Ζώδια Προβλέψεις 01/12 Παρασκευή Ερωτικές

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Προβλέψεις 01/12 Παρασκευή Ερωτικές.

Ζώδια Προβλέψεις 01/12 Παρασκευή Κριός .

Θα επωφεληθείτε αν εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να εκφράσετε ακριβώς πώς αισθάνεστε για την τρέχουσα σχέση σας.

Δεν έχετε συχνά την ευκαιρία να μιλήσετε εις βάθος για ορισμένα ζητήματα που θα μπορούσαν ακόμη και να οδηγήσουν σε χωρισμό. Έχετε πολλά να συζητήσετε. Και σίγουρα αξίζει τον κόπο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε ένα ραντεβού με το αντικείμενο του πόθου σας. Σίγουρα έχετε τον τρόπο σας με τις λέξεις, και σίγουρα θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε στο έπακρο. Απλώς μην υπερβάλλετε.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να ανακαλέσετε μερικά από αυτά που έχετε ήδη πει όταν ανακαλύψετε ότι αυτό το άτομο έχει τα δικά του ελαττώματα και αδυναμίες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Προβλέψεις 01/12 Παρασκευή Δίδυμοι

Δεν έχει νόημα να χάσετε την ευκαιρία να μοιραστείτε πώς νιώθετε για κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Θα βγείτε από το καβούκι σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνετε μεγαλόστομες δηλώσεις πάθους από την αρχή. Απλώς αφήστε τον/την να σας κοιτάξει στα μάτια και αφήστε το βλέμμα σας να εκφράσει το πώς νιώθετε. Μην τα χαλάσετε όμως όλα, ξεσπώντας σε κλάματα! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Πρέπει να ζωντανέψετε κάπως την κοινωνική σας ζωή. Ίσως και οι δύο νιώθετε ότι το περιβάλλον σας έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, σας περιορίζει τον τελευταίο καιρό. Να είστε τολμηροί και ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες, καθώς μπορεί κάλλιστα να οδηγήσουν σε μερικές καταπληκτικές νέες επαφές. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tilefonikes-provlepsis

Λέων

Είναι καιρός να κάνετε ένα διάλειμμα από το συνηθισμένο βαρύ σας πρόγραμμα και να αποφασίσετε πού θα θέλατε να πάτε για μια βραδιά διασκέδασης. Σπάστε όλους τους κανόνες που έχετε βάλει εσείς στον εαυτό σας και προχωρήστε πέρα από τα όρια που σας κρατούν δεμένους σε έναν περιορισμένο κοινωνικό κύκλο. Υπάρχει ένας ολόκληρος συναρπαστικός κόσμος εκεί έξω για να εξερευνήσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Μερικές ενδιαφέρουσες πόρτες θα ανοίξουν για εσάς σήμερα, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν αποφασίσετε να πάτε κάπου δεν έχετε ξαναπάει, θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Εάν είναι δυνατόν, δοκιμάστε ένα μέρος όπου μπορείτε να μάθετε κάτι νέο και συναρπαστικό, καθώς εκεί μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α, που σας αρέσει σε πολλά επίπεδα. Μην ντρέπεστε, προχωρήστε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zvdia-yy

Ζώδια Προβλέψεις 01/12 Παρασκευή Ζυγός

Για μια φορά στη ζωή σας μπορείτε να ρίξετε αυτόν τον σοβαρό και αινιγματικό τοίχο σιωπής που συνήθως σας περιβάλλει όπου κι αν πάτε. Χαλαρώστε και μην βλέπετε κάθε άτομο που σας πλησιάζει ως πιθανό εχθρό. Μπορείτε πραγματικά να μιλήσετε πιο ανοιχτά και ελεύθερα χωρίς να χρειάζεται να παίξετε αυτά τα παιχνίδια δύναμης στα οποία συνήθως διαπρέπετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο ενώ βρίσκεστε στο γυμναστήριο της περιοχής σας ή παίζετε κάποιο άθλημα. Ό,τι κι αν κάνετε, μην μείνετε μέσα βλέποντας τηλεόραση. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της ημέρας ως ιδανική ευκαιρία για να ξεπεράσετε μερικά εμπόδια και να εντυπωσιάσετε κάποιον/α με την ανεπιτήδευτη γοητεία σας και την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό προσφέρει την απαραίτητη δόση χιούμορ που λείπει από την σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας περνάτε δύσκολα, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της μέρας για να συναντηθείτε με φίλους, να παίξετε και να γελάσετε. Θα βελτιώσει όλες τις πτυχές της σχέσης σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να κανονίσετε μια συνάντηση με στενούς φίλους, και επίσης για να τολμήσετε να προσκαλέσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο με το οποίο φλερτάρετε εδώ και αρκετό καιρό. Η ενέργεια της μέρας ευνοεί τις αποκαλύψεις. Πείτε του/της πώς αισθάνεστε και δεν θα το μετανιώσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-fotia

Ζώδια Προβλέψεις 01/12 Παρασκευή Υδροχόος

Θα περάσετε υπέροχα σε μια μικρή κοινωνική συγκέντρωση σήμερα. Μιλήστε ακόμη και σε άτομα, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα κάνατε τον κόπο να γνωρίσετε. Μια επαφή μπορεί να σας ανοίξει πόρτες σε νέα ενδιαφέροντα και τελικά σε μια νέα σχέση. Ρισκάροντας και τολμώντας μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να μάθετε πώς νιώθετε πραγματικά για τη σχέση σας με τον/την σύντροφο σας. Εάν είχατε ανάμεικτα συναισθήματα για λίγο, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι ακριβώς σας ενοχλεί. Μπορεί να είναι μόνο ένα δευτερεύον ζήτημα που γιγαντώνεται χωρίς λόγο, δημιουργώντας μια αίσθηση αποξένωσης ανάμεσά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος