ζώδια Παρθένος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-parthenos

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την υλοποίηση όλων των σχεδίων σας, αγαπητοί Παρθένοι!

Με αυτή την υπόσχεση έρχεται ο Μάιος: Είναι η ιδανική περίοδος να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εξελιχθείτε περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε!

Ενεργοποιηθείτε και δράστε στη διάρκεια του φετινού Μαΐου! Αυτή είναι η απαίτηση των άστρων από εσάς, που στήνουν ένα ευνοϊκό σκηνικό για την προώθηση των ονείρων σας. Στο πλάι σας θα σταθεί ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης και υποκινητής δράσης για όλους τους Παρθένους. Μάλιστα, την αίσια θέση του θα ενισχύσει η στήριξη της Αφροδίτης. Η ευθυγράμμισή της με τον επικοινωνιακή πλανήτη, θα ενδυναμώσει την ενέργεια των ηλιακών ακτινών!

zodia-taro-45

Με πιο απλά λόγια, μέσα στον Μάιο θα έχετε αποθέματα ενέργειας. Μπορείτε να προσβλέπετε σε ουσιαστικά ωφελήματα και στην επίλυση όποιου έκτακτου γεγονότος σας προκύψει καθ’ οδόν. Επιπλέον, θα σας προσεγγίσουν πολλές καινούργιες ευκαιρίες για να προοδεύσετε. Αυτό που απαιτείται από πλευράς σας, είναι να μην διακόπτετε την πορεία σας ακόμα κι αν χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε. Να ξέρετε ότι αυτή την περίοδο δεν θα υπάρξουν λανθασμένες επιλογές!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να κυλήσουν με την ταχύτητα που θα επιλέξετε εσείς! Επειδή αυτή είναι αίσια περίοδος για να εξελιχθείτε και να ωριμάσετε, να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στην πορεία σας. Ίσως να υπάρξει κάποια αλλαγή στα εργασιακά σας, ειδικά για όσους εργάζεστε με υπαλληλική σχέση. Μην σπαταλήσετε χρόνο με λεπτομέρειες και δευτερεύοντα καθήκοντα, φροντίστε να εστιάσετε στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Μην απορρίψετε καμία πρόταση να συνάψετε κάποιες συνεργασίες, αν αυτές πρόκειται να αυξήσουν το εισόδημά σας!

ζώδια Παρθένος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, αυτές τις μέρες καλείστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Οι αδέσμευτοι έχετε πιθανότητες να συναντήσετε τώρα το ιδανικό ταίρι! Οι δεσμευμένοι, μην ξεχνάτε τις ευθύνες σας έναντι των άλλων και του εαυτού σας. Σε μια δύσκολη στιγμή, να κοιτάξετε πίσω σας και να δείτε πόση απόσταση έχετε διανύσει. Η κατανόηση της στήριξης που έχετε λάβει από τους δικούς σας ανθρώπους, θα αποτελέσει και το έναυσμα για να δείτε τις καινούργιες κοινές σας προοπτικές!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να έχει περισσότερο ενδιαφέρον για την ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Παρθένοι. Τώρα μπορείτε να αποκαταστήσετε κάποιες παλαιότερες επαφές σας: Αυτό θα σας ευνοήσει, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όσοι Παρθένοι είστε δεσμευμένοι, είναι πιθανό να έχετε παράπονα από το ταίρι σας για τις πρόσθετες εργασιακές σας υποχρεώσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση, να ακούσετε τι έχει να σας πει ώστε να ισορροπήσετε το κλίμα το συντομότερο δυνατόν!

ζώδια Παρθένος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Παρθένοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, αξιοποιήστε αυτό το αίσιο διάστημα: Ενδείκνυται να πάρετε τελικές αποφάσεις για μεγάλης κλίμακας συμφωνίες που φαντάζουν πολλά υποσχόμενες. Φαίνεται ότι κάτι θα έχει σημαντική απόδοση σύντομα. Όσοι Παρθένοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μην διστάσετε να διεκδικήσετε όσα δικαιωματικά σας ανήκουν. Επίσης, να δώσετε περισσότερη προσοχή στα λογιστικά και οικονομικά σας θέματα!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να σας φέρει πολλές καινούργιες και ενδιαφέρουσες συγκυρίες. Θα σας επιτρέψει να υλοποιήσετε ακόμα και όνειρα που φάνταζαν δύσκολο να πάρουν σάρκα και οστά! Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν την αγορά ενός σπιτιού, ενός αυτοκινήτου ή κάτι ανάλογο. Γι’ αυτό δεν πρέπει να χάνετε την αισιοδοξία σας και να μην βιάζεστε. Καλύτερα να αναμένετε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κινήσεις, για να αποφύγετε λάθη!

Σε γενικές γραμμές, ο Μάιος θα κυλήσει με επιτυχίες. Στον οικονομικό τομέα, τα πιο απτά αποτελέσματα θα σας τα δώσουν αποφάσεις που θα λάβετε στη αρχή του μήνα. Μπορεί το κέρδος να μην είναι στο ζενίθ του, ωστόσο θα είναι σημαντικό. Όσο αφορά τα προσωπικά σας, θα καταφέρετε επιτέλους να επιλύσετε κάθε δυσχέρεια που σας προβλημάτιζε. Προτιμήστε τις δραστικές κινήσεις χωρίς δισταγμούς, για να μην κληθείτε αργότερα να χειριστείτε άλλες συνέπειες: Αν αμφιβάλετε για κάτι, επιλέξτε την ειλικρινή συζήτηση χωρίς να εμπλακούν άλλα άτομα. Σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας, να διατηρήσετε την πίστη και την αίσια οπτική σας και να θέσετε τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορείτε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra