Ζώδια Οκτώβριος 2020 Τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

sagittarius-and-health

Οκτώβριος 2020 Τοξότης Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι ανοίγετε τον μήνα σε μια πολύ ήρεμη και εσωστρεφή κατάσταση.

Μπορεί να προτιμάτε να καθίσετε μόνοι, στη γωνία ενός σκοτεινού δωματίου…

Να ανάψετε ένα κερί και να ακούτε τον ήχο της αναπνοής σας, παρά να πάτε σε ένα μπαράκι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Τοξότες, τιμήστε την ανάγκη σας και αποτραβηχτείτε από κάθε πρόταση για έξοδο. Δώστε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεται. Ξεχάστε όσα είχατε σχεδιάσει και αφιερώστε χρόνο για να επικοινωνήσετε με τον εσωτερικό κόσμο σας!

Είναι σημαντικό να ξέρετε πώς αισθάνεστε ανά πάσα στιγμή. Και όσο περισσότερα αντιλαμβάνεστε, τόσο πιο εφοδιασμένοι είστε για να λαμβάνετε ορθές αποφάσεις για όσα θα ακολουθήσουν!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου τα πράγματα θα κυλήσουν καλά. Έχετε καλούς φίλους, έχετε αρκετή τύχη και μια καλή αίσθηση για όσα σας συμβαίνουν. Γύρω στις 9 του μήνα, είναι καλή στιγμή να εξερευνήσετε πραγματικά μερικές από τις δημιουργικές σας παρορμήσεις. Όσο πιο γρήγορα αξιοποιήσετε κάθε πηγή έμπνευσης, τόσο πιο γρήγορα θα εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητές σας!

Στις 14 Οκτωβρίου πρέπει να βγείτε και να κινηθείτε! Θα νιώσετε πολύ καλύτερα εάν το σώμα σας κινείται, αντί να είναι δεμένο σε ένα γραφείο. Εναπόκειται σε εσάς να φροντίσετε να αφήσετε χρόνο στο πρόγραμμά σας για να ασκηθείτε!

zwdia-tarw-zodia-19Στις 19 και 20 του μήνα, μπορεί να αναρωτιέστε για μερικά καίρια άτομα στη ζωή σας. Ίσως σκέφτεστε έναν καλύτερο τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. Ίσως σας απασχολούν κάποιες ερωτικές υποθέσεις ή θέλετε να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Ακόμα κι αν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση, μην κάνετε καμία κίνηση στις 25 Οκτωβρίου: Να περιμένετε έως τις 30,που θα είστε σε ευνοϊκή θέση για να πάρετε ό,τι θέλετε!

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Τοξότης προβλέψεις καριέρας

Υπάρχουν στιγμές που η επικοινωνία σας είναι άριστη. Αλλά το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι η πρώτη μέρα του φετινού Οκτωβρίου δεν είναι από αυτές. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τραβήξετε τις κουρτίνες και να κλειδώσετε την πόρτα ή να σταματήσετε να σηκώνετε το τηλέφωνο!

Απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο, για να ερευνήσετε όσες ιδέες γυρίζουν στο μυαλό σας. Πριν τις λανσάρετε, επεξεργαστείτε όλες τις λεπτομέρειες. Αυτή η νέα πρακτική προβολής σας θα εντυπωσιάσει τους άλλους!

Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου θα έχετε τα χρήματα στο μυαλό σας: Πώς θα τα πάρετε, πώς να τα ξοδέψετε, πώς θα πάρετε περισσότερα. Μην αρνηθείτε τον εαυτό σας μια απόλαυση που του αξίζει, αρκεί να μην κάνετε ανεξέλεγκτες δαπάνες. Δουλεύετε σκληρά για να βγάλετε τα χρήματά σας. Μην τα ξοδεύετε σε κάτι που ίσως δεν σας ενθουσιάζει τόσο μετά από μια εβδομάδα!

zodia-zvdia-75
Στις 13 του μήνα, κοιτάξτε το παρελθόν σας για έμπνευση για το μέλλον. Στη συνέχεια, μέχρι τις 18 θα ασχοληθείτε με κάθε είδους νέα έργα. Αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλά ή όχι;

Μπορεί γύρω στις 24 Οκτωβρίου οι συνάδελφοί σας να σας εξοργίσουν. Αλλά μην τα παρατήσετε και απομακρυνθείτε. Πρέπει να επιμείνετε, για να επιλύσετε τα πράγματα. Η επικοινωνία είναι η απάντηση εδώ – ζητήστε τον χώρο που χρειάζεστε και οι συνάδελφοί σας θα καταλάβουν.

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

Στις 26 και 27 του μήνα, βεβαιωθείτε ότι όλοι παίζουν δίκαια. Τα πρότζεκτ όλων πλήττονται εάν υπάρχουν βρώμικες συναλλαγές. Αγαπητοί Τοξότες, στις 30 Οκτωβρίου ολοκληρώνετε τον μήνα με μερικές εξαιρετικές ειδήσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra