Ζώδια Προβλέψεις 13/01 Σάββατο Ερωτικές

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Ζώδια Προβλέψεις 13/01 Σάββατο Ερωτικές.

Ζώδια Προβλέψεις 13/01 Σάββατο Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις πιο ευνοϊκές συνθήκες για ένα ραντεβού.

Με αυτό το άτομο γνωρίζεστε ήδη σε πλατωνική βάση, αλλά υπάρχουν ακόμη περιθώρια να αποκτήσετε μεγαλύτερη οικειότητα. Σε κάποιον τρίτο μπορεί να φαίνεστε σαν ξένοι αλλά εσείς δύο ξέρετε ότι δεν είναι έτσι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Τα πράγματα προχωρούν μάλλον αργά ή ακόμη και μένουν στάσιμα σε μια συγκεκριμένη σχέση και το τρέχον πλανητικό σκηνικό δεν βοηθά ιδιαίτερα.

Ακόμα κι αν θέλετε να κάνετε κάποιο είδος συμβιβασμού, ο/η σύντροφός σας δεν έχει την ίδια διάθεση. Πάρτε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Προβλέψεις 13/01 Σάββατο Δίδυμοι

Αν θέλετε να κερδίσετε την προσοχή του αντικειμένου του πόθου σας, θα πρέπει να πείτε κάτι. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει να τον/την πείσετε ότι ενδιαφέρεστε σοβαρά, και είστε ανεξάρτητοι, φιλόδοξοι και ικανοί να φροντίσετε τον εαυτό σας. Αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε πριν μπείτε σε αυτή την νέα σχέση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Οι σχέσεις παίρνουν μια νέα κατεύθυνση, λόγω της ενέργειας της σημερινής μέρας. Οι άνθρωποι γύρω σας δεν επιθυμούν πλέον να ακούν τις υποσχέσεις σας και να απογοητεύονται στην συνέχεια. Με όποιον και αν εμπλακείτε τώρα θα περιμένει να κρατήσετε τον λόγο σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

chartomantia-098

Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει μεγάλη επιτυχία σε ρομαντικές και επαγγελματικές σχέσεις. Δεδομένου ότι δεν βιάζεστε να κάνετε κάτι αν δεν το εξετάσετε με προσοχή, και έχετε μια πρακτική στάση απέναντι στην αγάπη και τις σχέσεις, θα βρείτε την σημερινή μέρα ιδιαίτερα ικανοποιητική. Με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μοιράζεστε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Σήμερα θα δυσκολευτείτε να βρείτε ικανοποίηση στις συζητήσεις που θα κάνετε. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν άτομα που θαυμάζετε για να συζητήσετε απλά δεν σας ταιριάζει η υπερβολικά πρακτική τους προσέγγιση. Κρίμα, γιατί έτσι μπορεί να χάσετε κάποιον/α πολύ ξεχωριστό/ή! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Προβλέψεις 13/01 Σάββατο Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να βγείτε ραντεβού με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Αλλά μην περιμένετε ένα βράδυ γεμάτο αγάπες και λουλούδια. Μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια συζήτηση με πιο πεζά θέματα. Ωστόσο, σίγουρα θα θελήσετε να συναντηθείτε ξανά, καθώς θα αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς ο ένας με τον άλλον. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα φέρνει μαζί της μια αίσθηση έλξης για κάποιο άτομο που γνωρίζετε και βρίσκεται σε θέση εξουσίας. Ακόμη είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να προχωρήσει η σχέση μεταξύ σας, αλλά προς το παρόν είστε ευχαριστημένοι που ανακαλύπτετε πόσα κοινά ενδιαφέροντα έχετε μεταξύ σας. Το τι θα κάνετε στη συνέχεια εξαρτάται αποκλειστικά από τη συνείδησή σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

astrologia-provlepseis-44

Τοξότης

Τον τελευταίο καιρό απολαμβάνετε την ερωτική σας ζωή και η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει πιο κοντά σε ένα άλλο άτομο έστω και με αργούς ρυθμούς. Το προτιμάτε έτσι, καθώς σας δίνει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια σε κάθε βήμα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να διστάζετε να διακόψετε μια συγκεκριμένη σχέση. Έχετε συνηθίσει αυτό το άτομο και αισθάνεστε ασφαλείς γιατί έχετε μάθει τις αντιδράσεις του, τις συνήθειες τους και τους τρόπους του. Έτσι αντιλαμβάνεστε τα πράγματα σήμερα, αύριο όμως η προοπτική σας θα αλλάξει. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Προβλέψεις 13/01 Σάββατο Υδροχόος

Αν ψάχνετε την τέλεια σχέση, μην βιάζεστε. Οι μόνες σχέσεις που έχουν ελπίδα είναι εκείνες που έχουν ήδη ξεκινήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και όπου μπορείτε ήδη να μαντέψετε ακριβώς τι πρόκειται να κάνει ο/η σύντροφός σας, Εάν δεν θέλετε εκπλήξεις, περιμένετε λίγο ώστε να έρθουν πιο ευνοϊκές συνθήκες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Σήμερα έχετε την εντύπωση ότι κάποιο άτομο που θαυμάζετε είναι αδιάφορο και απόμακρο. Αλλά το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι στην πραγματικότητα έχει γοητευθεί από την ζεστασιά και τον ενθουσιασμό σας. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον αισθάνεται νευρικότητα και διστάζει να μπει σε μια σχέση τόσο γρήγορα. Κάντε λίγη υπομονή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia