Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις 

nea-selini-zwdio-tayros

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ταύρος : Μια σημαντική κορύφωση προκύπτει τον Οκτώβριο αγαπημένοι μου Ταύροι, σηματοδοτώντας μια καμπή στο ταξίδι σας.

Η ενέργεια αυτού του μήνα σας ωθεί προς συμπεράσματα και αποφάσεις. Η στασιμότητα δεν έχει θέση.

Αντίθετα, αγκαλιάστε την αλλαγή, παραδοθείτε σε ανώτερες δυνάμεις και παρακολουθήστε τη σταθερότητα και την ευημερία να ξεδιπλώνονται μπροστά σας.

zodia-taro-45

Αυτή η ενέργεια σας προτρέπει να καλωσορίσετε τη μεταμόρφωση καθώς ταξιδεύετε στους φυσικούς ρυθμούς της ζωής. Στις αρχές του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία και την καθημερινότητά σας. Θα βρείτε μια αρμονική ισορροπία μεταξύ της έκφρασης των ιδεών σας και της συνεργασίας σας με τους άλλους.

Αυτή η ενέργεια σας ενθαρρύνει να βελτιώσετε τις μεθόδους στην εργασία σας, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και την αρμονία στις εργασιακές σας σχέσεις. Προχωρώντας στις 8 Οκτωβρίου, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη γλιστράει στην Παρθένο, φωτίζοντας τον τομέα του ρομαντισμού και της ψυχαγωγίας σας. Αυτή η επιρροή προσθέτει πρακτικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια στις δημιουργικές και ρομαντικές σας αναζητήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Στην ερωτική σας ζωή, θα αναζητήσετε ουσιαστικές συνδέσεις βασισμένες σε κοινές αξίες. Τα δημιουργικά σας έργα θα ωφεληθούν επίσης από αυτή την ενέργεια, καθώς ακολουθείτε μια εκλεπτυσμένη κι επιμελή προσέγγιση. Στις 10 Οκτωβρίου, συμβαίνει μια σημαντική μετατόπιση καθώς ο Πλούτωνας στρέφεται σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, καθώς η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Κρόνο.

Αυτή η δυναμική ενέργεια ενθαρρύνει τη βαθιά μεταμόρφωση και την ενδοσκόπηση. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε περιορισμούς, να κάνετε δυνατές επιλογές και να αναδιαμορφώσετε την πορεία σας με σοφία. Μέσα σ’ αυτόν τον κοσμικό χορό, μια αναζωογονητική Νέα Σελήνη κοσμεί τους ουρανούς του Ζυγού, ασκώντας την απαλή επιρροή της στη ζωή σας.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

tarw-wroskopio-4

Αυτή η Νέα Σελήνη εισάγει ένα κύμα γαλήνης και ισορροπίας, ιδιαίτερα στην καθημερινή σας ρουτίνα και στο εργασιακό σας περιβάλλον. Εναρμονίστε τις σχέσεις σας και βελτιώστε τα εργασιακά σας. Αυτή η φάση σας προσκαλεί να σπείρετε σπόρους συνεργασίας στον εργασιακό σας χώρο ή στις καθημερινές σας τελετουργίες. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε θετικές αλλαγές, να δώσετε νέα πνοή στη ρουτίνα σας και να υιοθετήσετε μια πιο χαριτωμένη προσέγγιση στις καθημερινές σας υποθέσεις.

Καθώς ο Οκτώβριος ξεδιπλώνεται, ο Ερμής ταξιδεύει στον Σκορπιό στις 22 – μια μέρα πριν από την εποχή του Σκορπιού. Αυτή η μετάβαση εντείνει τις σκέψεις και τις συζητήσεις σας, εμβαθύνοντας στον εσωτερικό σας κόσμο. Η εποχή του Σκορπιού, ενθαρρύνει τις μεταμορφωτικές αλλαγές και αγκαλιάζει την εσωτερική σας δύναμη. Θα σας γοητεύσουν κάποιες σημαντικές εμπειρίες και θα αποκαλύψετε τις κρυμμένες σας δυνατότητες. Οι σχέσεις παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ο μήνας ολοκληρώνεται με μια Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο, στις 28. Αυτό το ουράνιο θέαμα ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας, φωτίζοντας τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας. Είναι μια στιγμή κορύφωσης και αυτογνωσίας, που σας προσκαλεί να αναγνωρίσετε τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας στην πληρότητά τους. Αυτή η Πανσέληνος σάς δίνει τη δυνατότητα να απελευθερώσετε το παλιό και να αγκαλιάσετε το νέο, προχωρώντας προς τον πλούτο και τη σταθερότητα.

Μετά από αυτό το φωτεινό γεγονός, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Αυτή η κοσμική αλληλεπίδραση πυροδοτεί τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στη ζωή σας, προσελκύοντας απροσδόκητες συνδέσεις και απολαυστικές εκπλήξεις. Η ενέργεια σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε την αλλαγή και τον αυθορμητισμό τόσο στις σχέσεις σας όσο και στις δημιουργικές σας αναζητήσεις. Συνολικά αυτό το μήνα, θα αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες για να υποστηρίξετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67