Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις 

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ζυγός : Καθώς ο Ήλιος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιό σας τον Οκτώβριο, η αρχή του μήνα εστιάζει αποκλειστικά σε εσάς αγαπημένοι Ζυγοί.

Μέσα από τις έντονες φθινοπωρινές αποχρώσεις, ο Οκτώβριος σας ενθαρρύνει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ της οικιακής και της επαγγελματικής σας ζωής.

Αυτός ο μήνας σας δίνει τη δυνατότητα να εκδηλώσετε τα οικονομικά σας όνειρα και να ευδοκιμήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

zodia-taro-45

Περιμένετε να ανακαλύψετε τη μαγεία της εργασίας και της προσωπικής ολοκλήρωσης. Ο Άρης ξεκινά τον μήνα απέναντι από τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό, στις 4 Οκτωβρίου. Αυτός ο έντονος συνδυασμός σας προτρέπει να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ του να διεκδικείτε τις επιθυμίες σας και να λαμβάνετε υπόψη τις ανάγκες των άλλων.

Αξιοποιώντας αυτή τη δυναμική ενέργεια, αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση και καλλιεργείτε την αρμονία στις αλληλεπιδράσεις σας. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας, ενισχύοντας τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και τη γοητεία σας. Με τον Ερμή στον Ζυγό, ενισχύεται η ικανότητά σας να διατυπώνετε τις σκέψεις σας και να συμμετέχετε σε ουσιαστικούς διαλόγους. Αυτή η ενέργεια έχει ιδιαίτερη επιρροή, καθώς ευθυγραμμίζεται με το ζώδιό σας – το φυσικό σπίτι του Ερμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Τα λόγια σας έχουν βάρος και η ικανότητά σας να βρίσκετε κοινό έδαφος και να καλλιεργείτε συνδέσεις γίνεται ένα ισχυρό εργαλείο. Αυτή η περίοδος σας προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να εκφραστείτε, να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να πάρετε σταθερές αποφάσεις. Στις 8 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη τελειώνει το καλοκαιρινό ταξίδι της στον Λέοντα και μπαίνει στην Παρθένο.

Αυτή η διέλευση σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε την ενδοσκόπηση και τη συμπόνια. Η Αφροδίτη στην Παρθένο ενθαρρύνει την παρηγοριά στη μοναξιά, προσκαλώντας σας να αναλογιστείτε τις σχέσεις, τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Καθώς εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο… απελευθερώστε αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Αυτό επιτρέπει τη συναισθηματική θεραπεία και την πνευματική σας ανάπτυξη. Δύο μέρες αργότερα στις 10 Οκτωβρίου, ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, σηματοδοτώντας μια ισχυρή μεταμόρφωση στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

chartomantia-098

Καθώς ο Πλούτωνας συνεχίζει την κίνησή του προς τα εμπρός, σας ενθαρρύνει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυναμική κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Η ενέργεια του Πλούτωνα υποστηρίζει τη δημιουργία μιας ισχυρότερης, πιο αυθεντικής αίσθησης του σπιτιού και της ασφάλειας που ευθυγραμμίζεται με τον εξελισσόμενο εαυτό σας. Αυτό γίνεται εξερευνώντας τις ρίζες, την ασφάλεια και τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Ο Άρης επιστρέφει σπίτι του στον παθιασμένο Σκορπιό στις 12 Οκτωβρίου, στον τομέα των πόρων σας. Αυτή η ενεργητική μετάβαση προσφέρει στον χρηματοοικονομικό σας τομέα αποφασιστικότητα και ένταση. Ο Άρης στον Σκορπιό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε προληπτικά βήματα για τη διαχείριση των πόρων σας και την επιδίωξη των επιχειρηματικών σας στόχων με ακλόνητη αποφασιστικότητα. Η ικανότητά σας να βουτήξετε στα βάθη των οικονομικών στρατηγικών, σας επιτρέπει να κάνετε μεταμορφωτικές αλλαγές που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες σας.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-0988

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Στις 14 του μήνα, μια μαγική Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, χρησιμεύει σαν ένας φρέσκος καμβάς για νέα ξεκινήματα. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μιλάει απευθείας μέσα σας, ενθαρρύνοντάς σας να αναλάβετε την ταυτότητα και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να φυτέψετε σπόρους που ευθυγραμμίζονται με τις φιλοδοξίες σας και δημιουργούν θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Καθώς απολαμβάνετε τη λάμψη αυτής της Νέας Σελήνης, ξεκινήστε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και ανάπτυξης που αντανακλά την ειρήνη και την αυθεντικότητα.

Στις 22 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής αποχαιρετά το ζώδιό σας και κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, μεταφέροντας την εστίασή σας σε βαθύτερες συζητήσεις και ερευνητική σκέψη. Ο Ερμής σας μεταφέρει σε θέματα που απαιτούν ενδελεχή ανάλυση και διορατικότητα. Ο Ερμής στον Σκορπιό οξύνει την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τις αποχρώσεις, καθιστώντας την στιγμή ιδανική για στρατηγικό σχεδιασμό και ουσιαστικούς διαλόγους που έχουν δυνατότητες μεταμόρφωσης. Την επόμενη μέρα, ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό, ξεκινώντας την εποχή του Σκορπιού.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-6-9

 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Αυτό φέρνει περισσότερη ενέργεια στον οικονομικό σας τομέα, ενθαρρύνοντάς σας να εξετάσετε τους πόρους και τις επενδύσεις σας. Θα διαπιστώσετε ότι το να εμβαθύνετε στις λεπτομέρειες και να κάνετε συνειδητές επιλογές ευθυγραμμίζονται απόλυτα με την ισορροπημένη και διακριτική σας φύση. Ο μήνας ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο του Ταύρου, που δίνει έμφαση στους κοινούς πόρους, την οικειότητα και τη μεταμόρφωση.

Είναι σημαντικό να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών των άλλων με τους οποίους είστε συνδεδεμένοι σε βαθύτερο επίπεδο, κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου. Είναι μια ευκαιρία να επαναξιολογήσετε την αξία των υλικών και συναισθηματικών σας συνδέσεων.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Αυτό θα σας ενθαρρύνει να αφήσετε ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον την ανάπτυξή σας και να ευθυγραμμιστείτε μ’ αυτό που πραγματικά αντηχεί στην καρδιά σας. Σκεφτείτε πόση αξία δίνετε τόσο στις υλικές όσο και στις άυλες πτυχές των σχέσεων σας. Η ενδυνάμωση και η διαύγεια μπορούν να καλλιεργηθούν αγκαλιάζοντας τη μεταμορφωτική ενέργεια.

Ως αποτέλεσμα, θα καθοδηγηθείτε προς την εμβάθυνση των συναισθηματικών σας συνδέσεων και τη λήψη οικονομικών αποφάσεων που ευθυγραμμίζονται με τον πραγματικό σας εαυτό. Γενικά αυτός ο μήνας, σας ενθαρρύνει να επικεντρωθείτε στην επίτευξη των στόχων σας. Μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας, διεκδικήστε την προσωπική σας δύναμη και διατηρήστε το όραμά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45