ζώδια Παρθένος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Παρθένοι!

Ο Ιανουάριος κάνει ποδαρικό στη Νέα Χρονιά με τις καλύτερες προθέσεις για εσάς! Το πρώτο δείγμα του θα είναι η επιστροφή της ζωτικότητάς σας και η συνολική ανάταση της διάθεσής σας…

Εναπόκειται σ’ εσάς να αξιοποιήσετε όλη την εύνοια του σύμπαντος και τις ευκαιρίες που θα σας στείλει!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σε γενικές γραμμές, το πλανητικό περιβάλλον θα είναι αρμονικό απέναντί σας. Εξαίρεση θα αποτελέσει ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης και «ενεργοποιητής» όσων ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου. Στη διάρκεια του μήνα θα βρεθεί σε προνομιακή θέση έναντι του Ήλιου, που θα κυριαρχεί στο ουράνιο στερέωμα αυτή την περίοδο.

Τι σημαίνει αυτό για την καθημερινότητά σας; Ότι δεν πρέπει να αναμένετε ιδιαίτερη βοήθεια από εξωγενείς παράγοντες… Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα την χρειάζεστε, μιας και όλα θα κυλούν με θετικό πρόσημο!

taro-zodia-76

Στη διάρκεια του μήνα επιλέξτε να κινηθείτε με ορμή αλλά και σύνεση, αποφεύγοντας να πάρετε αχρείαστα ρίσκα. Να στρέφετε την προσοχή εκεί που πρέπει, για να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας. Αν θεωρήσετε ότι όλα κυλούν τόσο ομαλά που έχετε περιθώριο να χαλαρώσετε, να το κάνετε.
Αλλά να έχετε υπόψιν σας ότι όσα περισσότερα επενδύσετε τώρα με τη λιγότερη απώλεια ενέργειας, τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι όλη η χρονιά… Κυριολεκτικά, ο Ιανουάριος μπορεί να αποτελέσει θεμέλιο για όσα θα οικοδομήσετε στη συνέχεια!

ζώδια Παρθένος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το πρώτο δεκαήμερο του 2019 δεν θα σας κουράσει με ειδήσεις ή γεγονότα. Οι αλλαγές που θα προκύψουν, θα είναι αλλαγές ζωής του ίδιου σας του εαυτού. Κάποιοι θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν κάνετε αυτά που πραγματικά θέλετε και όσα πραγματικά αξίζουν. Άλλοι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, άλλοι θα στραφείτε στην ενδοσκόπηση.

chartomantia-098

Η τρίτη εκδοχή ίσως να είναι και η λιγότερο ενδεδειγμένη: Αυτή δεν είναι καλή περίοδος για λεπτομερείς σχεδιασμούς ή αντανακλάσεις. Θα είναι πιο συνετό να επιλέξετε την δράση, εξαιτίας της δυσμενούς θέσης του Ερμή απέναντί σας… Μια μικρή παύση, μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε παρακώληση σε όλα τα επίπεδα. Τα άστρα σας συνιστούν να εστιάσετε στην προσωπική σας ζωή, καθώς εκεί αναμένονται σημαίνουσες εξελίξεις σύντομα!

ζώδια Παρθένος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα είναι πολύ πιο δυναμικό, με αρκετά γεγονότα και καλή διάθεση. Αρχίστε σταδιακά να στρέφετε την προσοχή σας στην επαγγελματική αρένα, χωρίς να φοβηθείτε τα ρίσκα. Η ξεκούραση και η χαλάρωση μπορούν να περιμένουν. Να δώσετε μεγάλη σημασία στη διαίσθησή σας, ειδικά σε στιγμές που θα νιώσετε δισταγμό. Αν κληθείτε να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι που δεν θέλετε, να σκεφτείτε διεξοδικά κάθε πτυχή της πορείας του… Μπορεί να είναι η ευκαιρία σας για να κάνετε κάποια δραστική αλλαγή!

Αυτές τις μέρες μπορείτε να είστε πιο τολμηροί, αρκεί να είναι μελετημένο το κάθε βήμα σας. Εξίσου προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τις καινούργιες γνωριμίες. Αλλά μην φτάσετε στο σημείο να αποκλείσετε την περίπτωση να διευρύνετε τον κύκλο σας… Αυτή είναι επωφελής περίοδος για να συνδεθείτε με κόσμο και να επεκτείνετε τα δίκτυά σας!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, αναμένεται να είναι το πιο αποφασιστικό στάδιο του μήνα για όλους τους Παρθένους. Τα άστρα διαβεβαιώνουν ότι θα προκύψουν σημαντικά γεγονότα, γι’ αυτό πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Παραμείνετε δραστήριοι, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μην σας τρομάξει καμία αλλαγή, ακόμα κι αν σας φαντάζει αρνητική, γιατί καθεμιά θα εμπεριέχει θετικές ευκαιρίες. Γι’ αυτό μην σας παρασύρει η θαλπωρή και γίνετε νωθροί… Κυριολεκτικά ανά πάσα στιγμή, μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο και οι συγκυρίες να απαιτήσουν άμεσους χειρισμούς από εσάς!

ζώδια Παρθένος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτή την δραστήρια περίοδο, μην αποφύγετε τις αλλαγές και στα εργασιακά σας. Ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες, μην επαναπαυθείτε στα κατορθώματά σας αλλά ανεβάστε τον πήχη όσο μπορείτε πιο ψηλά. Όσο ασαφές κι αν σας φαίνεται το περιβάλλον τώρα, όλα θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο στάδιο των εξελίξεων. Κάθε αστάθεια θα έχει μικρή διάρκεια, γι’ αυτό μην αφήσετε το τιμόνι από τα χέρια σας… Εξάλλου, σας αρέσει πολύ να οδηγείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9