Ζώδια Προβλέψεις 15/09 Πέμπτη Ερωτικές

zwdia-erwtikes-7-8-14

Ζώδια Προβλέψεις 15/09 Πέμπτη Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 15/09 Πέμπτη  Κριός .

Έχετε κάθε ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα στην ερωτική σας ζωή. Ενδεχομένως να συναντήσετε κάποιον/α που αμφισβητεί το αίσθημα του καθήκοντος και της εξουσίας σας και έχει μια πολύ αντισυμβατική προσέγγιση στις σχέσεις.

Ωστόσο, αυτό είναι μάλλον ένα καλό νέο για εσάς, καθώς χρειάζεστε μια ανατροπή στην ζωή σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Η σημερινή θα είναι μια αξέχαστη μέρα για εσάς. Θα εκπλαγείτε όταν κάποιος φίλος σας ανακοινώσει τα ρομαντικά του συναισθήματα.

Δεν είχατε υποψιαστεί τίποτε όλο αυτό τον καιρό. Μόλις καταφέρετε να ξεπεράσετε το πρώτο σοκ, ίσως θα πρέπει να του προτείνετε να βγείτε για δείπνο απόψε το βράδυ.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Προβλέψεις 15/09 Πέμπτη Δίδυμοι

Να περιμένετε κάποια ξεχωριστά γεγονότα σήμερα. Εάν τον τελευταίο καιρό η σχέση σας έχει ρουτινιάσει, θα πρέπει να βρείτε τρόπο να την τονώσετε. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Δοκιμάστε κάτι που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα επαναφέρει το γέλιο στην σχέση σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να χρειάζεται τον χώρο του/της σήμερα. Ούτως ή άλλως μπορεί να μην θέλετε να είστε κοντά του/της, καθώς φαίνεται εξαιρετικά ανήσυχος/η και απρόσιτος/η. Βγείτε έξω και ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις και θα του/της δώσετε τον χρόνο που χρειάζεται.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-0988

Λέων

Σήμερα μπορεί να έρθετε σε επαφή με μερικές παράξενες και μοναχικές ψυχές εκεί έξω. Μπορεί να κάτσετε δίπλα σε ένα τέτοιο άτομο στο τρένο, στην ουρά του σούπερ-μάρκετ ή στο ταχυδρομείο. Ίσως να ερωτευθείτε από εκεί που δεν το περιμένετε. Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε, τότε μείνετε σπίτι.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Έχετε χάσει κάθε ελπίδα ότι θα καταφέρετε να γνωρίσετε καλύτερα αυτό το ξεχωριστό άτομο. Στα ξαφνικά και χωρίς να ξέρετε με ποιο τρόπο, οι φίλοι σας θα σας κανονίσουν μια συνάντηση μαζί του. Μόλις ξεπεράσετε το αρχικό σοκ, φροντίστε να χαλαρώσετε και να αφήσετε πίσω τις αναστολές σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Προβλέψεις 15/09 Πέμπτη Ζυγός

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη για ελευθερία. Έχετε πολλές ιδέες και εγχειρήματα που θα θέλατε να δοκιμάσετε και πραγματικά θα μπορούσατε να το κάνετε αν είχατε λίγο χώρο. Δεν χρειάζεται να συγκρουστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Απλώς εξηγήστε του/της ότι ο χρόνος που περνάτε χώρια τώρα σημαίνει ότι θα απολαύσετε περισσότερο την συντροφιά ο ένας του άλλου αργότερα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Σήμερα ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχει την επιθυμία να σας πάει σε ένα μέρος που δεν έχετε πάει ποτέ πριν. Και οι δύο θέλετε να πειραματιστείτε με καινούργια πράγματα. Αυτό θα σας κάνει πολύ καλό, ειδικά αν κάνετε διαρκώς τα ίδια και τα ίδια. Θα διαπιστώσετε ότι θα αναδειχθεί μια εντελώς νέα πτυχή της σχέσης σας που θα σας φέρει πιο κοντά.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tarw-taro-xartomanteia

Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι κάπως αλλοπρόσαλλη. Τη μια στιγμή μπορεί να είστε κολλημένοι επάνω στον/στην αγαπημένο/η σας και το επόμενο λεπτό να θέλετε να μείνετε μόνοι. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι ασταθής. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε, εκτός από το να εξηγήσετε πώς αισθάνεστε και να ζητήσετε κατανόηση από τον/την σύντροφό σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Σήμερα θα αλληλοεπιδράσετε με διάφορα καινούργια άτομα. Μία από αυτές τις επαφές μπορεί να περιλαμβάνει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, κάποιον/α για τον/την οποίο/α κάποτε νοιαζόσασταν και μετά ξεχάσατε με την πάροδο του χρόνου. Τώρα ξαναβρίσκεστε και αυτό που θα συμβεί μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-zodia-76

Ζώδια Προβλέψεις 15/09 Πέμπτη Υδροχόος

Αισθάνεστε την ανάγκη να πάτε τον/την αγαπημένο σας σε ένα διαφορετικό μέρος από ότι έχετε συνηθίσει. Μάλλον δεν μαντεύει τι του/της επιφυλάσσετε, αλλά πείτε του/της να είναι προετοιμασμένος/η για όλα και θα τον/την εξιτάρετε. Αυτό πιθανότατα θα εδραιώσει τη σχέση με έναν νέο τρόπο.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Σήμερα σας γίνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί ξαφνικά να σας εκπλήξει θέλοντας να πάει την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Και μάλιστα μπορεί να σας το ανακοινώσει σε ένα απίστευτα ρομαντικό μέρος, τόσο εκπληκτικό που θα νομίζετε ότι ονειρεύεστε. Λοιπόν, θα πείτε το ναι;  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66