ζώδια Παρθένος Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά! Έχει φτάσει η στιγμή να αρχίσετε να μαζεύετε τους καρπούς των κόπων σας!

Ο Ιούνιος σας έρχεται με όλες τις καλές προθέσεις, για να καταστεί μέχρι και η πιο πετυχημένη περίοδος της χρονιάς για εσάς.

Το επικοινωνιακό σας ταλέντο και η ενέργειά σας θα βρουν την πιο αποδοτική εφαρμογή, για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο!

zodia-taro-45

Ανοίγετε την αυλαία του μήνα με ορμή και τα φόντα να υπερπηδήσετε οτιδήποτε προκύψει στην πορεία σας. Ειδικά όσο αφορά τα οικονομικά σας, τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας και παράσχουν ανέλπιστες ευκαιρίες: Ακόμα και σημαίνοντα ρίσκα έχουν την προοπτική να σας αποδώσουν μεγάλα κέρδη. Ωστόσο, να έχετε υπόψιν σας ότι δεν αφορούν κέρδη από τζόγο!

Τα εργασιακά σας θέματα θα κυλήσουν ομαλά και σταθερά. Ενδείκνυται να κάνετε ενδελεχή έρευνα αυτή την περίοδο, για να εντοπίσετε επιλογές αλλαγής των δεδομένων σας προς το καλύτερο. Αίσιο πρόσημο θα καταγράψει και η συναισθηματική σας ζωή – αλλά με μία εξαίρεση: Δεν περιλαμβάνονται οι περιπτώσεις που θα θελήσετε να επιβάλλετε εσκεμμένα τις δικές σας θέσεις σε ένα άτομο: Κάτι τέτοιο είναι βέβαιο ότι θα σας επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να εστιάσει την προσοχή σας στις πηγές σας. Είναι πιθανό να μην έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να αξιολογήσετε όσα θα συμβαίνουν. Γι’ αυτό δεν πρέπει να διαμοιράζετε την προσοχή σας σε πολλά μέτωπα. Να ακούτε τις συμβουλές που θα σας δίνουν άτομα που εμπιστεύεστε, γιατί θα έχουν πιο αντικειμενική εικόνα. Να είστε ορμητικοί, ακόμα και μπροστά σε αλλαγές που μπορεί να σας τρομάζουν: Αυτές θα διαγράψουν την μελλοντική πιο ρόδινη πορεία σας, άρα δεν πρέπει να διστάσετε για κανέναν λόγο!

ζώδια Παρθένος Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι διαπραγματεύσεις σας αυτές τις μέρες, μπορούν να διέπονται από ελιγμούς και συνέργειες αλλά όχι από ψέματα. Ο Ιούνιος απαιτεί από εσάς ειλικρίνεια, για να παραλάβετε όλα τα εργαλεία που θα σας χρίσουν θριαμβευτές. Χρειάζεστε τακτική και όχι στρατηγική, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να σχεδιάζετε πολλά εκ των προτέρων. Να αξιοποιείτε όσα έχετε στα χέρια σας και να δείχνετε σύνεση, ώστε να μην μπορεί κανείς να σας εξαπατήσει. Στόχος σας είναι το πιο επωφελές αποτέλεσμα, για τον εαυτό σας!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να αναπτερώσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας! Σε αυτό θα συμβάλλουν εξίσου οι υφιστάμενες σχέσεις σας σε όλους τους τομείς, όσο και οι συγκυρίες. Δεν αποκλείονται εκπλήξεις και αλλαγές, που θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητά σας. Τώρα θα χρειαστεί να μοιράσετε την προσοχή σας σε περισσότερους από έναν τομείς, αν και επίκεντρο θα είναι η επαγγελματική και η προσωπική σας ζωή. Θα έχετε πολλές δραστηριότητες που θα συνδυάζουν τις δύο πτυχές, όπως η ψυχαγωγία ή υποχρεώσεις με συναδέλφους!

ζώδια Παρθένος Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αν δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια στον προγραμματισμό σας, καλό θα είναι να εντάξετε κάποια. Ειδικά όσοι Παρθένοι έχετε δική σας επιχείρηση, η παρουσία σας θα κάνει μεγάλη διαφορά. Να μην ξεχνάτε ότι οι επαφές είναι καίριας σημασίας για εσάς, όση ανάγκη κι αν έχετε από ξεκούραση. Φυσικά θα υπάρξουν άτομα που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτές τις περιστάσεις… Ωστόσο, θέλετε να υποχρεωθείτε και να σπαταλήσετε ενέργεια και χρόνο στην ανταπόδοση λίγο αργότερα; Η απόφαση εναπόκειται σ’ εσάς!

zwdia-66

 

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να αποτελέσει την κορύφωση των εξελίξεων όλης της προηγούμενης περιόδου. Όσα προαναφέρθηκαν θα κλιμακώνονται τώρα, αν και εσείς δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι πρόσθετο προς αυτή την κατεύθυνση. Εστιάστε περισσότερο στο να σκέφτεστε και λιγότερο στο να πράττετε σε αυτή τη φάση!

ζώδια Παρθένος Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Παρθένοι έχετε δική σας επιχείρηση, αυτή είναι η στιγμή να αξιολογήσετε τα δεδομένα σας και να δώσετε οδηγίες για τις επόμενες κινήσεις. Όσοι Παρθένοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μην διστάσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας ακόμα και επίμονα. Δεν αποκλείεται να λάβετε κάποια επιπλέον οικονομικά κέρδη όσο ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του. Να προσέχετε τον εαυτό σας και να μην παραμελήσετε την υγεία σας. Να ξέρετε ότι ο Ιούνιος έχει τη δυναμική να θεμελιώσει την επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65