ζώδια Παρθένος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

Ένας ενθουσιώδης και δυναμικός μήνας προβλέπεται να είναι ο Μάιος για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι.

Καλείστε να είστε τολμηροί αλλά και προσεκτικοί ταυτόχρονα, ειδικά όσο αφορά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Ωστόσο, θα έχετε χρόνο και ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να χαρείτε τους δικούς σας ανθρώπους!

zodia-taro-45

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας, άρα και ο πλανήτης που λειτουργεί ως υποκινητής της ενέργειάς σας. Σχεδόν για όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, βρίσκεται σε θέσεις που δεν σας ευνοούν ιδιαίτερα. Αλλά ο Μάρτιος έχει τη δυναμική να παρεμποδίσει την αρνητική του επίδραση. Με αυτό το δεδομένο, θα έχετε τη διαύγεια να επιλύσετε τις προβληματικές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Παράλληλα, θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να απασχοληθείτε με τις χειροτεχνικές σας δραστηριότητες και να υλοποιήσετε όσα λαχταράτε!

ζώδια Παρθένος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτή θα είναι μια ιδιαιτέρως αισθητική περίοδος για εσάς. Ακόμα και στις πιο υλιστικές στιγμές, να ακούτε το συναίσθημα και τη διαίσθησή σας. Στον τομέα της καριέρας, να αναμένετε ανακατατάξεις και κάποιες νέες γνωριμίες. Στα προσωπικά σας αναμένεται μια σειρά ενδιαφέροντων γεγονότων. Να δώσετε σημασία στις μικρές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν σε κάποιες σχέσεις σας – μην υποτιμήσετε τη σημασία τους για εσάς και το περιβάλλον σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Παρθένος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου χαρακτηρίζονται ως η αποθέωση της δράσης και της ακμαιότητας για εσάς! Οι εργασιομανείς θα είναι στο βασίλειό τους και στο επίκεντρο των γεγονότων. Οι υπόλοιποι θα κληθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας στον ρυθμό της περιόδου. Αν και δεν προβλέπεται να συναντήσετε δυσκολίες στη διαδρομή σας, μην περιοριστείτε τώρα στις συντηρητικές μεθόδους σας. Αν προκύψει μια πρόκληση, να την επιλύσετε δημιουργικά και με πιο ανοικτό πνεύμα!

Όσοι Παρθένοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, επιστρατεύστε το συνεργατικό σας πνεύμα. Αλλά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα είναι πιο συνετό να μην στηρίζεστε πολύ στην άποψη τρίτων μερών. Πρέπει να παραμείνετε πιστοί στις αξίες και τις αρχές σας. Να είστε ειλικρινείς, να ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε συγκυρίας πριν πάρετε αποφάσεις. Η στιγμή απαιτεί αργά και σταθερά βήματα, με τη δύναμή σας εστιασμένη στην αύξηση των εισοδημάτων σας!

chartomantia-098

ζώδια Παρθένος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να είναι πιο χαλαρό για εσάς. Θα μειωθούν κάπως οι δυναμικοί ρυθμοί στο εργασιακό περιβάλλον και θα έχετε το περιθώριο να στραφείτε στην προσωπική σας ζωή. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και το ταίρι σας. Αποφύγετε να κάνετε μακροχρόνιους σχεδιασμούς και φροντίστε να επιλύετε κάθε πρόβλημα την στιγμή που θα προκύπτει. Μην διστάζετε να κάνετε βήματα στον ρομαντικό τομέα – αλλά μην βιαστείτε να ανοίξετε και διάπλατα την καρδιά σας σε ένα άτομο. Θα το κάνετε σε επόμενο στάδιο, αφού το γνωρίσετε καλύτερα!

Αν υπάρξουν εντάσεις, να έχετε ενεργή συμμετοχή στην ανάλυσή τους: Αυτή θα είναι η πιο γρήγορη και ασφαλής πρακτική για όλες τις πλευρές. Αν κάτι δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα θέλατε, οι συμβουλές έμπιστων ατόμων θα διευρύνουν την οπτική σας από διαφορετικές γωνίες… Πάντως να ξέρετε ότι τα περισσότερα θέματά σας θα εξελιχθούν καλύτερα απ’ όσο περιμένατε!

tarw-zwdia

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να σας φέρει τις περισσότερες επιτυχίες σε πολλούς τομείς! Θα είναι η πιο γαλήνια περίοδος όλου του μήνα, ιδανική για τους Παρθένους που έχουν ήδη οικογένεια. Μην σταματήσετε να κάνετε βήματα προόδου με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Επίσης, να λαμβάνετε υπόψιν τις απόψεις των άλλων και να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας!

Μην το παρακάνετε στις έντονες δραστηριότητες, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων. Να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας και να ασχολείστε με χόμπι που αγαπάτε. Ο εργασιακός τομέας θα κυλήσει ομαλά, χωρίς να αποκλείεται να σας προσεγγίσουν ευκαιρίες ανέλιξης. Γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση και να λειτουργήσετε συνεργατικά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream