Ζώδια Προβλέψεις 03/09 Σάββατο Ερωτικές

zwdia-erwtikes-7-8-14

Ζώδια Προβλέψεις 03/09 Σάββατο Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 03/09 Σάββατο Κριός .

Η συζήτηση για τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορεί να σας φέρνει σε αμηχανία. Λατρεύετε τη δουλειά ακόμα και όταν βρίσκεστε σε διακοπές και αγαπάτε την οργάνωση και την πειθαρχία.

Σίγουρα έχετε οργανώσει έτσι την δουλειά σας σήμερα ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε σε κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα. Αφήστε τις ανησυχίες σας στην άκρη και διασκεδάστε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Πολλές όμορφες αναμνήσεις μπορεί να ξυπνήσουν σήμερα. Έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε στο παρελθόν και ίσως να επικοινωνήσετε με άτομα που γνωρίζατε ή κάποιον/α παλιό σας έρωτα.

Μπορεί να συναντήσετε ξανά ένα σχεδόν ξεχασμένο αλλά οικείο πρόσωπο, το οποίο πυροδοτεί μια συναισθηματική ανάμνηση. Μην την αγνοήσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Προβλέψεις 03/09 Σάββατο Δίδυμοι

Ξαφνικά βρίσκετε έναν λόγο να ψάξετε την ατζέντα σας ή να ξανακοιτάξετε παλιές φωτογραφίες που αφορούν μια ανάμνηση που στοιχειώνει την σκέψη σας τον τελευταίο καιρό. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σας κάνει να ξανασκεφτείτε τον λόγο για τον τερματίστηκε η σχέση σας. Ίσως ήρθε η ώρα να συναντηθείτε ξανά και να δείτε αν κάτι έχει αλλάξει ή αν θα μπορούσε να αλλάξει στο μέλλον. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια σύγκρουση που σχετίζεται με την δυσκολία να διαχωρίσετε την επαγγελματική από την προσωπική σας ζωή. Η δημόσια και κοινωνική σας εικόνα μπορεί να προκαλεί πρόβλημα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με συζήτηση, και επίσης με το να αφιερώσετε πραγματικά χρόνο για να ακούσετε ο ένας τον άλλον. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Tράπουλα SFIGGA 05-11/09 Επανασυνδέσεις – Δεσμεύσεις – Χωρισμοί

taro-zodia-098

Λέων

Η επιθυμία να έρθετε σε επαφή με τον/την σύντροφό σας είναι ιδιαίτερα ισχυρή σήμερα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μια σύγκρουση που καραδοκεί, στην πραγματικότητα σας φέρνει πιο κοντά μεταξύ σας. Οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα, σας οδηγούν στο να πάρετε μια απόφαση που αφορά το μέλλον σας. Μια ευχάριστη αλλαγή είναι στο δρόμο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ένα δίλημμα που αφορά τον/την αγαπημένο/η σας. Παρόλο που και εκείνος/η μπορεί επίσης να βρίσκεται σε σύγχυση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακούσετε την καρδιά σας και να ενεργήσετε ανάλογα. Εάν λειτουργήσετε με την λογική, θα μπερδευτείτε περισσότερο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Προβλέψεις 03/09 Σάββατο Ζυγός

Μπορείτε εν λευκώ να κάνετε ό, τι θέλετε, με έναν όρο: πρέπει να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας την αλήθεια για ένα θέμα για το οποίο αισθάνεστε λίγο ένοχοι. Κάντε μια ήρεμη συζήτηση στο σπίτι και το θέμα θα επιλυθεί σε χρόνο ρεκόρ. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε την βραδιά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Σαν να μην είχατε ήδη αρκετά στο μυαλό σας, σήμερα προκύπτει μια σύγκρουση συμφερόντων. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο πώς θα επιλύσετε κάποια ζητήματα στην σχέση σας ώστε να επανέλθει η αρμονία. Χρειάζεται επίσης να δώσετε περισσότερη σημασία στην εκκολαπτόμενη καριέρα σας. Εάν μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο, θα έχετε μια υπέροχη μέρα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tarw-taro-xartomanteia

Τοξότης

Το παρελθόν φαίνεται να κυριαρχεί στο παρόν σήμερα, και το παρόν κοιτάζει με λαχτάρα προς το μέλλον. Μια συγκεκριμένη ιδέα μπαίνει στο επίκεντρο και μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια του/της συντρόφου σας για να την κάνετε υλοποιήσιμη. Δυο μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μαζί αυτό που έρχεται. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Το παρελθόν φαίνεται να επιστρέφει φέρνοντας συναισθήματα νοσταλγίας, καθώς ένας φίλος ή σύντροφος κάνει και πάλι την εμφάνισή του στην ζωή σας. Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη συνάντηση, καθώς τώρα το πιθανότερο είναι ότι έχετε πολλά περισσότερα κοινά από ό, τι στο παρελθόν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Tράπουλα SFIGGA 05-11/09 Επανασυνδέσεις – Δεσμεύσεις – Χωρισμοί

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Προβλέψεις 03/09 Σάββατο Υδροχόος

Η λέξη-κλειδί της σημερινής μέρας είναι συνεργασία. Εάν υπήρξε μια σύγκρουση το τελευταίο διάστημα, μπορείτε να την επιλύσετε λέγοντας ο ένας τον άλλον πώς αισθάνεστε για ορισμένα ζητήματα και αποφασίζοντας ότι θα θέλατε να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να ξεκινήσει η διαδικασία της θεραπείας. Με λίγη καλή θέληση, όλα γίνονται. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας χόμπι σήμερα, το οποίο είναι μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση. Έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας με τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά μπορεί επίσης να χρειαστεί να μιλήσετε συγκεκριμένα για ένα θέμα από το παρελθόν που έχει στοιχειώσει και τους δύο σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot