Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-ixtheis

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ιχθύες : Αν νιώθατε στάσιμοι τον τελευταίο καιρό αγαπημένοι μου Ιχθύες, ο Οκτώβριος σας φέρνει μια ανάσα ανανέωσης και φρεσκάδας.

Ο δύσκολος κύκλος που περάσατε τελείωσε επιτέλους, ανοίγοντας το δρόμο για την επόμενη φάση σας. Οι προκλήσεις του παρελθόντος είναι σαν τα φύλλα που πέφτουν, δημιουργώντας χώρο για ανάπτυξη.

Το παλιό κάνει χώρο για το καινούργιο και ο προσεκτικός σχεδιασμός θα είναι ο οδηγός σας. Αυτόν τον μήνα, είστε έτοιμοι για ανάπτυξη και αλλαγή.

zodia-taro-45

Σχεδιάστε με σύνεση και καλωσορίστε τους μεταμορφωτικούς ανέμους, με ανοιχτές αγκάλες. Στις 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής αντιτίθεται στον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, πυροδοτώντας την ύπαρξη πολλαπλών προοπτικών. Ο Άρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Βόρειο Δεσμό στις 4 του μήνα, προτρέποντάς σας να αναζητήσετε ισορροπία στις φιλοδοξίες και τις κοινωνικές σας σχέσεις.

Την ίδια μέρα, ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό, προσφέροντας στον κόσμο σας αρμονία. Αυτή η πλανητική αλλαγή φέρνει ένα απαλό αεράκι κατανόησης στις σχέσεις σας, ενισχύοντας τους βαθύτερους δεσμούς σας. Σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε σε βάθος τις σχέσεις σας, αποκαλύπτοντας κρυμμένα πετράδια κατανόησης και κοινές επιθυμίες. Ο αισθησιασμός πλανάται στην ατμόσφαιρα και οι αισθήσεις σας είναι αυξημένες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Είτε πρόκειται για θέματα καρδιάς είτε για κοινές οικονομικές επιχειρήσεις, ο Ερμής στον Ζυγό σας ενθαρρύνει να προσεγγίσετε αυτούς τους τομείς, με δικαιοσύνη και πάθος. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την καλοκαιρινή της επίσκεψη στον Λέοντα και μπαίνει με χάρη στην Παρθένο στις 8 του μήνα, στον Οίκο των συνεργασιών σας, εστιάζοντας στις λεπτομέρειες των σχέσεων σας κι ενισχύοντας την αμοιβαία ανάπτυξη και κατανόηση.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Πλούτωνας συνεχίζει σε ορθή πορεία πλέον το ταξίδι του στον Αιγόκερω, μέσα από τον τομέα των ονείρων σας και της δικτύωσης. Μπορεί να νιώσετε μια βαθιά αλλαγή που επηρεάζει το κοινωνικό σας τοπίο, προκαλώντας μια αναδιάταξη που ευθυγραμμίζεται με τον εξελισσόμενο εαυτό σας. Στις 12 Οκτωβρίου κάνει την φλογερή του είσοδο ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, στο δεύτερο σπίτι του τον Σκορπιό.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

chartomantia-098

Ο Άρης σας προκαλεί μια πείνα για γνώση και μια επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Αναγκάζεστε να βουτήξετε σε άγνωστες περιοχές – φυσικές ή πνευματικές. Αυτή η ευθυγράμμιση πυροδοτεί το πάθος σας για μάθηση, ωθώντας σας να εμβαθύνετε σε βαθιά φιλοσοφικά ρεύματα. Λίγες μέρες αργότερα στις 14 Οκτωβρίου, μια μαγευτική Νέα Σελήνη κοσμεί τους ουρανούς του Ζυγού, ξεσηκώνοντας τα συναισθήματά σας και προσκαλώντας σας να εξερευνήσετε θέματα, όπως η οικειότητα και ο μετασχηματισμός.

Η εστίασή σας στρέφεται στους κοινόχρηστους πόρους, την εμπιστοσύνη και την ευπάθεια. Σας παρακινεί να απορρίψετε παλιά πρότυπα και πεποιθήσεις, ανοίγοντας το δρόμο για βαθύτερες συνδέσεις. Τώρα μπορείτε να στοχεύσετε στην συνεργασία, τη θεραπεία και την κατανόηση.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Μπορεί να μην εμπνέεστε από τη βαρετή καθημερινότητα, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτή τη Νέα Σελήνη για να γευτείτε τις απολαύσεις της ζωής. Στις 22 ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, πυροδοτώντας βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις. Η εποχή του Σκορπιού ξεκινά στις 23 και η ενέργεια εντείνεται, προτρέποντάς σας να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της εποχής του Σκορπιού, θα νιώσετε μια μαγνητική έλξη για τον μυστικισμό, την ψυχολογία και την εξερεύνηση των μυστηρίων της ζωής. Εμπιστευτείτε τα ένστικτα και τα όνειρά σας και αφήστε τα να σας οδηγήσουν σε ουσιαστικές μεταμορφώσεις. Να είστε προετοιμασμένοι για έντονα συναισθήματα και ισχυρές συνδέσεις με τους άλλους.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Μπορείτε να ενισχύσετε τους δεσμούς σας και να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Καθώς ο Οκτώβριος πλησιάζει στο τέλος του, μια Πανσέληνος στον Ταύρο φωτίζει την επικοινωνία σας, εστιάζοντας στις πνευματικές σας δραστηριότητες και τη μάθηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι σκέψεις και οι ιδέες σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο.

Αυτή η Πανσέληνος υπογραμμίζει επίσης τη σημασία της καλλιέργειας σχέσεων με αδέρφια, γείτονες και στενούς φίλους. Συμμετάσχετε σε συναρπαστικές συζητήσεις, μοιραστείτε τα όνειρά σας και προσφέρετε την υποστήριξή σας. Η σταθερή επιρροή του Ταύρου σας εμπνέει να μεταδώσετε τα συναισθήματά σας, ουσιαστικά και χειροπιαστά. Συνοπτικά αυτός ο μήνας αφορά τις αλλαγές του εαυτού σας, την εγκατάλειψη, τις φιλίες, την ανάληψη ρίσκου και την προσήλωσή σας στο σκοπό και τους στρατηγικούς σας στόχους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis