ζώδια Παρθένος Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, ίσως να μην ξέρετε ότι αποτελείτε έμπνευση για πολλούς!

Κι όμως, η εστίασή σας σε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, αποτελεί σημείο αναφοράς στο περιβάλλον σας.

Όσα επιπλέον μπορείτε να κάνετε για τη φροντίδα του εαυτού σας, θα τα μάθετε στη διάρκεια του φετινού Νοεμβρίου!

zodia-taro-45

Βρίσκεστε σε ένα εξαιρετικό στάδιο, όσο αφορά την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Με την είσοδο του Νοεμβρίου, θα αντιληφθείτε ότι είναι πολλοί αυτοί που προσπαθούν να σας μιμηθούν. Μην διστάσετε να πείτε τις συμβουλές σας και να ενισχύσετε την προσπάθειά τους!

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, μοιράζεστε τις πρακτικές της διατροφής και της εξάσκησής σας. Προωθήστε τις συνήθειές σας, όπως για παράδειγμα να περπατάτε περισσότερο αντί να οδηγείτε. Επίσης, οι ασκήσεις γιόγκα και διαλογισμού έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην ψυχολογία σας… Μοιραστείτε τις, γιατί βοηθώντας κι άλλα άτομα προάγετε τον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια-ταρο-99

Μην καταπιέσετε καμία παρόρμησή σας να βάλετε περισσότερη τάξη στον περιβάλλοντα χώρο σας… Από τα ντουλάπια και τα συρτάρια σας μέχρι τα χαρτιά στο γραφείο και τα αρχεία στον υπολογιστή σας. Πάντα νιώθετε καλύτερα, όταν μπορείτε να βρείτε το καθετί με κλειστά μάτια!

Την ίδια οργάνωση θα έχετε ανάγκη να υιοθετήσετε και στην κοινωνική σας ζωή. Υπάρχουν άτομα με τα οποία έχετε χάσει την επαφή; Συγγενείς ή συνεργάτες που έχετε καιρό να ανταλλάξετε νέα και απόψεις;

ζώδια Παρθένος Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να μιλήσετε μαζί τους. Κάπου εκεί θα υπάρξει και μια ευκαιρία για εσάς, που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε μεταίχμιο: Κάτι καινούργιο θα μπει στη ζωή σας ή θα απαλλαγείτε από κάτι, άπαξ δια παντός!

Γύρω στις 12 Νοεμβρίου, θα είστε διατεθημένοι να κάνετε ακόμα μεγαλύτερα βήματα προόδου. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες δυσχέρειες σε αυτή την προσπάθειά σας. Αλλά δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν, γιατί τα πιο σημαντικά πράγματα δεν είναι εύκολα… Η ανταμοιβή από την επιμονή σας θα είναι μεγαλύτερη απ’ όση φαντάζεστε. Και είναι βέβαιο ότι θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Τα αποτελέσματα θα έχουν ενθουσιώδη αντίκτυπο και σε άλλους τομείς, γύρω στις 20 του μήνα. Τα επαγγελματικά σας θα σημειώσουν άνθιση και η προσωπική σας ζωή θα εκτοξευτεί. Τολμήστε να βουτήξετε ακόμα και σε αθέατες πλευρές, που θέλει να σας μυήσει ένα ιδιαίτερο άτομο. Θα το απολαύσετε πολύ και οι δύο!

Είναι πιθανό να νιώσετε κάπως μειωμένες τις αντοχές σας στις 25 Νοεμβρίου. Να δώσετε σημασία σε αυτό το μήνυμα από το σώμα σας, θέλει να σας προειδοποιήσει ότι κουράζεστε πολύ. Αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο στην χαλάρωση και την τόνωσή σας. Θα χρειαστείτε αυτή τη δύναμη, για τις εξαιρετικά ευτυχισμένες μέρες που έπονται!

ζώδια Παρθένος Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο ο μήνας φτάνει στο τέλος του, θα είστε πιο ανέμελοι και χαρωποί. Μην παρασυρθείτε τόσο, ώστε να γίνετε επικριτικοί προς κάποια άλλα άτομα… Δεν έχουν όλοι τη δική σας αποφασιστικότητα. Προτιμήστε να μείνετε θεατές ή να μην ασχοληθείτε καν, με πρόσωπα και πράγματα που δεν σας αφορούν. Εστιάστε στη δική σας πορεία, που διαγράφεται πιο ρόδινη απ’ όσο ονειρευόσασταν!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia