Ζώδια Οκτώβριος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

Ζώδια Οκτώβριος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Οκτώβριος 22 δίδυμοι : Ο Οκτώβριος σηματοδοτεί μια εξαιρετικά ήσυχη περίοδο, ωστόσο θα είναι ριζικά διαφορετική, για πολλούς από το περιβάλλον σας.

Αυτή η κατάσταση θα προκύψει επειδή κανένας από τους επί του παρόντος κυρίαρχους πλανήτες στην ουράνια κορδέλα, δεν έχει άμεσο αντίκτυπο πάνω σας. Και ο Δίας, που είναι υπεύθυνος για την ανάταση των Διδύμων, δεν θα είναι αρκετά δυνατός για να παρεμβαίνει στα σχέδιά σας.

Μόνο ο κυβερνήτης σας Ερμής, παραμένει σε μια μέτρια θετική θέση, που είναι ωφέλιμη για τις οικονομικές και επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

zodia-taro-45

Δεν θα ζοριστείτε άσκοπα και θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε μόνιμα το εισόδημά σας. Σε άλλους τομείς της ζωής σας να συμπεριφέρεστε λίγο πιο κοσμικά από ό,τι έχετε συνηθίσει. Λύστε πρακτικά ζητήματα, όχι θεωρητικά. Αυτή είναι μια περίοδος αργής, αλλά σταθερής εσωτερικής προόδου! Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου είναι σημαντικό για τους Διδύμους επειδή οι πιο σημαντικές καταστάσεις θα έχουν ένα άρρητο θέμα, το οποίο πρέπει να γίνει κατανοητό.

Επειδή για τον καθένα μπορεί να εκφραστεί διαφορετικά, μην ενεργείτε και μην εκφράζετε τα συναισθήματά σας, μέχρι να είστε απολύτως σίγουροι για την κατάσταση. Οι μοναχικοί να ξέρετε πως θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Θα είναι μια αφελής προσπάθεια και δεν θα σας δημιουργήσει προβλήματα, ακόμα κι αν «τσιμπήσετε» το δόλωμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Οκτώβριος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αλλά αν μπορείτε να αποκαλύψετε την κατάσταση εκ των προτέρων, θα σας δώσει έξτρα μπόνους. Γι’ αυτό κάντε το καλύτερο δυνατό και δοκιμάστε διαφορετικές προσεγγίσεις. Οι οικογενειάρχες του ζωδίου θα πρέπει να αλλάξετε κάτι μόνοι σας. Πιθανότατα, κάποιος κοντινός σας άνθρωπος θα σας μιλήσει ευθέως και ίσως λίγο σκληρά… αλλά μην προσβληθείτε, γιατί θέλει ειλικρινά να σας βοηθήσει.

Είναι σημαντικό να δεχτείτε αυτή τη βοήθεια, να βγάλετε τα συμπεράσματά σας και να αναλάβετε δράση – τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο σημαντικά. Στη δουλειά, θα πρέπει επίσης να ελέγχετε τον εαυτό σας, αλλά μόνο αν έρθετε σε επαφή με κάποιον σε επίσημη συνάντηση. Στις εργασιακές στιγμές, να είστε ο εαυτός σας. Εδώ είναι σημαντική η αποτελεσματικότητα κι όχι η αισθητική.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Οκτώβριος 2022 .

μελλοντολόγος

Τα μέσα Οκτωβρίου είναι μια καλή στιγμή για οικονομική πρόοδο. Τώρα μπορείτε να επενδύσετε και να κερδίσετε σχεδόν αμέσως, με απόλυτη βεβαιότητα (φυσικά, αν έχετε επενδυτική εμπειρία), διαφορετικά υπολογίστε το μελλοντικό έργο με την παραμικρή λεπτομέρεια και αρχίστε σταδιακά να ζωντανεύετε την ιδέα σας. Αν είστε ιδιοκτήτης της δικής σας επιχείρησης, τα μέσα Οκτωβρίου είναι η ιδανική στιγμή για να επεκταθείτε ή να αναδιοργανωθείτε.

Τα άστρα συμβουλεύουν να δίνετε την μέγιστη προσοχή στις εξωτερικές επαφές και στους πιθανούς συμμάχους. Αν εργάζεστε σε γραφείο, προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε τη διοίκηση. Τα αστέρια δεν διευκρινίζουν πώς θα επιτευχθεί αυτό, αλλά θα έχετε αρκετές επιλογές. Όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, συνεχίστε να κινείστε κατά μήκος της διαδρομής που είχατε επιλέξει προηγουμένως. Τώρα δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Οκτώβριος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μερικές φορές χρειάζεται να κανονίζετε στιγμές σταθερότητας για τον εαυτό σας, όταν οι περιστάσεις δεν θέλουν να σας ευνοήσουν – αν και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα. Το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου προβλέπει τη λογική κατάληξη μιας σειράς διαδικασιών. Στον εργασιακό τομέα, θα είναι μια μετάβαση από ένα έργο μεγάλης κλίμακας, σε ένα άλλο εξίσου μεγάλο έργο.

Προετοιμαστείτε.. γιατί μπορεί να σας ζητηθεί να συνεισφέρετε σημαντικά. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να αξιολογήσετε τους κινδύνους. Μην ενεργείτε μόνο με βάση τα ευρήματα κάποιου άλλου. Η απόφαση που παίρνετε αυτή τη στιγμή μπορεί να έχει βαθιά επίδραση στην οικονομική σας ευημερία. Πρέπει λοιπόν να δικαιολογηθεί. Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, η εικόνα θα είναι παρόμοια.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Οκτώβριος 2022 .

tarw-taro-xartomanteia

Ζωδια Οκτώβριος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Πρέπει να κάνετε ενέργειες που θα βασίζονται μόνο στα δικά σας συναισθήματα. Κανείς δεν θα σας εξαπατήσει επίτηδες, αλλά θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Όπως και οι προσπάθειες των εμπλεκομένων θα διαφέρουν.

Η υγεία δεν θα είναι πρόβλημα τώρα, αλλά η ψυχολογική σταθερότητα μπορεί να υποφέρει αν εμβαθύνετε στη μελέτη μεταφυσικών θεμάτων. Σκεφτείτε απλά κι ενεργήστε το ίδιο απλά. Το τέλος του μήνα θα σας φέρει ένα απροσδόκητο μπόνους και η αποπληρωμή σας, δεν θα είναι λιγότερο λαμπερή. Εδώ θα εκπλήξετε ακόμα και τον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988