Ζώδια Προβλέψεις 17/02 Σάββατο Ερωτικές

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Προβλέψεις 17/02 Σάββατο Ερωτικές.

Ζώδια Προβλέψεις 17/02 Σάββατο Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε τα ίδια κίνητρα, αλλά στην πραγματικότητα διαφέρουν εντελώς. Θα πρέπει να δοθούν αμοιβαίες διευκρινήσεις και να είστε απόλυτα ειλικρινείς.

Είναι λες και έχετε κολλήσει και οι δύο σε μια συγκεκριμένη έκβαση και αρνείστε να υποχωρήσετε. Σταματήστε να βάζετε τρικλοποδιές ο ένας στον άλλον. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αισθάνεστε διχασμένοι στην σχέση σας.

Από τη μία πλευρά, αισθάνεστε γεμάτοι ενθουσιασμό και πάθος και από την άλλη, δεν είστε τόσο σίγουροι ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά Ίσως είναι καλύτερο να λάβετε αυτήν την απόφαση άλλη μέρα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Προβλέψεις 17/02 Σάββατο Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να γοητευθείτε από κάποιο ξεχωριστό άτομο. Δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε τα μάτια σας από πάνω του και τον/την σκέφτεστε συνέχεια. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι από βαθιά μέσα σας έχετε την υποψία ότι εάν εμπλακείτε σε μια σχέση μαζί του/της δεν θα σας κάνει καλό. Επανεξετάστε τα κίνητρά σας! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να σταματήσετε και να σκεφτείτε πού πηγαίνει η σχέση σας ή μάλλον πού δεν πάει. Εάν έχετε αρχίσει να βαριέστε ίσως αναρωτιέστε για το τι ακολουθεί. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να αφήσετε χώρο ο ένας στον άλλον να σκεφτεί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tilefonikes-provlepsis

Λέων

Ξαφνικά σκέφτεστε ότι έχετε βαρεθεί να προσελκύετε συνεχώς το ίδιο είδος σχέσεων. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί μπλέκετε διαρκώς με τον ίδιο τύπο ατόμων. Ίσως πρέπει να αλλάξετε τις συνήθειες και να ανοίξετε τον κύκλο σας. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εντείνετε τις προσπάθειές σας για να βελτιώσετε την σχέση σας. Ο / Η σύντροφός σας μπορεί να θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές προκειμένου να μην πέσετε σε τέλμα και είναι ανοιχτός/ή στις προτάσεις σας. Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς και θα προτιμούσατε τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν. Μάλλον πρέπει να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Προβλέψεις 17/02 Σάββατο Ζυγός

Σας αρέσει η πρωτοτυπία και θέλετε να ξεχωρίζετε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι μια συγκεκριμένη σχέση έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια και όχι ευχάριστη εμπειρία. Ίσως αυτό που χρειάζεστε να είναι να μείνετε ο καθένας μόνος του και να σκεφτείτε. Στην συνέχεια θα μπορέσετε να επανασυνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να εκφράσετε την άποψή σας για μια συγκεκριμένη σχέση, που φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να έχετε κρίνει εσφαλμένα τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου ατόμου και να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Μπορεί να αποδειχθεί πολύ βαρετός/ή ή εκκεντρικός/ή και να απογοητευθείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε ένα δίλημμα: να ακολουθήσετε την παραδοσιακή προσέγγιση για να φλερτάρετε ή να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο; Μπορεί να μην γνωρίζετε καν τι συμβαίνει. Ένα μέρος του εαυτού σας θέλει να αγοράσει ένα όμορφο δώρο ενώ ένα άλλο προτιμά να ακολουθήσει μια πιο πνευματική προσέγγιση. Ποιο θα επικρατήσει; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Ίσως θέλετε να μιλήσετε και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, αλλά κάτι σας σταματά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι δεν συμβαίνει κάτι σοβαρό. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα μπορούσε να είναι απλώς θέμα αδράνειας: για κάποιο λόγο δεν έχετε διάθεση να περάσετε όλη τη διαδικασία και, στη συνέχεια, ίσως να ανακαλύψετε ότι αυτό το άτομο δεν αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο για εσάς. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

Ζώδια Προβλέψεις 17/02 Σάββατο Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να κάνει μια σχέση να φαίνεται πολύ πιο δύσκολη από ό, τι στην πραγματικότητα. Ορισμένες ενέργειες σας ενδέχεται να παρεξηγηθούν, κάτι που δεν βοηθά την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εάν θέλετε να αποφύγετε τυχόν προβλήματα, ίσως είναι καλύτερο να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις σας. Μπορεί να φτάνετε στα άκρα χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Αν το προσέξετε αυτό, θα γλιτώσετε από πολλούς μπελάδες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να προκύψουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, για κάτι που μπορεί να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά ίσως αντικατοπτρίζει κάτι πολύ βαθύτερο που και οι δύο είστε πολύ νευρικοί για να συζητήσετε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάποιο είδος έντασης μεταξύ σας ότι είναι καλύτερο να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος και να μην βάζετε στο νου σας το χειρότερο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis