Ζώδια Προβλέψεις 05/04 Παρασκευή Ερωτικές

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Ζώδια Προβλέψεις 05/04 Παρασκευή Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 05/04 Παρασκευή Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι βρίσκεστε στο απόγειο της σχέσης σας. Εξακολουθείτε να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε ο ένας τον άλλον αλλά και να κατανοήσετε ο ένας τα κίνητρα του άλλου.

Ανταλλάσσετε ακόμη μικρά δωράκια και ψιθυρίζετε γλυκόλογα κρυφά από τους άλλους. Απολαύστε αυτή την τόσο ρομαντική φάση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Παρόλο που η καρδιά σας χτυπά σαν ταμπούρλο κάθε φορά που πλησιάζετε αυτό το άτομο, σήμερα καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στο πώς θα το προσεγγίσετε.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τη θετική και την αρμονική επικοινωνία, αλλά με την μορφή ενός απαλού αγγίγματος και όχι μιας παθιασμένης κίνησης. Κάντε κάτι χαλαρό μαζί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Προβλέψεις 05/04 Παρασκευή Δίδυμοι

Είναι καλύτερα να αναλάβετε το ρίσκο και να εκφράσετε πώς αισθάνεστε για κάποιο άτομο σήμερα, παρά να προσποιηθείτε ότι δεν αισθάνεστε τίποτα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν είστε ειλικρινείς. Η αλήθεια είναι ότι το άτομο αυτό είναι πιο επιφυλακτικό από εσάς. Κάποιος από τους δυο σας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση, αλλιώς τίποτα δεν θα συμβεί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την ερωτική σας ζωή. Αν αναρωτιόσασταν πώς θα κάνετε τον/την σύντροφό σας να δεσμευτεί περισσότερο στην σχέση σας αλλά δεν θέλατε να ανοιχτείτε πολύ γιατί φοβάστε την απόρριψη, πάρτε κουράγιο. Σήμερα έχετε τόσο μεγάλο θάρρος που σχεδόν δεν ενδιαφέρεστε για το ποια θα είναι η απάντησή του/της. Εξάλλου, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tilefonikes-provlepsis

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναλάβετε δράση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια συναρπαστική συζήτηση με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει που θα μπορούσε να καταλήξει σε ραντεβού. Η χημεία ανάμεσα σας είναι αδιαμφισβήτητη. Εκμεταλλευτείτε την γοητεία σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενθαρρύνει τη δεκτικότητα και τον πειραματισμό. Γενικά, είστε ανοιχτόμυαλοι ως άτομα αλλά μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχετε κολλήσει σε μια ρουτίνα, βλέποντας τις μέρες και τις εβδομάδες να περνούν με τον ίδιο τρόπο, χωρίς εκπλήξεις και ανατροπές. Αναλάβετε δράση και ανακαλύψτε ξανά την περιπετειώδη φύση σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Προβλέψεις 05/04 Παρασκευή Ζυγός

Μια συζήτηση που κάνατε πρόσφατα με κάποιο ξεχωριστό άτομο σας έκανε να τον καταλάβετε καλύτερα και σας έφερε πιο κοντά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό απαιτεί τώρα να κάνετε κάτι για να διασφαλίσετε αυτό που καταφέρατε με τόση προσπάθεια. Κάντε του/της μια πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Οργανώστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με κάποιον/α που έχει μια πολύ ζεστή, έντονη και ενθουσιώδη φιλοσοφία ζωής. Αυτή η σύνδεση θα κάνει πολύ καλό και στους δυο σας. Αυτό το άτομο θα ωφεληθεί από την ικανότητά σας να βλέπετε πιο λογικά τις καταστάσεις και να σχεδιάζετε μια πορεία δράσης, ενώ εσείς θα επωφεληθείτε από την παθιασμένη στάση του, δοκιμάζοντας νέα πράγματα και υπερνικώντας τους φόβους σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Τοξότης

Μερικές φορές μπορεί να βυθιστείτε τόσο βαθιά στα συναισθήματά σας, που να αμελήσετε να δείτε αν κινείστε ακόμη προς την σωστή κατεύθυνση ή αν έχετε εκτροχιαστεί. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι θα ήταν καλό να κάτσετε και να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας μερικά από τα σχέδιά σας με μια νέα προοπτική. Αυτό, από μόνο του, θα σας δώσει κάτι να περιμένετε από το μέλλον. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Δεν θα δυσκολευτείτε να αποπλανήσετε σήμερα τον/την διανοούμενο/η της παρέας, με λίγη βοήθεια από τον σημερινό πλανητικό σκηνικό. Ξέρετε ότι σας βρίσκει γοητευτικούς αλλά η φύση του/της δεν του/της επιτρέπει να εκφράσει τα συσσωρευμένα του/της συναισθήματα. Προφανώς χρειάζεται λίγη βοήθεια, την οποία σίγουρα σκοπεύετε να του/της προσφέρετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-66

Ζώδια Προβλέψεις 05/04 Παρασκευή Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ίσως χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια για να πείτε σε κάποιο άτομο το πώς αισθάνεστε. Έχει καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε και αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο για εσάς, αλλά αυτήν τη στιγμή περνά μια ελαφρώς εγωκεντρική φάση. Θα χρειαστεί να κάνετε κάτι ριζοσπαστικό για να του/της κεντρίσετε το ενδιαφέρον. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Δεν είστε ιδιαίτερα συναισθηματικά άτομα αλλά το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να είστε αποστασιοποιημένοι και εμπλεκόμενοι ταυτόχρονα, κάτι που δυσκολεύεστε να χωνέψετε. Ξέρετε τι θέλετε να πείτε σε αυτόν/αυτήν που αγαπάτε, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις. Πάρτε τον χρόνο σας και θα το βρείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος