ζώδια Παρθένος Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-parthenos

Κάπως ιδιόρρυθμα προβλέπεται να κυλήσει ο Φεβρουάριος για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι.

Από τη μία πλευρά θα έχετε κάποιες αρνητικές πλανητικές επιρροές, από την άλλη πλευρά αυτές θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Παράλληλα, οι δυσκολίες που θα ανακύψουν, θα έχουν τη δυναμική να σας ωθήσουν στην εύρεση καινούργιων λύσεων!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πιο συγκεκριμένα, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα δεχθείτε την αρνητική επήρεια του Ερμή. Ωστόσο, ο επικοινωνιακός πλανήτης θα σας προκαλέσει να πάρετε πιο αίσιες διαδρομές. Οι όποιες δυσχέρειες σας παρουσιαστούν, δεν θα είναι κρίσιμες και θα ενισχύσουν τελικά στη βελτίωση των σχεδίων σας. Επί αυτού θα φροντίσουν η Σελήνη και ο Άρης, που θα βρεθούν σε ευνοϊκές θέσεις απέναντί σας!

Μέσα στον Φεβρουάριο θα βιώσετε μοναδικές εμπειρίες, που θα σας κάνουν πιο δυνατούς και αποφασιστικούς. Θα δείτε τα σχέδιά σας να υλοποιούνται, αν και με διαφορετική πορεία από αυτήν που είχατε χαράξει αρχικά. Αυτό το κλίμα θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας σας, ίσως με καινούργιες πηγές εισοδήματος ή με ουσιώδεις αλλαγές στις δραστηριότητές σας!

taro-zodia-76

Όσοι ασχολείστε με το επιχειρείν, μπορείτε να μάθετε πολλά αυτή την περίοδο από τον ανταγωνισμό. Να δώσετε περισσότερη προσοχή και σε ό,τι αφορά την πολιτική σας για το εργατικό δυναμικό!
Όσοι Παρθένοι είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια, θα περάσετε έναν ευχάριστο μήνα με αρκετά σημαντικά γεγονότα. Να είστε προσεκτικοί στις καθημερινές σας δραστηριότητες, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος για ατυχήματα στις αρχές του μήνα. Αν και αυτή η περίοδος δεν θα είναι άκρως ρομαντική, δεν πρόκειται να σας λείψουν τα θερμά συναισθήματα και η τρυφερότητα!

ζώδια Παρθένος Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου δεν θα είναι και οι πιο σταθερές για τις δραστηριότητές σας. Αρχικά, να φροντίζετε την υγεία και την καλή σας φυσική κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να καταβάλετε συνεχή προσπάθεια να διατηρήσετε ισορροπίες, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αυτές που θα απαιτήσουν τον περισσότερο χρόνο σας. Μην διστάσετε να αναλάβετε τα ηνία όπου νιώσετε ότι το επιτάσσουν οι περιστάσεις!

Είναι πολύ πιθανό κάποιες στιγμές να χρειαστεί να θυσιάσετε τις αρχές σας ή να ταράξετε ακλόνητους κανόνες, προκειμένου να πετύχετε αλλαγές που απαιτούνται. Αλλά να μην ξεχνάτε ότι ο καθένας έχει την ατομική του ελεύθερη βούληση… Να είστε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε γρήγορα στις καταστάσεις που θα αλλάζουν: Μόνο έτσι θα αγγίξετε τις επιτυχίες και τα κέρδη που επιδιώκετε!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα νιώσετε να επιστρέφετε κάπως στην ομαλότητα, καθώς όλα θα μπουν σε πιο οικεία πορεία. Να δίνετε σημασία στις συμβουλές που θα σας δώσουν, οι άνθρωποι που πραγματικά εμπιστεύεστε και έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο. Αντιστοίχως, να είστε επιφυλακτικοί προς όσους μπορεί να σας χαμογελούν – αλλά πίσω από τη «σύμπραξή» τους υπάρχει φθόνος. Όπου και όταν τους εντοπίζετε, να είστε απόλυτα ειλικρινείς απέναντί τους. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μην διστάσετε να συμμαχήσετε με άτομα που δεν συμπαθείτε – αρκεί αυτό να μην βλάπτει τους στόχους σας. Όσοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να προσεγγίσετε τους υψηλά ιστάμενους και να θέσετε τα ζητούμενά σας με ρεαλιστικά επιχειρήματα!

ζώδια Παρθένος Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το μέσο του μήνα έχει τη δυναμική να εξομαλύνει την ατμόσφαιρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ειδικά όσο αφορά το σπιτικό σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για μια ολική καθαριότητα ή και ανακαίνιση. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, αυτή είναι η πιο άρτια στιγμή να εντείνετε την αναζήτηση καινούργιας στέγης. Τα άστρα σας συστήσουν να μην πάρετε καμία σημαντική απόφαση μόνοι σας αυτή την περίοδο. Να ζητήσετε βοήθεια και στήριξη από τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Έτσι θα ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητά σας!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, αναμένεται να είναι το πιο αποδοτικό διάστημα του μήνα. Αν και θα υπάρξουν θεμελιώδεις αλλαγές στην επαγγελματική αρένα, δεν πρόκειται να σας επηρεάσουν αν δεν το επιλέξετε εσείς… Όσοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα αναλύοντας όσα τεκταίνονται: Να είστε προσεκτικοί παρατηρητές και ακροατές. Αλλά όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, να αναζητάτε τις καινούργιες ευκαιρίες επένδυσης. Σε κάθε περίπτωση, όλοι θα καταφέρετε να αυξήσετε τώρα τα έσοδά σας!

Σε προσωπικό επίπεδο, στα τέλη του μήνα θα σας προσεγγίσουν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις. Κάποιες μπορεί να προέλθουν από παλιούς φίλους ή μακρινούς συγγενείς: Σε αυτές να δώσετε περισσότερη σημασία. Τις υπόλοιπες ας τις χειριστείτε με την ανάλογη επιφύλαξη. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι δεν πρέπει να παραμελείτε το ταίρι σας. Να του αφιερώνετε χρόνο και να ακούτε τις προτάσεις ή τις συμβουλές του. Να ξέρετε ότι ο Φεβρουάριος έχει τη διάθεση να σας διανοίξει νέους ορίζοντες, γι’ αυτό μην προσκολλάστε στα τωρινά σας δεδομένα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11