Ζώδια Προβλέψεις 11/03 Σάββατο Ερωτικές

kerato-7-logoi-na-fugeis

Ζώδια Προβλέψεις 11/03 Σάββατο Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 11/03 Σάββατο Κριός .

Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να κάνετε για μια συγκεκριμένη σχέση που φαινόταν πολλά υποσχόμενη, αλλά έχει αρχίσει να σας κουράζει. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να νιώθετε νευρικότητα και ανασφάλεια.

Ωστόσο, θα μπορούσε κάλλιστα να πρόκειται για μια δύσκολη φάση που θα περάσει. Εν τω μεταξύ, δείτε τη θετική πλευρά: τα πράγματα από εδώ και πέρα μπορούν μόνο να βελτιωθούν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε σε ό, τι αφορά μια συγκεκριμένη σχέση και ταυτόχρονα σας προκαλεί την αίσθηση, ότι αυτό που κάνετε μπορεί να είναι λίγο πρόωρο.

Βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου φαίνεται να κάνετε ένα βήμα μπροστά και δύο βήματα πίσω.

Ίσως είναι καιρός να παραδοθείτε και να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Προβλέψεις 11/03 Σάββατο Δίδυμοι

Μπαίνετε στον πειρασμό να ακολουθήσετε μια διαφορετική προσέγγιση στην τρέχουσα σχέση σας, και ωστόσο ανησυχείτε ότι εάν το κάνετε, μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δυσκολεύει να πάρετε μια απόφαση. Το σίγουρο είναι ότι γνωρίζετε ότι χρειάζεται να προσπαθήσετε αν θέλετε να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της σημερινής μέρας για να πειραματιστείτε στην σχέση σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε διαφορετικές δραστηριότητες, να πάτε σε μέρη που συνήθως δεν πηγαίνετε και να βρείτε κάποιον τρόπο να βγείτε από την ρουτίνα σας. Η συνήθεια είναι ο εχθρός κάθε σχέσης. Να θυμάστε: Πέτρα που κυλάει δεν χορταριάζει. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 12-18/03 – Οι ερωτικές εξομολογήσεις θα ξαφνιάσουν!

μελλοντολόγος

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό βγάζει στην επιφάνεια τον περιπετειώδη εαυτό σας. Είστε διατεθειμένοι να κάνετε οτιδήποτε για να κερδίσετε ένα ραντεβού με το αντικείμενο του πόθου σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας, μην ακολουθήσετε την πεπατημένη. Κάντε κάτι αντισυμβατικό. Και πάνω από όλα, να είστε ο εαυτός σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Εάν αισθάνεστε κάπως απομακρυσμένοι από τον/την σύντροφό σας σήμερα, κατηγορήστε την ενέργεια της μέρας. Δεν σας αρέσει να αισθάνεστε δεσμευμένοι με οτιδήποτε, είτε πρόκειται για μια συνήθεια είτε για μια σχέση. Επομένως, ίσως είναι καλύτερο να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να διερευνήσετε τα κίνητρα, τις ελπίδες και τους φόβους σας. Να είστε έτοιμοι να εκπλαγείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia shmera

Ζώδια Προβλέψεις 11/03 Σάββατο Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει κάποιες ρωγμές στην σχέση σας. Αυτό θα αποβεί μοιραίο, μόνο αν προσπαθήσετε να τις καλύψετε χωρίς πρώτα να τις αντιμετωπίσετε και να τις θεραπεύσετε. Αναγνωρίστε το πρόβλημα και διαχειριστείτε το. Κάντε το πρώτο βήμα και σύντομα θα νιώσετε καλύτερα για τα πάντα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Αν θέλετε πραγματικά να συμβεί κάτι θετικό σήμερα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει την πιο ασυνήθιστη προσέγγιση για να το επιτύχετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει την αντισυμβατικότητα, ειδικά στις σχέσεις σας. Αν ψάχνετε κάποιον/α που να μοιράζεται τη μοναδική σας άποψη για τη ζωή, τότε μπορεί να φανείτε τυχεροί. Αλλά το πώς και το πού θα τον/την βρείτε θα είναι μια έκπληξη. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tarw-taro-xartomanteia

Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας θα φέρει αλλαγές στην τρέχουσα σχέση σας. Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι από τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό να ενεργήσετε με συγκεκριμένο τρόπο ή να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε. Σήμερα, όμως, θα ξυπνήσετε με μια επαναστατική διάθεση και αρνείστε να συνεργαστείτε. Ωστόσο, αυτό θα βελτιώσει τα θέματα μεταξύ σας, αντί να τα επιδεινώσει. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Η σκέψη και μόνο της καθημερινής σας ρουτίνας σας κάνει να μην θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε το ίδιο περιορισμένοι από την σχέση σας με τον/την σύντροφο σας. Να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για μια προσωρινή φάση, αλλά όσο διαρκεί αρπάξτε την ευκαιρία για να αλλάξετε οτιδήποτε φαίνεται να σας εμποδίζει να απολαύσετε την κοινή σας ζωή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Ζώδια Προβλέψεις 11/03 Σάββατο Υδροχόος

Ξέρετε ότι μπορείτε να τα πάτε καλύτερα στην ερωτική σας ζωή, αλλά κάτι φαίνεται να σας επαναφέρει συνεχώς σε μια παλιά σχέση που είναι οικεία, αλλά δεν σας ικανοποιεί πλήρως. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε σοβαρά τις επιλογές που έχετε και τους πιθανούς λόγους για τους οποίους συνεχίζετε να επαναλαμβάνετε το ίδιο μοτίβο. Κάντε κάτι για αυτό άμεσα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αισθάνεστε κάπως δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα σχέση σας. Ορισμένοι παράγοντες πέρα από τον έλεγχό σας σας βάζουν την ιδέα να την τερματίσετε και να προχωρήσετε παρακάτω, αλλά κάτι σας κρατάει πίσω. Ακόμη και αν αισθάνεστε μπερδεμένοι, θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση όσο το δυνατόν συντομότερα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA