ζώδια παρθένος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-parthenos

Ο Σεπτέμβριος αναμένεται να είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός μήνας για τη ζωή σας, αγαπητοί Παρθένοι!

Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι οι εξελίξεις που θα υπάρξουν τώρα σε πολλούς τομείς, είναι αυτές που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια στο μέλλον…

Από πλευράς σας, αρκεί να εντοπίσετε τις αντίστοιχες ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν στο εξής να απολαύσετε τη ζωή σας με λιγότερο κόπο!

zodia-taro-45

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα στιγματιστεί από την επιπλέον δύναμη που θα διέπει την Δήμητρα, την βασική σας κυβερνήτη. Η ανορθωμένα αίσια στάση της απέναντί σας, θα ενισχυθεί από τις στρατηγικές της θέσεις αυτή την περίοδο. Το αποτέλεσμα αυτής της συγκυρίας, θα είναι να νιώθετε ότι όλα βρίσκονται εκεί που θέλετε!

Μπορείτε να αναμένετε σημαντικές υπερβάσεις και επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, ενώ και η προσωπική σας ζωή θα κυλήσει χωρίς να προκύψουν αναπάντεχα γεγονότα. Όλα αυτά κάνουν τον Σεπτέμβριο μια καλή στιγμή για να σταθεροποιήσετε τομείς που έως τώρα σας προβλημάτιζαν, για να επιλύσετε διαφωνίες που μπορεί να έχουν χρονίσει αλλά και να κάνετε προσωπικές αγορές που θεωρείτε καίριες!

ζώδια παρθένος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Παράλληλα, να ξέρετε ότι στη διάρκεια του μήνα θα ασκείτε πιο έντονη επιρροή στα άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντός σας – και όχι πάντα σκόπιμα. Αυτό θα σας παράσχει πολλές ανέλπιστες ευκαιρίες, ειδικά όσο αφορά τον επικοινωνιακό τομέα. Θα σας είναι ευκολότερο να πείσετε ανθρώπους να κάνουν κάτι, από το οποίο μπορεί και να έχετε όφελος σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.
Από την άλλη πλευρά, όλη αυτή η ατμόσφαιρα αυξάνει κατά πολύ την ευθύνη σας προς τον εαυτό σας και τους άλλους. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να επιστρατεύσετε τη σύνεση αλλά και τη διαίσθησή σας μέσα στον Σεπτέμβριο.

Να κινήστε με αισιοδοξία, παρατηρώντας και αξιολογώντας κάθε μέσο που θα σας παρέχεται, φροντίζοντας να μην προσβάλετε ή να μην υποτιμήσετε τους ανθρώπους που θα βρίσκονται γύρω σας. Δεν θέλετε να τους απομακρύνετε από κοντά σας, γιατί η πρόθεσή σας θα είναι να αυξήσετε τους συμμάχους σας και να διασφαλίσετε τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για το μέλλον σας. Ευτυχώς, τις αρνητικές δονήσεις του Ποσειδώνα (του μόνου ουράνιου «εχθρού» σας) θα τις εξοστρακίσει τώρα η ισχύ του παντοδύναμου Ερμή!

zodia-098

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Παρθένοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Σεπτέμβριο θα νιώσετε να «απλοποιείται» το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Θα έχετε την ευχέρεια να ολοκληρώσετε κάθε παράπλευρο εγχείρημά σας, ώστε να μείνετε στη συνέχεια εστιασμένοι μόνο σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία για την πρόοδό σας. Δεν αναμένονται εμπόδια ή προβλήματα σε αυτή την πορεία, τα περισσότερα πεδία θα διέπονται από αίσιες συνθήκες. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε μεγαλεπήβολα και μακροπρόθεσμα σχέδια, που θα δείτε να υλοποιούνται με το πέρασμα του χρόνου!

ζώδια παρθένος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτό που είναι καίριο μέσα στον Σεπτέμβριο, είναι να μην βιάζεστε να παίρνετε αποφάσεις. Τα πάντα θα σας δίδονται με διαύγεια και με εμφανείς τις εναλλακτικές σας για την εξέλιξή τους. Να ξέρετε ότι δεν ενδείκνυται καμία συμπεριφορά εγωκεντρισμού και επιβολής, γιατί θα λειτουργήσει εναντίον σας ακόμα και στην πιο αθώα έκφρασή της! Οι μόνες περιπτώσεις που θα πρέπει να κάνετε μια παύση για να πάρετε μια ανάσα, είναι αν νιώσετε να εμπλέκεται το συναίσθημά σας. Επειδή πρέπει να είστε ψύχραιμοι και αποφασιστικοί στη δράση σας, αποφύγετε να κάνετε παραχωρήσεις που θα έχουν έναυσμα τα θέλω άλλων!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Παρθένοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα πρέπει να κινηθείτε με αυξημένη την προσοχή σας μέσα στον Σεπτέμβριο. Επειδή έχει μεγάλη σημασία η δική σας πορεία και οι στόχοι σας, είναι καίριο να καθορίσετε μέσα σας όσα ρεαλιστικά λαχταράτε στην επαγγελματική αρένα. Όλα τα υπόλοιπα θα βρουν τη θέση τους από μόνα τους στη συνέχεια. Μην αφεθείτε σε χρονοτριβές ή περισπασμούς της προσοχής σας, θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα η έγκαιρη ολοκλήρωση κάθε υποχρέωσής σας χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα.

ζώδια παρθένος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Αν ανοίξτε τον μήνα με άρτιο σχεδιασμό των καθηκόντων και της εξέλιξής σας, δεν θα χρειαστεί να επανέλθετε σε κάτι για αναθεώρηση. Η συνέπεια και η αποδοτικότητά σας θα τραβήξουν την προσοχή των κατάλληλων ατόμων με επιρροή, που θα σας ανοίξουν την πόρτα για την άνοδό σας στην επαγγελματική κλίμακα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66