Ζώδια Οκτώβριος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις 

zwdio-parthenos-afroditi

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Παρθένος : Καλώς ήρθατε στο φθινόπωρο, αγαπημένοι Παρθένοι!

Καθώς τα φύλλα παίρνουν τις φλογερές αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου, θα ανταλλάξετε τα καλοκαιρινά δροσερά σας ποτά… με ζεστά ροφήματα.

Ο Οκτώβριος φέρνει ένα ανεμοδαρμένο αεράκι αλλαγής. Αυτός ο μήνας σας προτρέπει να απελευθερωθείτε από τα συνηθισμένα και να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι.

zodia-taro-45

Πάρτε υπολογισμένα ρίσκα και απολαύστε το άγνωστο. Ήρθε η ώρα να ευθυγραμμιστείτε με τον ρυθμό της ψυχής σας. Ο μήνας ξεκινά με μια αναμέτρηση ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ερμή.. και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτή η μαγευτική αντίθεση μπορεί να θολώσει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, προτρέποντάς σας να προσεγγίσετε την επικοινωνία και τη λήψη αποφάσεων με μια επιπλέον δόση οξύνοιας.

Επίσης η ονειρική επιρροή του Ποσειδώνα μπορεί να σας εμπνεύσει με αιθέρια ενέργεια. Επομένως, είναι σημαντικό να παραμείνετε προσγειωμένοι για να μην παρασυρθείτε από τη φαντασία σας. Στις 4 Οκτωβρίου, ο Ερμής γλιστράει κομψά στον Ζυγό, μια χρονική περίοδο που οι αξίες και η αυτοεκτίμηση βρίσκονται στο επίκεντρο. Δίνεται έμφαση στην προσπάθεια, την παραγωγικότητα και τη ρουτίνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Τώρα μπορείτε να εξετάσετε λεπτομερώς τις οικονομικές σας υποθέσεις, τις επαγγελματικές σας προσπάθειες και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, γλιστράει στο ζώδιό σας στις 8 Οκτωβρίου, προσφέροντάς σας ακαταμάχητη γοητεία και χάρη. Η έμφυτη αποτελεσματικότητά σας αποκτά αίγλη και γίνεστε μια ισχυρή παρουσία στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

Ελάτε σε επαφή με τη γοητεία της Αφροδίτης για να ανανεώσετε το προσωπικό σας στυλ και να γευτείτε απολαύσεις που φωτίζουν την ψυχή σας – όλα αυτά εκπέμποντας ενέργεια που προσελκύει τους άλλους κοντά σας. Στις 10 Οκτωβρίου, ο Πλούτωνας ξυπνά από τον ανάδρομο ύπνο του στον Αιγόκερω πλημμυρίζοντας τις δημιουργικές σας προσπάθειες και τις ρομαντικές σας αναζητήσεις, με ένα ισχυρό κύμα μεταμορφωτικής ενέργειας. Ακριβώς όπως ο Φοίνικας αναγεννιέται από τις στάχτες του, αυτό το γεγονός σας παρακινεί να απορρίψετε τυχόν δημιουργικές αναστολές, επιτρέποντας στην καλλιτεχνική σας ουσία να αναδυθεί.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

xartomanteia

 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Στις 12 Οκτωβρίου, ο παθιασμένος Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και ζεσταίνει τον επικοινωνιακό σας τομέα, ενισχύοντας τα λόγια και τις εκφράσεις σας με πάθος και ένταση. Υπάρχει ένα ηλεκτρικό φορτίο στις συζητήσεις σας.. και τα κείμενά σας έχουν μια γοητεία στην οποία είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς. Ως αποτέλεσμα αυτής της ευθυγράμμισης, αποκτάτε τη δύναμη να υποστηρίξετε τις απόψεις σας και να εμβαθύνετε σε διάφορα θέματα.

Με αιχμηρές ιδέες και μια ασταμάτητη αποφασιστικότητα για επικοινωνία, δημιουργείτε έναν ισχυρό κυματισμό στην κοσμική λίμνη. Στις 14 Οκτωβρίου μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό, φέρνει νέα έμπνευση στις καλλιτεχνικές σας προσπάθειες και ενισχύει την αίσθηση της σταθερότητάς σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης, ενθαρρύνεστε να εξισορροπήσετε τα δημιουργικά σας όνειρα με την ρεαλιστική πραγματικότητα. Η σεληνιακή ενέργεια σας οδηγεί σε συνεργασίες που ενισχύουν τόσο το καλλιτεχνικό σας όραμα, όσο και τους οικονομικούς σας στόχους.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-098

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Μια Νέα Σελήνη σαν αυτή, μας θυμίζει να κάνουμε τα πράγματα σωστά, Παρθένε. Δεν θα βρείτε την επιτυχία αφήνοντας εκκρεμότητες. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της Νέας Σελήνης για να βελτιώσετε την οικονομική σας στρατηγική ή για να ραφινάρετε ένα δημιουργικό έργο. Στις 23 του μήνα ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό, εγκαινιάζοντας την εποχή του Σκορπιού. Η κοσμική ενέργεια της εποχής του Σκορπιού, σας ενθαρρύνει να βουτήξετε κάτω από την επιφάνεια, να εξερευνήσετε τα κρυμμένα βασίλεια των συναισθημάτων, των επιθυμιών και των κινήτρων σας.

Μια ενδιαφέρουσα ανατροπή αυτή την περίοδο, είναι η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό. Αυτό φέρνει ψίθυρους για σημαντικές ειδήσεις, μυστικά που έρχονται στο φως και γνώσεις που αποκαλύπτουν τις ουσιαστικές πτυχές της ζωής. Η αναλυτική σας πλευρά οξύνεται, επιτρέποντάς σας να αποκαλύψετε κρυμμένες αλήθειες και να διαχειριστείτε τις περίπλοκες καταστάσεις με φινέτσα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Ο μήνας ολοκληρώνεται με μια Πανσέληνο στον Ταύρο, ενθαρρύνοντάς σας να γιορτάσετε την πρόοδο που έχετε σημειώσει στο προσωπικό αναπτυξιακό σας ταξίδι. Αυτή η Πανσέληνος σας προσκαλεί να αναλογιστείτε τα μαθήματα και τις εμπειρίες που βιώσατε φέτος.

Σας ενθαρρύνει να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα στο πρακτικό και το ουσιαστικό. Μπορείτε να ενσωματώσετε αυτές τις εμπειρίες στην καθημερινότητά σας. Γενικά αυτός ο μήνας αφορά τη ρουτίνα, τον προσεκτικό προγραμματισμό και τη βαθιά επικοινωνία. Θα έχετε επίσης διευρυμένες ευθύνες που θα τις αναλάβετε …χωρίς παράπονο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45