Ζώδια Προβλέψεις 15/01 Δευτέρα Ερωτικές

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Ζώδια Προβλέψεις 15/01 Δευτέρα Ερωτικές.

Ζώδια Προβλέψεις 15/01 Δευτέρα Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να νιώθετε ότι δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να βρείτε έναν/μία ερωτικό/ή σύντροφο.

Μπορεί να έχετε μπουχτίσει από τα αποτυχημένα ραντεβού και τις ερωτικές περιπέτειες. Μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Σε λίγες μέρες μάλλον θα έχετε υιοθετήσει μια πιο αισιόδοξη άποψη. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Μέρες σαν την σημερινή έχετε την τάση να νιώθετε αυτολύπηση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δυσκολεύει τη ζωή, επειδή δεν μπορείτε να βρείτε κανέναν που να είναι πρόθυμος να ασχοληθεί μαζί σας, έστω και για μια γρήγορη συνομιλία στο τηλέφωνο.

Τόσο οι φίλοι σας όσο και ο/η σύντροφός σας είναι απασχολημένοι με τα δικά τους θέματα και δεν σας δίνουν ιδιαίτερη προσοχή. Αλλά μην ανησυχείτε – αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκέσει για πάντα! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Προβλέψεις 15/01 Δευτέρα Δίδυμοι

Η ενέργεια της σημερινής μέρας θα βγάλει τον χειρότερο σας εαυτό τόσο σε εσάς όσο και στον/στην σύντροφό σας – αν την αφήσετε. Και οι δύο αισθάνεστε έτοιμοι να απαντήσετε σε οποιαδήποτε πρόκληση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένταση και συγκρούσεις. Ωστόσο, θα μπορούσατε να το γυρίσετε και αντί να μπείτε σε αυτή την διαδικασία να εκτονώσετε την ένταση πηγαίνοντας για έναν περίπατο ή παίζοντας κάποιο σπορ. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά αντί να απομακρυνθείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Όταν χάνετε την ψυχραιμία σας, φτάνετε στα όρια της υπερβολής καθώς δυσκολεύεστε να συμβιβαστείτε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προκαλεί εντάσεις και συγκρούσεις και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην ενδώσετε σε προκλήσεις. Επίσης προσέξτε τα σχόλια που θα κάνετε, καθώς μπορεί να παρερμηνευθούν με ολέθρια αποτελέσματα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tarw-taro-xartomanteia

Λέων

Μερικές φορές χρειάζεται μια ασυνήθιστα έντονη δύναμη για να βγάλει από την μέση ένα εμπόδιο, που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο θυμωμένοι είστε για μία κατάσταση που επικρατεί στην σχέση σας. Αν καταφέρετε να βρείτε τον τρόπο ώστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να χάσετε τον έλεγχο, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Παρόλο που μια συγκεκριμένη κατάσταση σας ενοχλεί εδώ και αρκετό καιρό, μπορεί να αρνείστε να συμβιβαστείτε με αυτήν, πόσο μάλλον να κάνετε κάτι για αυτήν. Μπορεί να πέσει ο κλήρος στον/στην σύντροφό σας να επιλύσει την κατάσταση. Αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να μάθετε κάτι πολύτιμο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Προβλέψεις 15/01 Δευτέρα Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενθαρρύνει μια αίσθηση δίκαιης αγανάκτησης σχετικά με μια πρόσφατη διαφωνία με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τα πάρετε όλα μελοδραματικά και να αρχίσετε να φλερτάρετε από εδώ και από εκεί, αλλά έτσι δεν θα καταφέρετε τίποτα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συζητήσετε ειλικρινά με το ταίρι σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Υπάρχουν δύο πιθανοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα που έχει προκύψει στην σχέση σας τώρα. Ο ένας είναι να προσποιηθείτε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Ο άλλος είναι να θυμώσετε και να το δείξετε με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Το τρένον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αντιδράσετε. Μιλήστε πολιτισμένα με τον/την σύντροφό σας και όλα θα επιλυθούν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε εάν η σχέση στην οποία εμπλέκεστε σας καλύπτει συναισθηματικά, πριν πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να είστε υπερβολικά απαισιόδοξοι και τείνετε να τονίζετε τα κακά σημεία στο μυαλό σας. Πρέπει να βρείτε μια πιο ισορροπημένη προοπτική. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις μπορεί να μην είναι ακριβώς διασκεδαστικές σήμερα, καθώς νιώθετε πιο διατεθειμένοι να μείνετε μόνοι και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνουν να νιώθετε πιο αυτάρκεις και λιγότερο πρόθυμους να συμμετέχετε σε οτιδήποτε, είτε με τον/την σύντροφό σας είτε με οποιονδήποτε άλλον. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να εξοικειωθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-76

Ζώδια Προβλέψεις 15/01 Δευτέρα Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να ανησυχείτε για μια συγκεκριμένη ερωτική σχέση. Το μυαλό σας είναι γεμάτο από φόβο και ανησυχία για διάφορα θέματα. Αν σκέφτεστε έτσι δεν θα καταφέρετε τίποτα καλό για κανέναν από τους δυο σας. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να είστε ρεαλιστές. Σε λίγες μέρες, θα αισθανθείτε καλύτερα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Είστε γεμάτοι ζεστασιά και γενναιοδωρία, και απλά δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί ο/η σύντροφός σας δεν μπορεί να συντονιστεί με την διάθεσή σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια προσωρινή απόσταση μεταξύ σας, που αν θέλετε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας, δεν σας χαλάει. Ίσως λίγη απόσταση ωφελήσει την σχέση σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis