Ζώδια Οκτώβριος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Δίδυμοι : Καθώς φτάνει ο Οκτώβριος, ένα φρέσκο αεράκι υπόσχεται νέα ξεκινήματα αγαπημένοι Δίδυμοι.

Το σύμπαν σας υποστηρίζει, προσφέροντάς σας μια περίοδο για να εναρμονίσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Απορρίψετε αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πλέον.

Αυτή είναι η στιγμή σας για να αναβαθμιστείτε και να αναζωογονηθείτε. Ο μήνας ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιό σας στις 3 Οκτωβρίου.

zodia-taro-45

Επίσης ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό, πυροδοτώντας έναν κοσμικό χορό που σας προτρέπει να αγκαλιάσετε το αχαρτογράφητο. Υπομονή, γιατί δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ερμής γλιστράει στον Ζυγό, μπαίνοντας με χάρη στην αρένα της διασκέδασης και του ρομαντισμού σας. Με την εύρυθμη είσοδο του Ερμή στον Ζυγό, η σφαίρα της αγάπης και του ελεύθερου χρόνου, αποκτά μαγευτική ζωντάνια.

Στις 8 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη γλιστράει με χάρη στην Παρθένο, θέτοντας τις βάσεις για μια νέα πνοή στο περιβάλλον σας. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, θα έχετε την παρόρμηση να καθαρίσετε την ακαταστασία και να δημιουργήσετε έναν χώρο που να ταιριάζει με τις εξελισσόμενες προτιμήσεις σας. Το βλέμμα σας στη λεπτομέρεια θα είναι το μυστικό σας όπλο, μετατρέποντας τον χώρο διαβίωσής σας σε ένα καταφύγιο ομορφιάς και ισορροπίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Στις 10 Οκτωβρίου, ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, αναζωογονώντας τον τομέα της οικειότητας και των κοινών πόρων. Αυτή η ισχυρή πλανητική αλλαγή σηματοδοτεί μια στιγμή ενδυνάμωσης και ανανέωσης στις σχέσεις σας με τους άλλους, τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Συνεχίζοντας το κοσμικό ταξίδι, μια μαγευτική Νέα Σελήνη αναδύεται στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου, φέρνοντας αρμονία και διασκέδαση. Αυτή η μαγευτική ενέργεια εισάγει ένα κύμα καλλιτεχνικής έμπνευσης, πυροδοτώντας το δημιουργικό σας πνεύμα με νέα θέρμη.

Η Νέα Σελήνη σας ενθαρρύνει να επιδοθείτε σε χαρούμενες αναζητήσεις, είτε μέσω τέχνης, ρομαντισμού ή ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που φωτίζουν την καρδιά σας. Αυτή η ενέργεια που εμποτίζεται από τον Ζυγό ζωγραφίζει τον κόσμο σας με αρμονικές αποχρώσεις, προτρέποντάς σας να αναζητήσετε ισορροπία και σύνδεση στις αλληλεπιδράσεις σας. Είτε φλέγεστε από ενθουσιασμό για μια καινούργια σχέση είτε αναζωπυρώνετε τη φωτιά στην υπάρχουσα σχέση σας, αυτή είναι η πιο ιδανική στιγμή για να «πλέξετε τα νήματα» της διπλωματίας και της κατανόησης.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tarw-taro-xartomanteia

Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ορίστε λοιπόν τους στόχους σας και σκεφτείτε ποια δημιουργικά εγχειρήματα, θέλετε να ακολουθήσετε. Την επόμενη μέρα, ο Ήλιος και ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζουν μια ισχυρή σύνδεση, που υπόσχεται διανοητική διαύγεια και επικοινωνιακή ικανότητα. Αυτή η όψη σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράζεστε με ακλόνητη αυτοπεποίθηση.

Οι σκέψεις και οι ιδέες σας βρίσκονται στο επίκεντρο κι αυτή η κοσμική συνεργασία σας ενθαρρύνει να ρίξετε το πνευματικό σας φως σε δημιουργικές προσπάθειες. Στις 22 Οκτωβρίου, ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό κι εστιάζετε στη δουλειά και την προσωπική σας ευεξία. Με τη μετάβαση του Ερμή στον Σκορπιό, η προσοχή σας οξύνεται, με αποτέλεσμα να εστιάζετε σε περίπλοκες λεπτομέρειες και μεταμορφωτικές στρατηγικές για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

taro-zodia-098

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ο Οκτώβριος παίρνει μια μυστικιστική τροπή στις 23 Οκτωβρίου, όταν ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού. Προετοιμαστείτε για μια ηλεκτρισμένη αλλαγή στην καθημερινή σας ρουτίνα και την επαγγελματική σας ζωή. Η εποχή του Σκορπιού προσθέτει ίντριγκα στον κόσμο σας, προσκαλώντας σας να αγκαλιάσετε το άγνωστο και να τολμήσετε σε αχαρτογράφητες περιοχές.

Τώρα μπορείτε να αφήσετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον – είτε πρόκειται για παλιές συνήθειες, σχέσεις ή τρόπους σκέψης. Ο μήνας ολοκληρώνεται με μια Πανσέληνο στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου, ρίχνοντας τη λάμψη της στον τομέα του ασυνειδήτου σας. Ο εσωτερικός σας κόσμος γίνεται ένα κομβικό σημείο, εμπνέοντάς σας να βρείτε μια αρμονική ισορροπία μεταξύ των πρακτικών σας φιλοδοξιών και των πνευματικών σας κλίσεων.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Αυτή η πανσέληνος του Ταύρου σας προσκαλεί να αναζητήσετε σταθερότητα και να λειτουργείτε προσγειωμένα μέσα στον ανεμοστρόβιλο της ζωής. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον και να αγκαλιάσετε την ηρεμία και τη φροντίδα του εαυτού σας.

Καθοδηγηθείτε από τη διαίσθηση και την εσωτερική σας σοφία καθώς ταξιδεύετε στα λεπτά ρεύματα αυτής της ενέργειας. Αυτή η Πανσέληνος, σας ενθαρρύνει να βρείτε παρηγοριά σε ήσυχες στιγμές και να εμπιστευτείτε τις ευκαιρίες που ξεδιπλώνονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος