Ζώδια Οκτώβριος 23 – Οι εκλείψεις φέρνουν το τέλος της αποξένωσης

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zodia-2-8-6

Ζώδια Οκτώβριος 23 – Οι εκλείψεις φέρνουν το τέλος της αποξένωσης .

Ζώδια Οκτώβριος 23  : Οι δονήσεις θα είναι απίστευτα ρομαντικές αυτή την εποχή.

Μετά από μια σεζόν που εύστοχα αναφέρεται ως «το καλοκαίρι των χωρισμών», το ωροσκόπιό για τον Οκτώβριο του 2023 θα μας  υπενθυμίσει ότι ο ρομαντισμός δεν έχει πεθάνει, ήταν απλώς εκτός  κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης.

Ευτυχώς, η αστρολογία αυτού του μήνα σηματοδοτεί το τέλος της αποξένωσης και την έναρξη νέων, υποστηρικτικών συνδέσεων.

zodia-taro-45

Η επίλυση προβλημάτων στις σχέσεις δεν θα είναι τόσο δύσκολη και η κίνηση με σκόπιμη θετική πρόθεση θα είναι η φυσική τάση.

Σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες τον Οκτώβριο του 2023

14 Οκτ.: Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό

20 Οκτ.: Καζίμι Ήλιος-Ερμής στον Ζυγό

23 Οκτ.: Ξεκινά η σεζόν του Σκορπιού

28 Οκτωβρίου: Μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Οκτώβριος 23 – Οι εκλείψεις φέρνουν το τέλος της αποξένωσης .

Ο μήνας Οκτώβριος ξεκινά την έναρξη της εποχής των εκλείψεων, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου. Καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται σε αυτό το βασικό ζώδιο του αέρα, θα υπάρχει μια συλλογική επιθυμία να επικεντρωθούν οι προσπάθειες στην ενότητα, τη συνεργασία , και την αποκατάσταση της ισορροπίας στη ζωή σας.

Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό το φαινόμενο  θα λάβει χώρα κοντά στον Νότιο Δεσμό, θα υπάρξει μείωση της συνολικής ενέργειας και ζωτικότητας, υποδηλώνοντας μία στιγμή για συμπεράσματα και τελειώματα, κυρίως στον οίκο του γενέθλιου χάρτη που κυβερνά ο Ζυγός. Αν και οι ηλιακές εκλείψεις είναι τεχνικά υπερφορτισμένα νέα φεγγάρια, μπορεί να μην αισθάνεστε απίστευτα πρόθυμοι να ξεκινήσετε κάτι νέο κατά τη διάρκεια αυτού του κοσμικού γεγονότος.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Οι εκλείψεις έχουν την τάση να προκαλούν αισθήματα λήθαργου, επομένως μπορεί να αισθάνεστε λιγότερο διατεθειμένοι να συναναστραφείτε, να δικτυωθείτε και να κοινωνικοποιηθείτε τώρα. Αντίθετα, θα αισθάνεστε πιο υποχρεωμένοι να αναλύσετε τις σχέσεις σας για να διασφαλίσετε ότι υπάρχει μια υποστηρικτική, αμοιβαία ροή που λαμβάνει χώρα σε αυτές τις παρούσες συνδέσεις.

Στις 20 Οκτωβρίου, ο Ερμής ενώνει την καρδιά του με αυτήν του ήλιου στον Ζυγό, σηματοδοτώντας μια περίοδο ανανέωσης για τον πλανήτη της επικοινωνίας. Κάθε φορά που λαμβάνει χώρα ένα cazimi, ο πλανήτης που εμπλέκεται λέγεται ότι μεταφέρει τις ιδιότητές  του στον ήλιο, προβάλλοντας το μήνυμα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Ερμής, ο πλανήτης της σκέψης, των ιδεών και των συζητήσεων, θα αναζωογονηθεί αυτήν την ημέρα, φέρνοντας ξαφνική διαύγεια στις υποθέσεις της σχέσης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

 Οι εκλείψεις φέρνουν το τέλος της αποξένωσης .

Αν δυσκολεύεστε να λύσετε προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο μέρος, περιμένετε να βρείτε κάποιες λύσεις σήμερα. Μπορεί επίσης να λάβετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που σας επιτρέπουν να συνεννοηθείτε μεταξύ σας  τώρα. Το να βλέπεις τα πράγματα κατάματα θα είναι πλέον πολύ πιο εύκολο.

Ο ήλιος μετατοπίζεται στο σταθερό ζώδιο του Σκορπιού στις 23 Οκτωβρίου, στρέφοντας το επίκεντρο από την κοινωνικοποίηση και τη συνεργασία στις εσωτερικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις. Κυβερνάται από τον Άρη, αυτή τη σεζόν τονίζει την ανάγκη να κινούμαστε με αργή, σκόπιμη προσοχή. Αυτό σημαίνει ότι έχετε χρόνο να αποσυρθείτε και να επιτύχετε στόχους που μπορεί να μην οδηγήσουν σε άμεση ικανοποίηση.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-zodia-astrologia-65

Ως αποτέλεσμα, καθώς η εποχή του φθινοπώρου κορυφώνεται, μπορεί να αισθάνεστε ότι τα πράγματα κινούνται με πιο σταδιακό ρυθμό. Πάρτε αυτή τη σεζόν ως χρόνο για να είστε παρόντες, συνεπείς και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αντί να τους βιάζεστε. Θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

Ο μήνας τελειώνει με μία παρόμοια νότα σαν αυτή που ξεκίνησε, με μια έκλειψη που κυβερνά η Αφροδίτη. Στις 28 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η τελική έκλειψη της εποχής στο σταθερό ζώδιο της γης του Ταύρου. Δεδομένου ότι αυτή η Πανσέληνος είναι μια σεληνιακή έκλειψη, θα ρίξει φως στις ανάγκες και τις απτές επιθυμίες σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Ζώδια Οκτώβριος 23 – Οι εκλείψεις φέρνουν το τέλος της αποξένωσης .

Την ημέρα αυτή, η επιθυμία σας για αφθονία, ευχαρίστηση και τέρψεις θα φωτιστεί. Εάν λειτουργείτε λόγω έλλειψης ή έλλειψης νοοτροπίας, θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε ικανοποιητικές προσπάθειες.

Ωστόσο, επειδή η σελήνη ενισχύεται στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή είναι μια υπερφορτισμένη πανσέληνος, θα είστε πιο επιρρεπείς σε υπερβολές . Οι επιθυμίες σας είναι άξιες να ικανοποιηθούν, αλλά φροντίστε να μην κάνετε την υπέρβαση, γιατί μπορεί να είναι συντριπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw