Ζώδια Προβλέψεις 05/06 Κυριακή Ερωτικές

imerisies-2414-zvdia

Ζώδια Προβλέψεις 05/06 Κυριακή Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 05/06 Κυριακή Κριός .

Καθώς παίρνετε τα πάντα πολύ σοβαρά, από το πλύσιμο των πιάτων μέχρι την ερωτική σας ζωή, το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σημαίνει ότι θέλετε να επισημοποιήσετε μια σχέση που μέχρι τώρα ήταν περιστασιακή.

Προφανώς απολαμβάνετε ιδιαίτερα ο ένας την παρέα του άλλου και πλέον ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να εμπλακείτε σε μια πιο μόνιμη κατάσταση. Πείτε σε αυτό το άτομο ακριβώς πώς νιώθετε.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

zodia-taro-45

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει ένα αίσθημα σταθερότητας και ασφάλειας όσον αφορά την τελευταία σας σχέση.

Μπορεί να νιώθετε πλέον ότι βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση για να προτείνετε να κάνετε ορισμένα σχέδια μαζί σαν ζευγάρι.

Μόλις κάνετε αυτά τα πρώτα δοκιμαστικά βήματα μαζί θα νιώσετε την αυτοπεποίθηση για να καταστρώσετε μεγαλύτερα σχέδια στο μέλλον.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Προβλέψεις 05/06 Κυριακή Δίδυμοι

Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα είναι κάπως ασαφή ανάμεσα σε εσάς και το τελευταίο σας φλερτ. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μέχρι το τέλος της μέρας θα αισθάνεστε πολύ πιο ασφαλείς. Ίσως ο/η σύντροφός σας να σας αγοράσει ένα υπέροχο δώρο ή να σας γράψει ένα μήνυμα που δεν θα αφήνει καμία αμφιβολία για το πώς αισθάνεται.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να υπερασπιστείτε τις αρχές και τις αξίες σας. Εάν μέχρι τώρα δεν έχετε πει κουβέντα, ενώ από μέσα σας επικρίνετε ορισμένες από τις στάσεις και τα πρότυπα συμπεριφοράς που επιδεικνύει πρόσφατα ο/η σύντροφός σας, ήρθε η ώρα να μιλήσετε. Εάν συνεχίσετε να καταπιέζετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, θα υποφέρετε τόσο εσείς όσο και η σχέση σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 06-12/06 Προσοχή για το άμεσο μέλλον των σχέσεων!

tarw-taro-xartomanteia

Λέων

Τα πρακτικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που εσείς και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει να συζητήσετε, τα οποία θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε στην επόμενη φάση ενός κοινού έργου. Είναι σημαντικό να οργανώσετε τη μέρα σας μαζί για να πετύχετε αυτά που πρέπει να κάνετε.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι ίσως χρειαστεί να αναλώνεστε λιγότερο σε φαντασιώσεις και άσκοπες συζητήσεις και να επιδιώξετε περισσότερο σχεδιασμό και σαφήνεια στην ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Εάν μέχρι τώρα αφήνατε τα πάντα στην τύχη και απλά ακολουθούσατε την ροή των πραγμάτων, πλέον βλέπετε ότι δεν φέρνει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ξαφνικά θέλετε περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Προβλέψεις 05/06 Κυριακή Ζυγός

Δεν είστε κακοί, απλά όταν θυμώνετε δεν ξέρετε τι κάνετε και τι λέτε. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσετε κάτι το οποίο σας ενοχλεί στην σχέση σας εδώ και αρκετό καιρό. Μόλις το βγάλετε από μέσα σας, θα μπορέσετε να ξαναβρείτε τους εαυτούς σας και την μαγεία ανάμεσά σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

 Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι νιώθετε κάτι παραπάνω από αποφασισμένοι για να μάθετε πώς αισθάνεται κάποιο συγκεκριμένο άτομο για εσάς. Εάν δεν είστε σε μια μόνιμη σχέση, αλλά έχετε σημειώσει πρόοδο με το τελευταίο σας φλερτ, τότε φυσικά θα θέλετε να μάθετε τι να περιμένετε στη συνέχεια. Μπορεί να είναι καιρός για μια εις βάθος συζήτηση σχετικά με το πώς νιώθετε και οι δύο για το ενδεχόμενος μιας βαθύτερης δέσμευσης.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης

Μια αίσθηση έντασης και σύγκρουσης σήμερα κάνει το κλίμα στην σχέση σας πιο τεταμένο από ό,τι συνήθως. Και οι δύο θα νιώσετε την ανάγκη να πείτε τη γνώμη σας, κάτι που θα μπορούσε να εξελιχθεί για καλό. Για το μόνο που μπορεί να ανησυχείτε είναι το πώς θα πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, ώστε να μην οδηγηθείτε στα άκρα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι νιώθετε αρκετά δυνατοί συναισθηματικά, ώστε να δεσμευτείτε πιο βαθιά με κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να είστε ειλικρινείς για τα βαθύτερα συναισθήματά σας και για το τι οραματίζεστε να συμβεί μεταξύ σας στο μέλλον. Επειδή τείνετε να αποφεύγετε την υπερβολική ένταση και προτιμάτε να ασχολείστε με πιο ελαφρά και ανώδυνα θέματα, μπορεί να δώσετε λάθος εντύπωση.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 06-12/06 Προσοχή για το άμεσο μέλλον των σχέσεων!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Προβλέψεις 05/06 Κυριακή Υδροχόος

Δεν είναι καλό να κρύβετε τα πραγματικά σας συναισθήματα πίσω από μια μάσκα αδιαφορίας ή ακόμα και κυνισμού. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά πρέπει να πείτε και πώς θα το πείτε. Εάν προσπαθήσετε να αποκρύψετε ορισμένες πτυχές της αλήθειας, τότε μπορεί να μην έχετε τα ίδια αποτελέσματα όπως αν πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι ήρθε ο καιρός να σοβαρευτείτε, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Έχετε την τάση να περνάτε πολύ χρόνο κάνοντας πλάκα και παίρνοντας τα πράγματα ως μια μεγάλη περιπέτεια. Θα ωφεληθείτε αν δώσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο περισσότερη αίσθηση ασφάλειας. Μέχρι τώρα η συμπεριφορά σας τον/την έχει κάνει να μην είναι σίγουρος/η για το αν εννοείτε πραγματικά αυτά που λέτε. Δείξτε του/της ότι κάνει λάθος.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia