Ζώδια Προβλέψεις 07/05 Τρίτη Ερωτικές

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Προβλέψεις 07/05 Τρίτη Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 07/05 Τρίτη Κριός .

Οι άνθρωποι γύρω σας δεν μπορούν να ξέρουν πώς νιώθετε αν δεν τους το πείτε. Εάν επιμένετε να παραμένετε σιωπηλοί μπορούν να μαντέψουν μόνο – και το πιθανότερο είναι ότι θα κάνουν λάθος.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μιλήσετε ανοιχτά. Μιλήστε για τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος στην ερωτική σας ζωή. Είστε πολύ γοητευτικοί, σχεδόν ακαταμάχητοι. Εάν κάποιος/α μέχρι τώρα σας αντιστεκόταν, σήμερα δεν θα μπορέσει να σας ξεφύγει.

Εκπέμπετε μια αδιαμφισβήτητη αύρα αυτοπεποίθησης και χάρης που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποτύχετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Προβλέψεις 07/05 Τρίτη Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ήλιο και φως στην σχέση σας, κάτι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό περάσατε μια δύσκολη φάση με τον/την αγαπημένο /η σας. Για άλλη μια φορά η αγάπη που έχετε ο ένας για τον άλλον αποδεικνύεται πιο δυνατή από κάθε πρόκληση. Βγείτε κάπου ξεχωριστά για να το γιορτάσετε. Μερικές φορές το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει ζεστασιά και οικειότητα στην ερωτική σας ζωή. Διαπιστώνετε ότι πλησιάζετε σιγά – σιγά πιο κοντά στο άτομο με το οποίο ξεκινήσατε να βγαίνετε τελευταία και μάλιστα μέχρι το τέλος της αποψινής βραδιάς μπορεί να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε άλλο επίπεδο. Εκφραστείτε με ειλικρίνεια και όλα θα πάνε καλά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tarw-taro-xartomanteia

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να είστε ξανά μαζί με κάποιον/α με τον/την οποίο/α τσακωθήκατε πρόσφατα. Έχετε μετανιώσει για αυτό το περιστατικό από τότε που συνέβη και αναρωτιέστε τι θα μπορούσατε να κάνετε για να επανορθώσετε. Σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να τον/την ξαναδείτε και να συζητήσετε πιο ήρεμα τα θέματα που σας απασχολούν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Υπάρχει μεγάλη ζεστασιά γύρω σας σήμερα και η ενέργεια της μέρας σας βοηθά να την αξιοποιήσετε στο έπακρο. Όπου και αν πάτε εσείς και ο /η σύντροφός σας θα περάσετε καλά, αν και ίσως θα ήταν καλύτερο να περάσετε μια ρομαντική βραδιά μόνοι στο σπίτι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia shmera

Ζώδια Προβλέψεις 07/05 Τρίτη Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε μια πιο ανοιχτή και αυθόρμητη διάθεση και σας ενθαρρύνει να φανείτε τολμηροί και να πείτε στο άτομο που σας αρέσει πώς αισθάνεστε. Μην κρατάτε άλλο τα συναισθήματά σας μέσα σας. Μιλήστε ανοιχτά. Θα εκπλαγεί ευχάριστα όταν αποκαλύψετε την αλήθεια. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Ο ενθουσιασμός σας για ένα συγκεκριμένο άτομο και η άρνησή σας να εγκαταλείψετε το κυνήγι, παρόλο που τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ ελπιδοφόρα, θα σας βοηθήσουν τελικά να κερδίσετε την καρδιά του. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια συζήτηση μαζί του και να μοιραστείτε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Από εδώ και πέρα θα προχωρήσουν τα πράγματα μεταξύ σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο βαθιά νοιάζεστε για κάποιον/α. Καταλαβαίνετε επίσης ότι δεν πρόκειται να τον/την αφήσετε να φύγει μόνο και μόνο επειδή τον τελευταίο καιρό η σχέση σας έχει βαλτώσει. Η δύναμη των συναισθημάτων σας δεν θα το επιτρέψει αυτό. Έχετε μια υπέροχη ευκαιρία να επανορθώσετε και να ανανεώσετε τον μεταξύ σας δεσμό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η ερωτική σας ζωή θα αναβαθμιστεί αν υπάρχει στο προσκήνιο και λίγος ανταγωνισμός. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν είστε το μόνο άτομο που ενδιαφέρεται για κάποιο ξεχωριστό άτομο, θα παρακινηθείτε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και να αναδείξετε τις καλύτερες πλευρές του εαυτού σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-fotia

Ζώδια Προβλέψεις 07/05 Τρίτη  Υδροχόος

Θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σταματήσετε να καθυστερείτε να πάρετε μια απόφαση γιατί ξέρετε ότι έρχεται σε αντίθεση με τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας. Ωστόσο, αυτό σας προκαλεί περισσότερο άγχος. Καλύτερα να είστε ο εαυτός σας και να πείτε με ειλικρίνεια αυτό που σκέφτεστε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας να εκφράσετε πως αισθάνεστε για τις πρόσφατες ενέργειες του /της συντρόφου σας. Αντί να αισθάνεστε θυμωμένοι ή απογοητευμένοι και να προσποιείστε ότι όλα είναι εντάξει, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να επιτρέψετε στον/στην σύντροφό σας να δώσει εξηγήσεις. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065