Ζώδια Προβλέψεις 04/1 Τετάρτη Ερωτικές

zwdia-erwtikes-7-8-14

Ζώδια Προβλέψεις 04/1 Τετάρτη Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 04/1 Τετάρτη Κριός .

Ξέρετε πώς είναι η δημιουργική διαδικασία. Εκεί που νομίζατε ότι όλα πάνε λάθος, κάτι συμβαίνει και όλα βρίσκουν την θέση τους.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αίσθηση σύγκρουσης σε μια συγκεκριμένη σχέση. Αλλά, εκεί που νομίζατε ότι όλα θα καταρρεύσουν, ξαφνικά κάτι γίνεται και αλλάζουν μαγικά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να επιλύσετε ορισμένα ζητήματα στην σχέση σας.

Αλλά σας παροτρύνει επίσης να λάβετε μέτρα για να βάλετε λίγη περιπέτεια στον δεσμό σας.

Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει να επιτύχετε μια συγκεκριμένη ισορροπία για να μπορέσετε να κατακτήσετε την ευτυχία. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ζώδια Προβλέψεις 04/1 Τετάρτη Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να επιτύχετε την ισορροπία στην σχέση σας, αλλά αν επιμείνετε θα τα καταφέρετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι μπορεί και οι δύο να έχετε να διεκπεραιώσετε συγκεκριμένες υποχρεώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα περάσετε πολύ χρόνο μεταξύ σας. Κανονίστε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο για να γιορτάσετε την αγάπη σας και να υπενθυμίσετε πόσο εκτιμά ο ένας τον άλλον. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο που κρατάγατε σε απόσταση για αρκετό καιρό, αλλά παρόλα αυτά σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να φανείτε κάπως επιθετικοί λόγω του πάθους σας και να τον/την τρομάξετε. Προσπαθήστε να είστε πιο χαλαροί! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Λέων

Σήμερα μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το παρακάνετε σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή και αυτό σίγουρα δεν θα κάνει τα πράγματα καλύτερα, όπως ίσως ελπίζατε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να νιώθετε ότι αν διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας, θα λάβετε κάποιο είδος ανταμοιβής. Στην πραγματικότητα, καλό θα ήταν τώρα να είστε πιο φειδωλοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Σήμερα θα προσπαθήσετε να κάνετε ένα άλλο άτομο να δει τα πράγματα με τον τρόπο σας. Και ακριβώς εκεί που νομίζατε ότι τον/την έχετε κάνει να συμφωνήσει, σας παρουσιάζει άλλη μία αντίρρηση ή κριτική. Θα χρειαστεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας αλλά μην τα παρατάτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Προβλέψεις 04/1 Τετάρτη Ζυγός

Σήμερα θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο από το κανονικό για να πάρετε τις απαντήσεις που αναζητάτε. Το πρόβλημα είναι ότι αν κάποιος/α σας αποφεύγει σκόπιμα, δεν θα έχετε την ψυχικά κατάσταση για να τον/την αντιμετωπίσετε. Από την άλλη πλευρά, δεν θα βοηθήσει εάν προσπαθήσετε να τον/την πιέσετε να σας δώσει πληροφορίες. Βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε την λογική και την ψυχραιμία σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει στο προσκήνιο κάποια σημαντικά ζητήματα που αφορούν την σχέση σας. Ξέρετε ότι έχει πολλές δυνατότητες, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που όσο και αν θέλετε δεν μπορείτε να το αγνοήσετε. Θα βοηθούσε αν μπορούσατε να συναντηθείτε και να μιλήσετε ανοιχτά για αυτό, καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zvdia-75

Τοξότης

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και υπάρχει πιθανότητα να σκεφτείτε ή να υποπτευθείτε τα χειρότερα σχετικά με την συμπεριφορά του/της αγαπημένου/ης σας. Καλό θα ήταν να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να συζητήσετε, αρκεί να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, δώστε λίγο χώρο ο ένας στον άλλο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα κάποιο ξεχωριστό άτομο. Αλλά θα πρέπει να είστε πιο τολμηροί από ό, τι στο παρελθόν. Πρώτον, δεν έχει νόημα να κατηγορείτε τον εαυτό σας για όλες εκείνες τις φορές που θα μπορούσατε να κάνετε μια κίνηση και δεν την κάνατε. Και δεύτερον, πρέπει να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και την γοητεία σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis

Ζώδια Προβλέψεις 04/1 Τετάρτη Υδροχόος

Σήμερα έχετε την τάση να επικεντρωθείτε σε όλους τους λόγους για τους οποίους μια συγκεκριμένη σχέση δεν λειτουργεί, αντί να τολμήσετε να εξετάσετε όλες τις πιθανές επιλογές που είναι ανοιχτές για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει μια μικρή σύγκρουση, αλλά δεν θα βοηθήσει σε τίποτα αν δεν επικεντρωθείτε στην ευρύτερη εικόνα. Πρέπει να αλλάξετε την προοπτική σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ξεφύγετε από μια ρουτίνα που μπορεί να σας έχει εμποδίσει να εκφράσετε ακριβώς πώς αισθάνεστε. Αφήνετε τις σκέψεις του φόβου και της αποτυχίας να σας εμποδίσουν και αισθάνεστε ότι θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας. Τώρα θα πρέπει να φανείτε τολμηροί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66