ζώδια Παρθένος Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-parthenos-idaniki-erwtiki-sxesi

Ο τελευταίος μήνας του 2018 προβλέπεται να είναι μια εξαιρετικά υποσχόμενη περίοδος για όλους τους Παρθένους.

Ο συνήθης ουράνιος προστάτης σας ο Ερμής θα παραμείνει στο πλευρό σας, έχοντας ως βοηθό του την Αφροδίτη!

Η θεά της αγάπης και της αρμονίας ευθύνεται για την ανόρθωσή σας, γι’ αυτό η συμβολή της θα κάνει αυτό το διάστημα υπέροχο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ακόμα και υπό αυτές τις τόσο ευνοϊκές συγκυρίες, μέσα στον Δεκέμβριο δεν πρέπει να το παρακάνετε με τα ρίσκα. Αν νιώθετε ότι πρέπει να δράσετε κάποια δεδομένη στιγμή, να το κάνετε αφού μετρήσετε πιθανά εμπόδια ή αρνητικές εξελίξεις.

Ίσως να σας φανεί λίγο δύσκολο να προσδιορίσετε τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής σας τώρα, γιατί κάποιες στιγμές θα νιώθετε να αμφιβάλετε για τις θέσεις σας. Το συνετό θα είναι να κάνετε και έναν δεύτερο έλεγχο στα δεδομένα σας πριν προχωρήσετε, γνωρίζοντας ότι δεν έχετε κανέναν λόγο να βιάζεστε!

zodia-zwdia-9988

Στη διάρκεια αυτού του μήνα ενδείκνυται να υποστηρίξετε σθεναρά τα συμφέροντά σας σε κάθε τομέα, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνετε επιθετικοί ή να προκαλέσετε συγκρούσεις, η παράθεση των απόψεών σας είναι αρκετή για να διεκδικήσετε τα ζητούμενά σας. Η παρουσία και ενεργή συμμετοχή σας, θα αποτελέσει τον παράγοντα εξομάλυνσης κάθε δυσχέρειας και την αίσια κατάληξή της.
Παράλληλα, μέσα στον Δεκέμβριο δεν πρέπει να μεταθέσετε δικές σας υποχρεώσεις σε άλλους.

ζώδια Παρθένος Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Ασχοληθείτε οι ίδιοι με όλα, διατηρώντας πάντα το μέτρο όσο αφορά τις αντοχές και τις ικανότητές σας. Το να προσπαθήσετε να κάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε, θα είναι χειρότερο από το να μην κάνετε τίποτα!

chartomantia-098

Όσο αφορά την επαγγελματική και οικονομική αρένα, οι εξελίξεις θα είναι πιο αίσιες και αποδοτικές απ’ όσο φαντάζεστε. Ο Δεκέμβριος έχει τη δυναμική να σας ανοίξει αρκετές «καινούργιες» πόρτες… Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να είστε ξεκάθαροι για τις προθέσεις σας και να επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθησή σας!

Όσοι Παρθένοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα κερδίσετε πολύ έδαφος έναντι του ανταγωνισμού μέσα στον Δεκέμβριο. Αν προετοιμάζετε για κάτι σημαντικό, ελέγξτε επανειλημμένα όλα τα στοιχεία μήπως σας έχει διαφύγει κάτι.
Αυτή η περίοδος σας συστήνει να μην δείξετε τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν, περιλαμβανομένων των πιο κοντινών σας ανθρώπων… Αυτή η συμβουλή δεν αφορά ατασθαλίες από πλευράς τρίτων, αφορά τη ρεαλιστική αλήθεια ότι κανείς δεν έχει ανοσία στα λάθη! Η σημασία στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει εσάς, θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε πιο εύκολα κάποια αβλεψία!

ζώδια Παρθένος Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Παρθένοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στη διάρκεια αυτού του μήνα μπορείτε να στήσετε τα θεμέλια για ένα πολύ λαμπρό μέλλον! Το σύμπαν σας συμβουλεύει να μην παραμελήσετε καμία εξωγενή ευκαιρία: Όσο πιο ευρύ είναι το πεδίο που στρέφετε το βλέμμα σας, τόσες πιο πολλές ευκαιρίες θα εντοπίσετε και θα κάνετε πιο εύκολη την πραγμάτωση των ονείρων σας!

Φροντίστε να έχετε συνεχώς τα μάτια σας ανοικτά, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν ριζικές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Αν αδράξετε αυτές τις ευκαιρίες, θα βρεθείτε σε πολύ πιο προνομιούχα και προσοδοφόρα θέση… Γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς να μην αφεθείτε να σας καθοδηγήσει κανείς υπό οποιεσδήποτε συνθήκες! Οι συγκυρίες θα είναι απόλυτα ατομικές, με την Αφροδίτη να εκτοξεύει τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να αποχαιρετήσετε αυτή τη χρονιά από όποια «ύψη» θέλετε. Η επιτυχία σας είναι προδιαγεγραμμένη!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66