ζώδια Παρθένος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-parthenos-idaniki-erwtiki-sxesi

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίοδος για όλους σας αναμένεται να είναι ο Απρίλιος, αγαπητοί Παρθένοι.

Οι πλανητικές συγκυρίες θα σας φέρουν πολλές εκπλήξεις… Και αν και ενδέχεται να μην σας παράσχουν στήριξη, πάντως δεν θα σας βλάψουν!

ζώδια Παρθένος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Πιο συγκεκριμένα, την ατμόσφαιρα θα καθορίσει ο Ερμής. Είναι ο πλανήτης που αποτελεί ταυτόχρονα τον κυβερνήτη και τον υποκινητή δράσης του ζωδίου σας. Στη διάρκεια του Απριλίου θα έχει αυτή την διπλή επίδραση, με αποτέλεσμα κάθε αστρολογική επίδραση να είναι μειωμένη. Αυτό το γεγονός, από τη μία πλευρά θα σας δώσει απεριόριστη ελευθερία. Από την άλλη, προσδίδει επιπλέον ευθύνη και βάρος σε κάθε απόφαση και κίνησή σας!

zodia-taro-45

Τα άστρα σας συνιστούν να αξιοποιήσετε αυτό το κλίμα για εγχειρήματα που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον – και όχι απαραίτητα υλικά. Στην προσωπική σας ζωή ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, χωρίς να χρειάζεται να εστιάσετε εσείς την προσοχή σας σε αυτές. Έχετε το ελεύθερο να κινηθείτε προς διάφορες κατευθύνσεις, αρκεί να το κάνετε με σύνεση για να μην σας σταματήσει τίποτα. Τούτου λεχθέντος, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις για να μην χάσετε άλλες σημαντικές συγκυρίες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να σας ωθήσουν να κατανοήσετε τον εαυτό σας. Θα είστε σχεδόν «απυρόβλητοι», τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όλα θα κυλούν ομαλά και σταθερά, χωρίς πιέσεις από καμία πλευρά. Αυτό είναι θετικό για εσάς, καθώς χρειάζεται να καθορίσετε τις προτεραιότητές σας: Ίσως να μην υπάρξει μετά χρόνος επισκόπησης!

ζώδια Παρθένος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Παρθένοι έχετε δική σας επιχείρηση, να εστιάσετε την προσοχή σας στην πολιτική για το προσωπικό. Να φανείτε ακριβοδίκαιοι και να μην αποκλίνετε από τις αρχές σας. Όσοι Παρθένοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να παρατηρείτε τις διαθέσεις που επικρατούν στο περιβάλλον σας: Είναι αίσια περίοδος για να στρέψετε τις ευκαιρίες προς όφελός σας. Μην σπαταλάτε άσκοπα τον χρόνο σας, έχετε να διεκπεραιώσετε πολλές υποχρεώσεις. Να κάνετε όσες αλλαγές είναι απαραίτητες στην καθημερινότητάς σας, έχετε τις προοπτικές να σημειώσετε πρόοδο!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Απρίλιου προβλέπεται να εντάξει τον δυναμισμό και τον ενθουσιασμό στη ζωή σας! Σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως να προκύψουν αλλαγές που θεωρούσατε ανέφικτες ως τώρα. Φροντίστε να τις εντοπίσετε και να τις επιδιώξετε. Να έχετε συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται γύρω σας, θα εντοπίσετε ευκαιρίες που μπορούν να ενισχύσουν το εισόδημά σας με εναλλακτικές πρακτικές. Αν αμφιβάλετε για κάτι, μην στραφείτε στους συναδέλφους σας. Καλύτερα να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους που εμπιστεύεστε!

ζώδια Παρθένος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Παρθένοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, να έχετε τον συνεχή έλεγχο σε όλους τους τομείς. Μην διστάσετε να κάνετε καινοτόμες κινήσεις, γιατί η εποχή δεν ευνοεί τον συντηρητισμό. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα νιώσετε τώρα να καταλήγετε στην απόλυτη σύμπνοια με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, προσεγγίστε πιο δυναμικά το αντικείμενο του πόθου σας τώρα. Μην σπαταλάτε άσκοπα τον χρόνο και την ενέργειά σας, να χειρίζεστε κάθε θέμα τη στιγμή που προκύπτει. Σε αντίθετη περίπτωση, θα το ξεχάσετε και θα σας ταλαιπωρήσει σε κατοπινό στάδιο!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να είναι η πιο αποδοτική περίοδος για εσάς. Πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας, για τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθείτε και ποια θα παραμερίσετε. Όλα θα εξαρτηθούν από τις προτεραιότητες που θα θέσετε, γι’ αυτό δεν πρέπει να σας επηρεάσει το συναίσθημα. Αν κάποιες συγκυρίες ξεπερνούν τα οικεία δεδομένα σας, θα πετύχετε μόνο αν δράσετε έξω από τα τετριμμένα!

Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να κινηθείτε και στο επαγγελματικό πεδίο: Όσο πιο ασυνήθιστη είναι η προσέγγισή σας, τόσο θα αυξήσετε τις πιθανότητες να προσέξει η διοίκηση την απόδοσή σας. Δεν χρειάζεται να πάρετε ρίσκα σε αυτή τη φάση, ειδικά όσοι Παρθένοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Συνεργαστείτε με τους συμμάχους σας, χωρίς να επιβάλλετε τις απόψεις σας αλλά και χωρίς να παίξετε το παιχνίδι των άλλων. Η σύμπνοια θα αποτελέσει το κλειδί για τις σπουδαίες επιτυχίες που σας αναμένουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra