ζώδια Παρθένος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

ζώδια Ποιος μπορεί να αποδείξει ότι η δουλειά και η διασκέδαση δεν μπορούν να συνυπάρξουν; Κατηγορηματικά, κανείς!

Αγαπητοί Παρθένοι, αν συναντήσετε κάποιον που πραγματικά υποστηρίζει αυτή τη θέση, να τον αγνοήσετε!

Αυτή είναι η εντολή των άστρων για εσάς, όσο αφορά τον φετινό Οκτώβριο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ανοίγετε την αυλαία του δεύτερου μήνα του Φθινοπώρου με τη διάθεσή σας ανορθωμένη. Οι πρώτες κιόλας μέρες του, θα σας αποδείξουν ότι μπορεί η δουλειά να συνοδεύεται από την απόλαυση. Εργασία και χαρά και παραγωγικότητα, θα είναι συνυφασμένα μαζί… Και μάλιστα με έναν πανέμορφο φιόγκο σε συσκευασία δώρου, για εσάς και μόνο!

Νιώθετε την ατμόσφαιρα θετική και θαυμάσια. Είστε τόσο πρόσχαροι και αποδοτικοί, που σχεδόν ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στη δουλειά. Γι’ αυτό φροντίστε να διατηρήσετε αυτό το κλίμα για τον εαυτό σας, παρά τις προσπάθειες κάποιων για το αντίθετο… Προς αυτή την κατεύθυνση, αποφύγετε κάθε είδους αντιπαραθέσεις και μάχες επικράτησης στο περιβάλλον σας!

taro-zodia-76

ζώδια Παρθένος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ίσως να νιώσετε κάπως επικριτικοί μεταξύ 5 και 7 Οκτωβρίου. Αναχαιτίστε αυτή την τάση σας, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι αυτό που θέλετε να κριτικάρετε το αξίζει. Μπορεί να αποδειχθεί ότι επρόκειτο για παρανόηση ή έλλειψη επαρκών στοιχείων από πλευράς σας. Μην εμπλακείτε σε καμία πρόκληση, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο αυτές τις μέρες. Εσείς έχετε τον μεγαλύτερο έλεγχο επί των καταστάσεων, όχι αυτές σε εσάς. Νιώθετε τις δονήσεις που ελλοχεύουν – και θα φροντίσετε να καταλήξουν όλα με θετικό πρόσημο!

Τούτου λεχθέντος, μια παροιμία λέει «κάθε εμπόδιο για καλό». Αν προκύψει κάποια δυσχέρεια στην πορεία σας γύρω στις 12 του μήνα, αναζητήστε τα θετικά σημεία της. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα παίξει ρόλο κλειδί, για να μην προβείτε σε παρορμητικά αρνητικές κινήσεις. Να θυμάστε ότι μπορείτε να στρέψετε κάθε κατάσταση προς όφελός σας, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι και σε ετοιμότητα. Εξάλλου, ακόμα κι όταν η ζωή σας δίνει λεμόνια, μπορείτε να φτιάξετε λεμονάδα… Είναι απολαυστική και απόλυτα υγιεινή!

xartomanteia

Δώστε περισσότερη σημασία στον εαυτό σας μετά τις 17 Οκτωβρίου. Η σωματική και πνευματική σας ηρεμία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις επιτυχίες που θέλετε να σημειώσετε. Γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε λίγο διαλογισμό, ασκήσεις αναπνοών ή γιόγκα. Τεντωθείτε, απλωθείτε και βρείτε το κέντρο σας!

Ανέλπιστα ευχάριστες ειδήσεις θα ανατρέψουν πολλά με την καλή έννοια, μετά τις 20 του μήνα. Τα νέα που θα λάβετε, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα αποτελέσουν ώθηση για τις επόμενες κινήσεις σας!

taro-6-9

Είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας να είστε συνεπείς και ακέραιοι. Αντιμετωπίζετε τις ευθύνες σας με την σοβαρότητα που τους αρμόζει και δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια. Αυτές οι αρετές σας θα αποδειχθούν πολύτιμες γύρω στις 26 Οκτωβρίου. Οι ικανότητές σας θα λάβουν την αναγνώριση που τους αξίζει, οι συνεργάτες σας θα είναι ενθουσιασμένοι!

ζώδια Παρθένος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, κάντε μια αναδιοργάνωση στον εργασιακό χώρο και το πρόγραμμά σας… Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα νιώσετε να ανανεώνεται ο δυναμισμός και η δημιουργικότητά σας. Παραμείνετε δεκτικοί σε καινούργιες ιδέες και απόψεις: Έχουν τη δυναμική να σας ανοίξουν νέους και συναρπαστικούς ορίζοντες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66