ζώδια Παρθένος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-parthenos

ζώδια Χαρούμενη γενέθλια περίοδο σε όλους τους αγαπητούς Παρθένους!

Είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσετε το επίκεντρο της προσοχής για το μεγαλύτερο μέρος του φετινού Σεπτεμβρίου, με τη λάμψη και τα ταλέντα σας!

Κάπως έτσι θα ανοίξει ο μήνας, γιατί στην πορεία το κλίμα μπορεί να αλλάξει λίγο…

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Παρθένοι, έχετε καταφέρει μέχρι τώρα να ωριμάσετε και να διευρύνετε την προσωπικότητά σας με πολλούς τρόπους. Δεν περάσατε πολύ εύκολα τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό πολλές φορές ίσως νιώσατε μια εσωτερική μάχη. Είστε από τις ιδιοσυγκρασίες που διεκδικείτε την ανεξαρτησία σας και ταυτόχρονα εστιάζετε στις υποχρεώσεις σας!

Και ενώ ανοίγετε τον Σεπτέμβριο με ορμή και καλές προοπτικές, κάτι αλλάζει στη συνέχεια και βρίσκεστε λίγο μπερδεμένοι. Ίσως να μείνουν εγχειρήματα στη μέση και τίποτα να μην κυλά πλέον όπως το έχετε σχεδιάσει!

taro-zodia-76

ζώδια Παρθένος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μην πανικοβληθείτε, δεν ευθύνεστε εσείς γι’ αυτή την αναστάτωση: Ευθύνεται η αλλαγή της συμπαντικής σκυτάλης, που από εσάς περνά στα εδάφη του Ζυγού. Ο γείτονάς σας στον ζωδιακό κύκλο, αγαπά την αρμονία και την ισορροπία. Είστε κι εσείς λάτρεις αυτών των αξιών – αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο, γι’ αυτό βρίσκεστε σε μια σύγχυση!

Είναι πιθανό να νιώσετε κάποια εσωτερική σύγκρουση, όσο αφορά την ικανότητά σας να εκφραστείτε. Ίσως να επενδύσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας στο να βοηθήσετε άλλους, προκειμένου να αποφύγετε να ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα. Σε γενικές γραμμές, όλων των ειδών οι σχέσεις θα κυλήσουν με φυσικό και ικανοποιητικό ρυθμό. Η ιδιαίτερα κοινωνική φύση σας θα σας ωθήσει να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν, για να εξαλείψετε την ταραχή σας που ελλοχεύει κάτω από την επιφάνεια!

chartomantia-098

Με την μετάβαση στην εποχή του Ζυγού ενδέχεται να είστε πολύ πιο ευαίσθητοι, όσο κι αν θελήσετε να το κρύψετε. Είστε από φύση σας καλοί φίλοι και υποστηρικτικοί προς τους άλλους, πάντα προσφέρετε τη συμβουλή και την αγάπη σας προς όσους τη χρειάζονται. Η ατμόσφαιρα θα σας αναγκάσει να προσδιορίσετε αυτή την ανάγκη σας να ικανοποιείτε τους άλλους!

ζώδια Παρθένος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξαναβρείτε την πίστη στον εαυτό σας στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Πρέπει να επιτρέψετε σε αυτούς που σας αγαπούν, να σας προσεγγίσουν και να σας στηρίξουν. Δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε το συναίσθημά σας, γι’ αυτό δοκιμάστε να αφήσετε τους δικούς σας ανθρώπους να μάθουν όσα σας προβληματίζουν. Θα είστε πάντα μια ανεξάρτητη φύση, γι’ αυτό είναι αποδεκτό να είστε και ευάλωτοι ενίοτε!

zwdia-zvdia-alex

Η επαγγελματική αρένα μπορεί να πάψει να σας φαντάζει τόσο βολική και φιλόξενη. Κάποια εγχειρήματά σας δεν θα σας φαντάζουν εξίσου ενδιαφέροντα, γιατί θα σας λείψει το κίνητρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα αφήσετε ημιτελή για να στρέψετε την προσοχή σας αλλού. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στο καινούργιο περιβάλλον και συνεχίστε να πορεύεστε στη διαδρομή που έχετε ήδη χαράξει. Μην παραγκωνίσετε την σταθερότητα, που αποτελεί την πιο πιστή φίλη της φύσης σας!

ζώδια Παρθένος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αν και η εποχή του Ζυγού θα σας αναστατώσει, στην ουσία θα κεντρίσει την προσοχή σας προς ένα πρόβλημα χειρισμών σας: Ξέρετε, η εργασιομανία σας δεν αφήνει το μυαλό σας να στραφεί προς καμία άλλη κατεύθυνση. Το σπιτικό σας, η προσωπική σας ζωή και όλοι οι άλλοι τομείς της καθημερινότητάς σας, είναι συνεχώς παραγκωνισμένοι. Αυτή η ανθυγιεινή αντιμετώπιση δεν είναι κάτι που σας προέκυψε ξαφνικά τώρα… Είναι κάτι που έχετε υιοθετήσει εδώ και καιρό, υποσυνείδητα και σταδιακά. Όσο αιφνίδια κι αν φαντάζει αυτή η αφύπνιση, είναι αναγκαία: Για να ξεκινήσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας σε όλες τις πτυχές του, πριν περάσετε στο να φροντίσετε τους άλλους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9