ζώδια Παρθένος Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

parthenos-kiniseis-allagi

Ιδιαίτερος και πολλά υποσχόμενος αναμένεται να είναι για εσάς ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου, αγαπητοί Παρθένοι.

Ο βασικός ουράνιος προστάτης σας, ο Ερμής, θα σταθεί σχετικά ουδέτερος απέναντί σας αυτή περίοδο…

Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τόσα πλεονεκτήματα όσα και μειονεκτήματα, για να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας!

zodia-taro-45

Η καλύτερη στρατηγική για να διανύσετε το Νοέμβριο, είναι να διασφαλίσετε την ορθή αίσθησή σας της κατεύθυνσης. Η ετοιμότητα, η επιδεξιότητα στους ελιγμούς και η αυτοπεποίθηση είναι τα όπλα που πρέπει να επιστρατεύσετε. Πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, να μην επιστρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας κάνει να αμφιβάλετε γι’ αυτές!

Είναι πολύ πιθανό να σας μπερδέψουν οι θέσεις άλλων ατόμων στη διάρκεια αυτού του μήνα… Ειδικά όσων τη συμπεριφορά θεωρούσατε υποδειγματική, δηλαδή των ανθρώπων που είχατε ως σημείο αναφοράς. Τώρα καλείστε να είστε επιπλέον προσεκτικοί σε αυτές τις επιλογές, γιατί ενδέχεται να μην είστε τόσο αντικειμενικοί. Ίσως να μην μπορείτε να συλλέξετε τις απαραίτητες πληροφορίες επί αυτού!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Από την άλλη πλευρά, μέσα στο Νοέμβριο πρέπει να περάσετε σε πιο ενεργή δράση. Διαφορετικά δεν θα καταφέρετε όσα επιδιώκετε, με αποτέλεσμα να χάσετε χρόνο αλλά και τον σεβασμό ατόμων. Η συμβουλή που σας δίνουν τα άστρα, είναι να κινηθείτε αποφασιστικά αλλά χωρίς το στοιχείο του εγωισμού. Σε καμία περίπτωση μην δώσετε υποσχέσεις που ίσως να μην τηρήσετε, ακόμα κι αν οι λόγοι είναι πέρα από τον δικό σας έλεγχο. Όλη αυτή η ιδιόρρυθμη ατμόσφαιρα έχει τη δυναμική να ελαττώσει σημαντικά τα επίπεδα της ενέργειάς σας!

Επειδή στη συνέχεια θα ταλαιπωρηθείτε για να συνέλθετε από αυτή την κατάπτωση, καλύτερα τώρα να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με όσα λέτε και κάνετε. Ακόμα κι βρεθείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορείτε να αποφύγετε την ένταση, επιλέξτε να αποσυρθείτε προκειμένου να μην πυροδοτηθεί κι άλλο η ατμόσφαιρα. Ο Νοέμβριος θα αποδειχθεί καίριος, ιδιαίτερα για όσους θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν ακόμα και την ελάχιστη αλλαγή… Εκεί, η ταχύτητα της αντίδρασής σας θα καταστεί ο καθοριστικός παράγοντας!

ζώδια Παρθένος Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η επαγγελματική και οικονομική αρένα θα κυλήσει με δυναμισμό και επιτυχίες αυτό τον μήνα. Θα έχετε ήδη συνειδητοποιήσει από όσα προαναφέρθηκαν, ότι όλα εξαρτώνται από τη δική σας αποφασιστικότητα να σημειώσετε πρόοδο!

ζώδια Παρθένος Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Παρθένοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, καλείστε να έχετε συνεχώς τις κεραίες σας τεντωμένες. Αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας θα είναι η αναζήτηση εναλλακτικών διαδρομών… Να επιδιώξετε αυτή την τακτική, ειδικά αν βλέπετε ότι οι τρόποι επίλυσης των θεμάτων σας δεν είναι πλέον αποτελεσματικοί.

Τώρα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού σας. Σε καμία περίπτωση μην παραβλέψετε τις απόψεις εκείνων, που ως έναν βαθμό καθορίζουν το ποσοστό επιτυχίας της επιχείρησής σας. Να θυμάστε ότι ο άρτιος υπάλληλος δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός ειδήμων… Είναι κυρίως ο αφοσιωμένος συνεργάτης, που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να στηριχθείτε πάνω του!

zwdia-66

Μπορεί ο τρόπος διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού να διαφέρει, αναλόγως του αντικειμένου κάθε εργασιακού χώρου. Ωστόσο, οι βασικές αρχές ισχύουν σε όλες τις περιπτώσεις. Άρα τώρα πρέπει να βασιστείτε στα μαθήματα που σας έχει δώσει η εμπειρία σας, όπως και στα παραδείγματα που έχετε δει σε αντίστοιχους χώρους!

ζώδια Παρθένος Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Παρθένοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στο Νοέμβριο πρέπει να κινηθείτε με επιμέλεια και χωρίς άγχος. Να ξέρετε ότι δεν θα υπάρξουν συγκυρίες που να αποτελέσουν απειλή για την πορεία σας. Τα περισσότερα θέματα που θα σας προβληματίσουν, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι απατηλά και δεν θα απαιτήσουν να στραφείτε στις σημαντικές πηγές σας για να τα επιλύσετε.

Με αυτά τα δεδομένα, θα έχετε την ευχέρεια να επικεντρωθείτε σε κάτι σπουδαίο που επιδιώκετε για το μέλλον. Το σύμπαν θα σας προσφέρει ευκαιρίες για κάποια οικονομική βελτίωση, χωρίς να αποκλείεται μια σημαντική επένδυση ή και η έναρξη ενός ατομικού σας επιτηδεύματος!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia