θα εργαστεί σκληρά, ακόμα κι αν εσείς δεν το κάνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra